نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراغ داريد ؟

  1. #1

    سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراغ داريد ؟

    سلام .
    ميخواستم بدونم چقدر از SilverLight در دنيا و ايران استقبال شده ؟ سايت فارسي كه سيلور لايت كار كرده باشه سراق دارين ؟

    آينده SilverLight رو چطور ميبينيد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    سلام
    سیلور لایت 3 یه مشکل بزرگ داره این که امکان فارسی نویسی به سادگی توی اون امکان پذی نیست
    و دیگه اینکه تو ایران زیاد به تکنولوژی جدید اهمیت نمیدن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    البته اگه بتونی با silvrlight 4 کار کنی و یا از سایت CodePlex کنترل های bidi رو استفاده کنی میتونی فارسی بنویسی

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    54

    نقل قول: سایت فارسی که SilverLight کار کرده باشه سراق دارید ؟

    دوست عزیز
    در ورژن 3 هم امکان فارسی سازی هست و در اسمبلی کانفیگ میشه زبان اون رو فارسی کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    میشه بفرمایید چگونه چون در این مورد مشکل دارم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    سلام به همه
    ما نرم افزارهامون رو با سیلورلایت کار میکنیم.
    اینکه دوستمون میگن با کانفیگ میشه مشکل راست به چپ رو حل کرد، شدنی نیست.
    به نحوی که کنترل هامون رو خودمون از اول دولوپ کردیم.
    آدرس دموی برنامه مون:
    http://dorm.farantech.com/
    آدرس همین برنامه بعد از نصب در محل:
    http://dorm.tabrizu.ac.ir/
    ناگفته نماند این برنامه با سیلورلایت سه نوشته شده
    خواستیم بریم رو چهار ولی باگهای فراوان ما رو منصرف کرد.
    سوالی باشه در خدمتیم.

  7. #7

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    ما نرم افزارهامون رو با سیلورلایت کار میکنیم.
    اینکه دوستمون میگن با کانفیگ میشه مشکل راست به چپ رو حل کرد، شدنی نیست.
    به نحوی که کنترل هامون رو خودمون از اول دولوپ کردیم.
    آدرس دموی برنامه مون:
    http://dorm.farantech.com/
    آدرس همین برنامه بعد از نصب در محل:
    http://dorm.tabrizu.ac.ir/
    ناگفته نماند این برنامه با سیلورلایت سه نوشته شده
    خواستیم بریم رو چهار ولی باگهای فراوان ما رو منصرف کرد.
    سوالی باشه در خدمتیم.
    Treeview و GridView و TabControl این رو من RTL کردم........

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    آینده silverlight کاملا روشن هست و مایکروسافت هم داره به همین سمت میره . چرا ؟ در مورد ویندوز azure مطالعه کنید . با اطلاعاتی که من از کشور های دیگه گرفتم شاهد رشد silverlight بودم طوری که خیلی از developer ها برای همیشه asp.net رو کنار گذاشتن .
    اینکه در ایران اوضاع چطور هست و چطور میشه این بستگی به مسائل متفاوتی داره که مهمترینش سرعت اینترنت هست .

  9. #9

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    در silverlight 4 مشکل rtl حل شده من که خودم به این خاطر سمتش نرفتم که نسخه های قبلیش مشکل rtl داشت به محض این که vs 2010 و silver 4 رسما منتشر شود شروع می کنم به یادگیریش

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    54

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    این هم اولین سایت رسمی ایرانی هست که در آلبومش از سیلورلایت استفاده شده :

    http://english.iribnews.ir/photoalbum.aspx

  11. #11

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Lastphoenix مشاهده تاپیک
    سلام .
    ميخواستم بدونم چقدر از SilverLight در دنيا و ايران استقبال شده ؟ سايت فارسي كه سيلور لايت كار كرده باشه سراق دارين ؟

    آينده SilverLight رو چطور ميبينيد ؟
    شرکت مایکروسافت که ابدا کننده اش باشه داره به دنبال راهی می گرده که فلش رو یه جورایی که رقیب اصلی محصوب میشه از دور خارج کنه اما ایرادی که بهش وارده اینه که از لینوکس پشتیبانی نمی کنه و جالب اینجاست که برنامه ای هم واسش نداره!(به نقل از رییس گروه توسعه دهنده!)
    در مورد اینکه در خارج چقدر استقبال کردن همین بس که مایکروسافت ویندوز اژر رو بر این اساس پیش می بره ! در ایران به علت اینکه هنوز کمی ناشناخته است و برنامه نویس های قدیمی تر همچنان بر اساس php , asp می نویسن خیلی سایت های زیادی نیستن!آینده اش هم اینقدر روشن هست که اگر در سیستم مایکروسافت جلو می ری باید بلد باشی وگرنه عقب می مونی !

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    silverlight 4 هم بالاخره اومد
    کسی داستان rtl رو تست کرده؟

  13. #13

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراغ داريد ؟

    روی 3 برای من کار نکرد ولی 4 رو من نمیدونم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراغ داريد ؟

    تست کردم کار میکنه

  15. #15

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراغ داريد ؟

    یعنی کنترل ها همه rtl دارند و این که چهار حرف فارسی هم هست ? اگه باشه که دیگه باید بگیم سلام silverlight
    !!!!!!!!!!!!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراغ داريد ؟

    سلام به همه
    سیلورلایت 4 رو تست کردیم و همه چی واقعا اوکی شده!
    باخیال راحت ما داریم مهاجرت میکنیم.
    به زودی دست پر می رسم خدمتتون!

  17. #17

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراغ داريد ؟

    سلام ,

    چند هفته پیش آقای وحید نصیری در بلاگ شون , یک مجموعه قوی فارسی در مورد SiverLight گذاشتند , که از اینجا میتونید دانلود کنید .



    موفق باشید

  18. #18

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراق داريد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hezare مشاهده تاپیک
    این هم اولین سایت رسمی ایرانی هست که در آلبومش از سیلورلایت استفاده شده :

    http://english.iribnews.ir/photoalbum.aspx
    www.gfellas.ir(سایت شرکت رفقای خوب هم با سیلور لایت برنامه نویسی شده)

  19. #19

    نقل قول: سايت فارسي كه SilverLight كار كرده باشه سراغ داريد ؟

    سلام
    اینم سایت کارگذاری مفیده
    فوق العاده نازه
    چون که نمی شد شما وارد سایتش بشین (کد بورسی می خواد و پسورد)
    من از حساب خودم رفتم و فیلم گرفتم
    ببینیدش
    لذت می بره آدم
    فقط می مونه آدم با این همه تنوع تو محصولات مایکروسافت کدومشو انتخاب کنه واسه پیشرفت!!!
    بگذریم!!
    فایل رو گذاشتم رو هاست خودم که خیالتون راحت باشه
    لینک دانلود فایل ویدئویی
    پسورد:sedghi

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •