نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

  1. #1

    سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

    با سلام به تمامی دوستان برنامه نویس .
    من متشکر میشوم از کسی که در این مورد به من کمک کنه . مشکل من اینه که من میخوام از یه صفحه با کد SQL عکسی را وارد دیتابیس بکنم و بعد از وارد کردن در دیتابیس اکسس آن را در فایلی نمایش دهد بشکلی که عکس را از درون دیتابیس اکسس استخراج و بر روی فایل asp نمایش دهد ( منظور عکس است ) . با تشکر از دوستان عزیز برنامه نویس !
    یه سوال دیگه ای که داشتم میخواستم بوسیله ی کد SQL عکس را با کد insert به داخل دیتابیس ارسال کنم .
    (لطفا هر چه زودتر به من کمک کنید : :mad: )

  2. #2
    این کد را قبلا یکی از دوستان زحمت کشیده اند و برای من ارسال نموده اند. من متاسفانه دقیق یادم نیست کدامیک از دوستان بودند.به هرحال از ایشان تشکر می کنم.

  3. #3

    ادامه مطلب ...

    دوست عزیز شما زحمت کشیدی ولی این اون چیزی نیستش که من می خواهم . من میخوام با کدهای SQL و علائم<%("recset("picturebook%> نمایش دهم . اگر برایتان ممکن است سریعا به من کمک کنید چون خیلی کارم فوری هستش . با تشکر مجدد از شما دوستان .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    ببین دوست من، معمولا عکس را وارد DB نمی کنند ، بهتره عکس رو تو یه جایی Upload کنی و اسم عکس رو در DB نگهداریو بعد هم وقت نشون دادن از تگ Img و آدرس عکس (که خودت می سازی ) استفاده کنی.
    گرفتی چی شد ؟؟

  5. #5

    سوال مجدد ...

    دوست عزیز من برای نوشتن این قسمت مشکل دارم . اگر لطف کنی و این کار را با DB انجام بدی که عکس رو یک جا خارج از دیتابیس ذخیره و هنگام نمایش فراخوانی کنی متشکر میشم و اون رو برای من ارسال کنی . با تشکر از تمامی دوستان .

  6. #6

    ( خیلی خیلی فوری )

    دوستان عزیز لطفا هرچه زودتر به من کمک کنید من منتظر جواب شما هستم دوست عزیز . ( snmnightbat ) البته از دیگر دوستانی که میتوانند این کار را برای من انجام دهند نیز خواهش می کنم که اگر میتوانند برای من یک فایل ASP و یک database ارسال کنند که فایل ASP عکس را از داخل دیتابیس بیرون آورده و به من نمایش بدهد . ( خیلی خیلی فوری )

  7. #7
    سلام
    دوست عزیز نمونه برنامه زیر تصاویر رو در یک پوشه نگهداری میکنه و تنها آدرس لود شدن اونها رو از بانک میخونه.

    امیدوارم مفید باشه.

    روز خوش :)

  8. #8
    با سلام .
    آقا تو دیگه مارو شرمنده کردی فجیه . خیلی ممنون . با جواب دادنت به این سوال من و ارسال این فایل کمک بزرگی به من کردی . خیلی ممنون . روز خوش :wise2:

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط mohammad68
    با سلام .
    آقا تو دیگه مارو شرمنده کردی فجیه . خیلی ممنون . با جواب دادنت به این سوال من و ارسال این فایل کمک بزرگی به من کردی . خیلی ممنون . روز خوش :wise2:
    :موفق:

  10. #10

    نقل قول: سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط M-Gheibi مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز نمونه برنامه زیر تصاویر رو در یک پوشه نگهداری میکنه و تنها آدرس لود شدن اونها رو از بانک میخونه.

    امیدوارم مفید باشه.

    روز خوش :)
    برای منم ارسال کنید با تشکر

  11. #11

    نقل قول: سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

    بايد خصوصي درخواست نمونه رو بكنيم؟ اگر نه لطف مي كنيد دوباره بذاريدش چون من لينكي نمي بينم !

  12. #12

    نقل قول: سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

    من هم به این نمونه برنامه احتیاج دارم میشه لینک اونو بذارید

    یا باید خصوصی درخواست کنیم؟

    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

    دوست عزیز اگه بتونید برای من هم بفرستید ممنون میشم

  14. #14

    نقل قول: سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

    چرا لینکشو نمیذارین پس

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

    سلام
    این برای خوندن دیتابیس هست

    <asp:DataList ID="DataList1" runat="server" BackColor="Gray" BorderColor="#666666"
    BorderStyle="None" BorderWidth="2px" CellPadding="3" CellSpacing="2"
    Font-Names="Verdana" Font-Size="Small" GridLines="Both" RepeatColumns="3" RepeatDirection="Horizontal"
    Width="600px">
    <FooterStyle BackColor="#F7DFB5" ForeColor="#8C4510" />
    <HeaderStyle BackColor="#333333" Font-Bold="True" Font-Size="Large" ForeColor="White"
    HorizontalAlign="Center" VerticalAlign="Middle" />
    <HeaderTemplate>
    Employee Details</HeaderTemplate>
    <ItemStyle BackColor="White" ForeColor="Black" BorderWidth="2px" />
    <ItemTemplate>
    <b>Employee Name:</b>
    <asp:Label ID="lblCName" runat="server" Text='<%#Eval("فیلد اول")%>'></asp:Label>
    <br />
    <b>Designation:</b>
    <asp:Label ID="lblName" runat="server" Text='<%#"فیلد دوم"%>'></asp:Label>
    <br />
    <b> City:</b>
    <asp:Label ID="lblCity" runat="server" Text=' <%#"فیلد سوم"%>'></asp:Label>
    <br />
    <b>Country:</b>
    <asp:Label ID="lblCountry" runat="server" Text='<%#Eval("فیلد چهارم")%>'></asp:Label>
    <br />
    </ItemTemplate>
    </asp:DataList>



    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    SqlConnection myConnection = new SqlConnection(@"Data Source=REZA\MSSQLSERVERR;Initial Catalog=db118;Integrated Security=True;Connect Timeout=15;Encrypt=False;TrustServerCertificate=Fa lse;ApplicationIntent=ReadWrite;MultiSubnetFailove r=False");
    DataSet ds = new DataSet();
    myConnection.Open();
    string cmdstr = "SELECT * FROM Moshtarek";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(cmdstr, myConnection);
    SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter(cmd);
    adp.Fill(ds);
    DataList1.DataSource = ds.Tables[0];
    DataList1.DataBind();
    }


    فقط کافیه عکسا رو از باینری تبدیل کنید با دستور زیر


    byte[] imgData = (byte[])DR["ProductImage"];

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •