نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مقایسه ابزارهای کد نویسی

  1. #1

    مقایسه ابزارهای کد نویسی

    سلام به همگی
    این آمار رو از سایت www.java-forums.org پیدا کردم که خودشون تو سایت
    نظر سنجی کرده بودند که تا اون موقع که من این مطلب رو دیدم 1233 نفر شرکت کرده بودند
    که نظر سنجی هم بر اساس میزان استفاده از ابزار کد نویسی بوده. گفتم شاید برای دوستان
    جالب باشه تا میزان استفاده از ابزارها رو در سایت ها و کشورهای دیگه مقایسه کنند


    wordpad 1.22%
    Notepad 6.16%
    Emacs 0.41%
    Gedit 1.22%
    JGrasp 3.33%
    Visual J# 0.16%
    Netbeans 22.38%
    IntelliJIDEA 1.54%
    Eclipse 35.77%
    JBuilder 0.57%
    BlueJ 4.70%
    DrJava 2.35%
    Adobe Dreamweaver 0.16%
    BBBEdit 0%
    JIPE 0%
    GEL 0%
    i/Vim 0.65%
    JCreator 9.00%
    TextPad 4.30%
    Other 5.35%
    Notepad++ .73%
    آخرین ویرایش به وسیله مرتضی پیروزی : دوشنبه 21 دی 1388 در 18:20 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی


    IntelliJIDEA 1.54%



    جالبه!!!
    البته نظرسنجيشون محدوده

  3. #3

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط powerboy2988 مشاهده تاپیک


    جالبه!!!
    البته نظرسنجيشون محدوده
    شاید دلیلش این باشه که eclipse و netbeans تقریبا قبضه کردند. من انتظار داشتم که gedit و vim‌ سهم بالاتری داشته باشند، حداقل بیشتر از notepad

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    امپراطوری پارس
    پست
    46

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    من شخصا با Emacs ,Gedit,JGrasp,BlueJ,DrJava,BBBEdit,JIPE,GEL,i/Vim این ابزارهای کد نویسی (محیط ویرایش کد) آشنا نیستم اگر امکان هست دوستان اطلاعات مختصری بدهند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    خب دلیلش واضح هست برای یک برنامه نویس [توسعه دهنده] که در یک پروژه تجاری یا علمی [پژوهشی]

    فعالیت میکنه یک محیط productive مهم هست.vim و gedit برای چنین کارهای نیست.

    برای همین میشه حدس زد.در بین تمام این محیط ها هم netbeans بهترین آینده رو داره.به خاطر رایگان بودن

    کدباز بودن و مهم‌ترین عامل بروز بودن [به خاطر همکاری مستقیم با تیم‌‌های توسعه دهنده جاوا] خیلی از

    IDE ها هنوز JEE6 رو پشتیبانی نکردن.و یا Maven رو در صورتی که netbeans آخرین تکنولوژی‌ها رو پوشش

    میده و بروزرسانی‌ها قابل قبولی داره.

  6. #6

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    باید توجه کرد در این نظرسنجی کد ادیتور رو با آی‌دی‌ای‌ با هم پرسیدن...

  7. #7
    کاربر جدید آواتار rezatashtboland
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شرکت پارس تامین
    سن
    39
    پست
    20

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    البته این نظر سنجی تا حدودی میتونه به واقعیت نزدیک باشه .من شخصا با IntelljIdea کار میکنم و خیلیم راضی هست . البته این IDE تجاری هست و واسه ما ایرانی ها چون مردمان خوبی هستیم رایگانه و به همین خاطر توی باقی کشور ها اماره پایینی داره ولی باقی ابزارا مثل Eclipe , Netbeans رایگانه

  8. #8

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    منم اگر بخوام رای بدم به eclipce رای میدم

  9. #9

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    ولی من از نظر راحتی به NetBeans و از نظر حرفه ایی بودن به Eclipse رای میدم.

  10. #10

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    دوستان جی کریتور(jcertor) هم خوبه من یه چند وقتیه باهاش کار می کنم خوبه ولی یکم نصبش سخته.

    حجم این برنامه خیلی کمه

    5مگ

  11. #11

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    من Netbeans رو رو سیستمم دارم ولی نتونستم رو OpenSuse 11.3 نصبش کنم . ایا کسی تا حالا در محیط لینکس با نت بین کد زده ؟

  12. #12

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    بعید می دونم نصب نت بینز روی ورژن های مختلف لینوکس فرقی داشته باشه منتهی قبلش باید "ج د ک" نصب شده باشه. من روی اوبونتو و فدورا نصب کردم و مشکلی نداشتم.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    من روی Ubuntu ازش استفاده می کنم
    جاوات درست نصبه ؟

  14. #14

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    سلام من یک سوال داشتم
    اگه بخوام برنامه نویس موبایل بشم طوری که برای هرنوع سیستم عاملی از موبایل بشه برنامه نوشت به صورت حرفه ای باید چیکارکنم؟ از کجا شروع کنم؟ با چه برنامه هایی باید شروع کرد؟

  15. #15

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    اگه کسی بلده لطفا به این ایمیل واسم بفرسته که باید چیکارکنم
    reza_hejazie20010@yahoo.com

  16. #16

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    آخه کی پیدا می شه باسه کد نویسی از NOTEPAD , wordpad , ... استفاده کنه !!!!!!!!!! تا وقتی eclipse , IntelljIdea , netbeans هست !!!

    مثل این میمونه پیچ رو با دندوووون باز کنه در صورتی که آچار دم دستشه .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مقایسه ابزارهای کد نویسی

    به نظر منم Eclipse بهترینه
    اما با نظر دوستمون که گفتن vim نمی تونه productive باشه زیاد موافق نیستم
    به هر حال ابزارهای کمکی build و کامپایل هستن و با یه ادیتور خوب مثل vim و ترکیبش با این ابزارها میشه محیط develope خوب و به خصوص <استاندارد> داشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •