نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط با دیگر برنامه ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    ارتباط با دیگر برنامه ها

    سلام
    میخواستم ببینم چطور میشه در برنامه ای که مینویسم فایلی رو به یه برنامه دیگه ارسال کرد تا توی اون برنامه باز بشه؟
    یعنی مثلا یه عکس از طریق یه برنامه ویرایش عکس باز بشه یا چیزایی مثل این

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: ارتباط با دیگر برنامه ها

    از دوستان، اساتید کسی نیست جوابی به این سوال من بده؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: ارتباط با دیگر برنامه ها

    اون یکی برنامه رو هم خودتون نوشتید ؟

  4. #4

    نقل قول: ارتباط با دیگر برنامه ها

    System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe");


    چنانچه فایل اجرایی نیاز به آرگومان خط فرمان داشته باشد :

    System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe", "c:\\Test.bmp");


    مثال بالا تصویر Test را در msPaint باز میکند.

  5. #5

    نقل قول: ارتباط با دیگر برنامه ها

    دوستان يه سوال كوچيك
    چه جوري مي شه برنامه ما پارامتر دريافت كنه
    مثلا برنامه مااين باشدmspaint.exe

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: ارتباط با دیگر برنامه ها

    نقل قول نوشته شده توسط meysamkarimi مشاهده تاپیک
    System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe");
    چنانچه فایل اجرایی نیاز به آرگومان خط فرمان داشته باشد :

    System.Diagnostics.Process.Start("mspaint.exe", "c:\\Test.bmp");
    مثال بالا تصویر Test را در msPaint باز میکند.
    ممنون از راهنماییتون
    متاسفانه این روش موثر نبود این کد تنها کاری که میکرد فقط برنامه رو باز می کرد مسیر فایلی رو هم بهش دادم ولی فقط برنامه باز میشد
    برنامه ای که من میخوام باهاش فایل عکس رو باز کنم یه جورایی یه print manager هستش که فایل عکس رو برای چاپ توسط دستگاه آماده میکنه فکر میکنم بشه با استفاده از کامپوننت print فایل رو به این برنامه ارسال کرد ولی متاسفانه کار با این کامپوننت رو هم بلید نیستم ممنون میشم اگه کمک کنید

  7. #7

    نقل قول: ارتباط با دیگر برنامه ها

    چه جوری می شه برنامه ما پارامتر دریافت کنه
    مثلا برنامه مااین باشدmspaint.exe
    باید در متد Main پارامتر ها را بگیرید و با استفاده از Switch آنها را مدیریت کنید

    متاسفانه این روش موثر نبود این کد تنها کاری که میکرد فقط برنامه رو باز می کرد مسیر فایلی رو هم بهش دادم ولی فقط برنامه باز میشد
    روشی که دوستمون گفتند به شرطی موثر است که برنامه مقصد از پارامتر پشتیبانی کند و یا نحوه پارامتر دهی ما مشابه چیزی باشد که ان نرم افزار می تواند بگیرد.
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •