نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: می خواهم در وب سرویس از بانک داده User و Password رو بگیره و در یک فرم ویندوزی از کاربر بخواد

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    4

    Question می خواهم در وب سرویس از بانک داده User و Password رو بگیره و در یک فرم ویندوزی از کاربر بخواد

    سلام
    من یک وب سرویس دارم که بانک داده (mdf) متصل شده حالا می خواهم در یک فرم جدا نام و نام خانوادگی هر دانش اموز رو از بانک داده بخونه و به عنوان User و Password قبول کنه و اگر اشتباه بود پیغام خطا بده

    من این کد رو برای اتصال توی وب سرویس گذاشتم :

    <WebMethod()> _
    Public Function data() As DataSet
    objDataAdapter.SelectCommand = New SqlCommand()
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM Student "
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text
    '
    Dim SqlCB As New SqlCommandBuilder(objDataAdapter)
    objDataAdapter.UpdateCommand = SqlCB.GetUpdateCommand
    objDataAdapter.DeleteCommand = SqlCB.GetDeleteCommand
    objDataAdapter.InsertCommand = SqlCB.GetInsertCommand
    '
    objConnection.Open()
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "Student")
    objConnection.Close()
    Return objDataSet.Tables("Student").DataSet
    End Function


    اگه ممکن کمکم کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    4

    نقل قول: می خواهم در وب سرویس از بانک داده User و Password رو بگیره و در یک فرم ویندوزی از کاربر بخ

    کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: می خواهم در وب سرویس از بانک داده User و Password رو بگیره و در یک فرم ویندوزی از کاربر بخ

    اينجا درسته بخش Web Service هست ولي يكم فكر كن اگه بچه هاي برنامه نويس ايروني سواد درست حسابي داشتن كه وضع نرم افزاري ما اينطوري وخيم نبود. مطمئن باش اكثر كدها و برنامه هايي هم كه اينجا Share ميشه،، خودشون هم نميدونن چيه، ازجايي پيدا كردن و اينجا ميزارن واسه اعضاي بدبخت مثل من...


    به اميد موفقيت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •