نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشكل كانكشن استرينگ براي SQL تحت شبكه

  1. #1

    مشكل كانكشن استرينگ براي SQL تحت شبكه

    ببخشيد من كانكشن استرينگم به صورت زير است :
    string strcon = "server =…; database = …; integrated security = false; user id = sa ; password =...; ";
    اگر نام سرور را اسم كامپيوتر دهم جواب ميدهد ولي تا آيپي مي دهم كانكت نمي شود .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ برای SQL تحت شبکه

    سلام

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=197009

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله saied_genius : چهارشنبه 23 دی 1388 در 22:49 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ برای SQL تحت شبکه

    من مشكلم براي سرور تحت شبكه نيست . من براي كامپيوتر local هم اين مشكل رودارم تا زماني كه اسم سرور را local يا computername مي دهم به بانك دسترسي دارم ولي تا IP كامپيوترمرامينويسم وصل نمي شوم . تنظيم خاصي داره؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ برای SQL تحت شبکه

    ببينيد ،
    شما اگر مي خواهيد با IP وصل شويد بايد حتماً به شبکه وصل باشيد (اولين مرحله) ، ثانياً : شما بايد تنظيمات پورت مورد نظر رو جهت ارتباط با سرور (حتي همان سيستم) تنظيم کنيد (که به صورت کامل در لينک موجود است).

    موفق باشيد

  5. #5

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ برای SQL تحت شبکه

    آقا من تمام تنظيمات تاپيكها را انجام دادم و يكبار كنسول SQL را Stop و دوباره Start هم كردم ولي جواب نداد . چه كنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ برای SQL تحت شبکه

    الان پيغام خطايي که مي دهد چيست ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ برای SQL تحت شبکه

    سيستمتان توي شبکه است يا نه؟ به سوئيچ يا هاب يا با کامپيوتر ديگري وصل هستيد يا نه ؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ برای SQL تحت شبکه

    بله به شبكه وصلم عزيزم اونم شبكه درست و حسابي.از كانكشن برنامه ايراد مي گيره .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ برای SQL تحت شبکه

    اروري که مي فرماييد مربوط به user مورد نظر است.

    user را حذف کنيد ، يک role بسازيد و برايش يک user تعريف کنيد (به شرط آنکه تمامي مابقي شرايط بقرار باشد ، مانند firewall و ...).

    تست کنيد ، انشا ا.. مشکل حل شود.

    موفق باشيد.

  10. #10

    نقل قول: مشكل كانكشن استرينگ براي SQL تحت شبكه

    نقل قول نوشته شده توسط nima-28 مشاهده تاپیک
    ببخشيد من كانكشن استرينگم به صورت زير است :
    string strcon = "server =…; database = …; integrated security = false; user id = sa ; password =...; ";

    اگر نام سرور را اسم كامپيوتر دهم جواب ميدهد ولي تا آيپي مي دهم كانكت نمي شود .

    با سلام.

    من یه پایگاه داده sql server compactدارم که با برنامه ام بهش کانکت میشم و اطلاعاتشو میخونم.

    حالا میخوام این دیتا بیس رو بزارم روی سرور. چجوری باید کانکشن استرینگو تصحیح کنم؟

    Dim conect As SqlCeConnection = New SqlCeConnection("Data Source=D:\kiyanfolder\Kiyansaba.sdf;Password=13002 000")

  11. #11

    نقل قول: مشكل كانكشن استرينگ براي SQL تحت شبكه

    با سلام.

    من یه پایگاه داده sql server compactدارم که با برنامه ام بهش کانکت میشم و اطلاعاتشو میخونم.

    حالا میخوام این دیتا بیس رو بزارم روی سرور. چجوری باید کانکشن استرینگو تصحیح کنم؟

    Dim conect As SqlCeConnection = New SqlCeConnection("Data Source=D:\kiyanfolder\Kiyansaba.sdf;Password=13002 000")

  12. #12

    نقل قول: مشكل كانكشن استرينگ براي SQL تحت شبكه

    نقل قول نوشته شده توسط visman مشاهده تاپیک
    با سلام.

    من یه پایگاه داده sql server compactدارم که با برنامه ام بهش کانکت میشم و اطلاعاتشو میخونم.

    حالا میخوام این دیتا بیس رو بزارم روی سرور. چجوری باید کانکشن استرینگو تصحیح کنم؟

    Dim conect As SqlCeConnection = New SqlCeConnection("Data Source=D:\kiyanfolder\Kiyansaba.sdf;Password=13002 000")
    سلام
    بانک اطلاعاتی Sql Server Compact یک بانک Local و تک کاربره هست و تحت شبکه قابل استفاده نیست.



    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  13. #13
    پس الان چه خاکی تو یرم بریزم؟ من دیتابیسم پر اطلاعاته و برای مشتری نصبش کردم و دارن استفاده می کنن. حالا می خوان بزارن رو شبکه

    نمیشه بزارمش تو یه پوشه share روی سرور و بهش کانکت بشم؟

  14. #14
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشكل كانكشن استرينگ براي SQL تحت شبكه

    دوست عزیز می تونی دیتابیس sdf رو به mdf تبدیل کنی
    https://forum.sambapos.com/t/how-to-...12-express/752
    First,solve the problem then write the code

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •