نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: برنامه ای که عددی از ورودی بگیرد و مشخص کند اول است یا خیر؟

  1. #1

    برنامه ای که عددی از ورودی بگیرد و مشخص کند اول است یا خیر؟

    package avaljava;
    import java.util.Scanner; // program uses class Scanner
    public class Main {

    public static void main(String[] args) {
    Scanner input=new Scanner(System.in); //program use class scanner
    int number;
    int i=2;
    System.out.printf("enter an number:");
    number=input.nextInt();
    while(i<=number-1)
    i++;
    if(number%i==0)
    System.out.printf("%s is not prime",number);
    if(number%i!=0)
    System.out.printf("%s is prime",number);



    {
    }
    }

    }
    می شه مشکل این برنامه رو به من بگین !

  2. #2

    نقل قول: برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی بگیرد و مشخص کند اول است یا خیر؟

    سلام من هر چقدر فکر کردم نتونستم بفهمم package avaljava چیه؟
    حذفش کن برنامه اجرا میشه
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی بگیرد و مشخص کند اول است یا خیر؟

    اولا 2 تا آکولاد آخر برنامه اضافه داری

    ولی مشکل اصلی اینکه چون دستورات بعد از while داخل آکولاد نیست در حلقه فقط دستور i++ اجرا می شه .
    در ضمن مقدار i رو اول اضافه می کنی بعد اون رو چک می کنی و چون مقدار اولیه i برابر 2 ، اصلا 2 بررسی نمی شه.
    قسمت آخر رو به شکل زیر عوض کن


    while(i<=number-1){
    if(number%i==0){
    System.out.printf("%s is not prime",number);
    break;
    }
    i++;
    }
    if(i == number)
    System.out.printf("%s is prime",number);

  4. #4

    نقل قول: برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی بگیرد و مشخص کند اول است یا خیر؟

    مرسی از دوتاتون مشکل برنامم رفع شد و حالا اجرا می شه
    اگه می شه اینم بهم بگین که چطور می تونم اعداد اول برناممو با هم جمع کنم؟
    البته برنامه ای که باید بنویسم اینه : مجموع اعداد اول سه رقمی را حساب کنید

    import java.io.*
    ;class PrimeNumber { public static void main(String[] args) int i ;
    BufferedReader bf = new BufferedReader(
    new InputStreamReader(System.in));
    System.out.println("Enter number:");
    int num = Integer.parseInt(bf.readLine());

    System.out.println("Prime number: ");
    for (i=100; i < num; i++ ){
    int j;
    for (j=2; j<i; j++){
    int n = i%j;
    if (n==0){
    break;

    }
    }
    if(i == j){
    System.out.print(" "+i);

    }
    }
    }
    }

    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله mf_arian : پنج شنبه 01 بهمن 1388 در 10:54 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی بگیرد و مشخص کند اول است یا خیر؟

    کد برنامه هاتون رو برای این که خوانا باشه و دوستان بتونن کمکتون کنن داخل تگ CODE بزارید. (از دکمه # از در نوار ابزار استفاده کنید.)

  6. #6

    نقل قول: برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی بگیرد و مشخص کند اول است یا خیر؟

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    کد برنامه هاتون رو برای این که خوانا باشه و دوستان بتونن کمکتون کنن داخل تگ CODE بزارید. (از دکمه # از در نوار ابزار استفاده کنید.)
    من نتونستم درستش کنم!!1

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jlover
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زیر میز کامپیوترم !
    سن
    39
    پست
    314

    نقل قول: برنامه ای بنویسید که عددی از ورودی بگیرد و مشخص کند اول است یا خیر؟

    نقل قول نوشته شده توسط mf_arian مشاهده تاپیک
    .
    .
    .
    البته برنامه ای که باید بنویسم اینه : مجموع اعداد اول سه رقمی را حساب کنید
    .
    .
    .
    عجالتن اینو می تونید داشته باشید

    public class Primes {
    public static boolean isPrime(int n)
    {

    for(int k=3; k<n ;k+=2)
    if(n%k==0)
    return false;
    return true;
    }
    public static void main(String[] args) {
    int total = 0 ;
    for ( int i=101; i<1000; i+=2 )
    if (isPrime(i))
    total+=i;
    System.out.println("result : the sum of 3" +
    " digit prime integers is \n" + total);
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •