صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 44 از 44

نام تاپیک: ارتباط با دستگاه کارت خوان

  1. #41
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,684
    تشکر کردن
    152
    1,788 بار تشکر شده در 1,320 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه کارت خوان

    یا سلام
    لطفاً ادب رو رعایت کنید و هر موضوعی پیش میاد رو بدون دادن جواب به شخصی (آگاه کردن مدیریت از مخالفت) رو اطلاع بدید
    اینجا سوال پرسیده میشه و هر کسی بلد باشه یا دوست داشته باشه، جواب میده و اجباری به جواب دادن نیست
    اگر در قبال چیزی میخواهید هزینه بدید توی این بخش جاش نیست
    لطفاً قوانین رو مطالعه و رعایت کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,263
    تشکر کردن
    260
    254 بار تشکر شده در 222 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه کارت خوان

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید دوستان این سورس ساده و کامل با تمام کارت خوان ها که برای این دستگاه میباشد رو درست کردم که به صورت خیلی ساده و کلی با تمام کارت خوان ها ارتباط برقرار کنید.

    http://s8.picofile.com/file/8326125834/POSBank.7z.html

    این هم سورس مورد نظر برای برنامه نویس های عزیز
    Error CS0246 The type or namespace name 'AxMSPOSBAN' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

    Frm_SettingPOS.designer.cs 871

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    951
    تشکر کردن
    470
    500 بار تشکر شده در 302 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه کارت خوان

    بله دوست عزیز این سورس مربوط به همون دستگاه هستش و باید به همون دستگاه وصل باشه و همین طور این سورس موقع خرید از شرکت بخوان بهشون میده دلیلی که بنده این سورس رو قرار دادم این هستش که سورس خودش جدا جدا هستش و باعث سردرگونی میشه من یک جا برای همه رو و یک فایل قرار میدم که کاربر با انتخاب شرکت کارت خوان بتونه ارتباط برقرار کنه وقتی دستگاه خرید به جای اینکه از سورس سردرگون نمیشه گفت سردگون چون همه شرکت ها رو جدا و هم باهم یک جا استفاده کرده ولی میخوام بگم میتوانید اطلاعات تکراری تو تنظیمات برنامه ذخیره کنه و باقی اطلاعات در قسمت دیگه میشه قرار بگیره که تو فرم فروش جای بیشتری نگیره.
    که راحت فرم جمع جوری درست بیشه http://s9.picofile.com/file/83262078...OSBAN.ocx.html این هم فایل OCX
    فقط الان من یه کمک جزی بابت همین سورس که قرار دادم میخوام من پرداخت رو انجام میدم شماره کارت درست قرار میگیره و میخوام از شش رقم اول شماره کارت اسم بانک تشخیص بدم که تو دیتابیس شش رقم اول مربوط به هر بانک رو دادم ولی ماندم چطور وقتی کارت میکشم داخل یه Label بتوانم با شش رغم که تو دیتابیس قرار داره اسم بانک که بکشم بیرون پروسجر نویسی کار میکنم این مورد نتوانستم روش پیاده کنم. این مورد دوستان میدانن کمک کنن ممنون میشم.
    در کل میشه گفت وقتی کارت کشیدم و پول واریز و رسید داخل برنامه امد از قسمت کارت شش رغم اول کارت افتاد سریع از همون شش رغم اول اسم بانک رو شخیص بده و بیاره برای نمایش ممنون میشم. دوستان این مورد رو کمک کنه.

  4. #44
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,684
    تشکر کردن
    152
    1,788 بار تشکر شده در 1,320 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه کارت خوان

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    بله دوست عزیز این سورس مربوط به همون دستگاه هستش و باید به همون دستگاه وصل باشه و همین طور این سورس موقع خرید از شرکت بخوان بهشون میده دلیلی که بنده این سورس رو قرار دادم این هستش که سورس خودش جدا جدا هستش و باعث سردرگونی میشه من یک جا برای همه رو و یک فایل قرار میدم که کاربر با انتخاب شرکت کارت خوان بتونه ارتباط برقرار کنه وقتی دستگاه خرید به جای اینکه از سورس سردرگون نمیشه گفت سردگون چون همه شرکت ها رو جدا و هم باهم یک جا استفاده کرده ولی میخوام بگم میتوانید اطلاعات تکراری تو تنظیمات برنامه ذخیره کنه و باقی اطلاعات در قسمت دیگه میشه قرار بگیره که تو فرم فروش جای بیشتری نگیره.
    که راحت فرم جمع جوری درست بیشه http://s9.picofile.com/file/83262078...OSBAN.ocx.html این هم فایل OCX
    فقط الان من یه کمک جزی بابت همین سورس که قرار دادم میخوام من پرداخت رو انجام میدم شماره کارت درست قرار میگیره و میخوام از شش رقم اول شماره کارت اسم بانک تشخیص بدم که تو دیتابیس شش رقم اول مربوط به هر بانک رو دادم ولی ماندم چطور وقتی کارت میکشم داخل یه Label بتوانم با شش رغم که تو دیتابیس قرار داره اسم بانک که بکشم بیرون پروسجر نویسی کار میکنم این مورد نتوانستم روش پیاده کنم. این مورد دوستان میدانن کمک کنن ممنون میشم.
    در کل میشه گفت وقتی کارت کشیدم و پول واریز و رسید داخل برنامه امد از قسمت کارت شش رغم اول کارت افتاد سریع از همون شش رغم اول اسم بانک رو شخیص بده و بیاره برای نمایش ممنون میشم. دوستان این مورد رو کمک کنه.
    با سلام
    شما وقتی یک کالا رو وارد کنید و میخواهید قیمت رو بدست بیارید به چه شکل هست؟ اینم دقیقاً همونه! اگر پروسیجر استفاده میکنید میتونید از Output استفاده کنید
    https://www.codeproject.com/Question...lusprocedurepl
    https://www.aspsnippets.com/Articles...and-VBNet.aspx
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید danialafshari از وی تشکر کرده‌اند:


صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •