نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

  1. #1

    Angry مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    دیتا گریدی دارم که می خوام سطر به اون اضافه کنم اما ستون را دستی براش نساختم !

    می خوام با برنامه نویسی ستون ها را مشخص کنم چه کنم حالا؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    شما میخوان دیتا گرید رو به دیتا بیس متصل کنید یا میخواین ستون ها رو بدون اتصال به دیتا بیس بسازین

  3. #3

    Post نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    شما میخوان دیتا گرید رو به دیتا بیس متصل کنید یا میخواین ستون ها رو بدون اتصال به دیتا بیس بسازین
    می خوام بدون اتصال به دیتا بیس بسازم

  4. #4

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    dataGridView1.Rows.Add(textbox1.Text.Trim(), textbox2.Text.Trim(),

  5. #5

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    dataGridView1.Rows.Add(textbox1.Text.Trim(), textbox2.Text.Trim(),
    من نوشته ام میگه ستون نداری!!

    Rows cannot be programmatically added to the DataGridView's rows collection when the control is data-bound.

  6. #6

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    شما اول column رو اضافه کن بعد ردیف رو

    DataGridView1.Columns.Add("", "");


  7. #7

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    باید به اندازه کولومنهایی که داری بهش مقدار بدی وگرنه خطای data bound میده

  8. #8

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    شما اول column رو اضافه کن بعد ردیف رو

    DataGridView1.Columns.Add("", "");

    نميشه اول ستون بعد رديف را اينکارا کرده بودم
    بعدش وقتي مي خوام دوباره از ديتا بيس پر بکنه خودش ستون اضافه ميکنه
    گرفتي چي ميشه اگه ستون اضافه کنم اول که خطا نميگيره اون سطر را ميسازه
    ولي نمي خوام ستون بسازم مي خوام با برنامه نويسي بسازم

  9. #9

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    ما نفهمیدیم اخر شما از دیتا بیس میخوای پر کنی یا خودت بسازی؟
    فکر کنم هر دو اره؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    ما نفهمیدیم اخر شما از دیتا بیس میخوای پر کنی یا خودت بسازی؟
    فکر کنم هر دو اره؟
    آره

  11. #11

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    یکمی بیشتر توضیح بدین میخواین چیکار کنید شما یه جا میگید که میخواین بدون اتصال پر کنیدش خوب راهش همون کدای بالاست ولی فکر کنم اگه گریدویوتون به یک دیتابیس وصل باشه نشه بهش سطر اضافه کنید

  12. #12

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    باید به اندازه کولومنهایی که داری بهش مقدار بدی وگرنه خطای data bound میده
    دارم میگم که من اصلا ستونی نساختم !!

  13. #13

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    خوب باید ستونارو بسازید وگرنه نمیشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    گرید شما به یک datasource وصل هست. اول باید property دیتا سورس گرید رو null کنید.

  15. #15

    نقل قول: مشکل اضافه کردن سطر در دیتا گرید!!

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    خوب باید ستونارو بسازید وگرنه نمیشه
    راحش همینه که دوستمون گفت
    اما من فکر میکنم شما درست نمیدونید دقیقا میخواید چه کنید؟
    اصلا هدفت از این کارا چیه؟
    توضیح بده
    شاید بهتر بشه کمکت کرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •