مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظرتون در رابطه با این کار چیه؟

رای دهنده
21. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • خوبه

    19 90.48%
  • بد

    2 9.52%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 61

نام تاپیک: SuiPack Farsi در تاریخ May 2005 آماده خواهد شد.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988

    SuiPack Farsi در تاریخ May 2005 آماده خواهد شد.

    SuiPack Farsi در تاریخ May 2005 آماده خواهد شد.

    منتظر باشید در سایت www.SuniSoft.Com


    موفق باشید :flower:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    خواهید دید با تخفیف ویژه برای ایرانیان محترم :flower: :flower: :flower:

  3. #3
    مهمان
    مصطفی جان بالاخره تموم کردیش ایول .
    موفق باشی :موفق:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    این Icon Pack ها هم با تخفیف عرضه میشن ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    در همین ماه یعنی April با تحفیف موجود هست.

    موفق باشید :flower:

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    94
    قیمت یا حدود قیمت ؟؟

  7. #7
    اصلا کارائی این مجموعه چی هست توسکا جان
    فقط خوشگله یا چیزهای دیگه ای هم هست ؟؟؟؟

    لطفا یه کم توضیح بدهید ....
    :sunglass:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    با سلام

    توضیحات بیشتر :

    انگلیسی :

     Do you want to make your application have MacOS, WinXP or more professional-UI-designed themes or 

    skins? Now you can do it without writing a single line of code!

    SUIPack is a suite of WYSIWYG VCL skin components for Delphi & C++‎Builder. It provides you the ability

    to create professional-UI-designed skin and implementations for your applications. Besides the alternative

    for standard controls, SUIPack provides more additional controls(E.g. non-rectangular forms, MSN-style

    popup window, etc.)


    فارسی :

    با استفاده از این ابزار شما می توانید نرم افزار های با گرافیک بسیار بالا یا به نوعی کاربر پسند بسازید GUI

    و این ابزار به شکلی طراحی شده اند که کاربر نیاز به آموزش و حرفه ایی بودن در آن را ندارد و آماتور ترین

    افراد بتوانند از آن استفاده نمایید و به آن ابزاری مشابه نرم افزار های مثل MSn و Yahoo نیز اضافه شده است

    و باعث فروش بالای نرم افزار شما خواهد شد.

    برای مثال این شرکت ها از محصول ما استفاده نموده اند :

    نر افزار BackUP MySql :



    eMailTouch Professional :



    و غیره...

    Swishsoft products
    eSanSoft products
    ImgVert
    Dating Profile Creator
    FixVideo.com products
    CoolFlash


    و محیط های گرافیکی بسیاری برای این ابزار طرحی شده است برای مثال :



    و نمونه های دیکر

    http://www.sunisoft.com/suipack
    http://www.sunisupp.com/forum

    و نکات جالب توجه برای آن :

        * 60+ components
    * 5 built-in themes
    * 20+ official skins and a lot of third-party skins
    * Supports Sunisoft skin files (.sui)
    * Supports to build the skin files into the EXE file
    * What you see(design-time) is what you get(run-time)
    * Professional-UI-designed skins from professional UI artists
    * Provides stable converting tool to transfer your existing project smoothly
    * Provides ThemeBuilder tool to create your own themes/skins
    * Supports to create non-rectangular forms and controls
    * Support MSN-Style popup window
    * MDI forms supported
    * DB-Aware components with theme's support
    * Without requiring any DLL or OCX


    و قیمت ها بدون تخفیف :

     SUIPack (WYSIWYG VCL Skin Solution for Delphi & C++‎Builder)

    * Standard Edition (without source code) for individual license - USD$59


    * Standard Edition (without source code) for corporation license - USD$299


    * Professional Edition (includes all source code) for individual license - USD$99


    * Professional Edition (includes all source code) for corporation license - USD$499


    و برای گرفتن نسخه آزمایشی به آدرس زیر مراجعه کنید :

    http://www.sunisupp.com/download/sui...ial_delphi.zip

    *توجه* : نسخه فارسی آن در May 2005 آماده خواهد شد.

    و برای توضیحات بیشتر به سایت : http://www.sunisoft.com/suipack مراجه نمایید.

    موفق باشید :flower:

  9. #9
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    متشکرم، ابزار جالبیه
    تنها یک مشکل داره، و اونهم اینه که VCL خودشو داره. در این زمینه کامپوننتهای هستند که تنها کافی است آنرا بروی فرم اصلی برنامه بگذارید و تمامی فرمها حتی فرمهای FontDialog و Browse رو هم برای شما تغییر میدهد.

    به عنوان مثال یک سر به این سایت بزنید:

    http://www.link-rank.com/download.htm
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    و دیگر محصولات SuniSoft :

    محصولات از قبیل SuiSkin :

    که کار آن مشابه به Sui Pack با این فرق احتیاج به طراحی ندارد و مثل Convertor RunTime عمل می کند.



    و یکسری Icon Pack با تخفیف ویژه در ماه April :









    و ابزار دیگر که با مراجعه به سایت می توانید آن ها را مشاهده نمایید .


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    نقل قول نوشته شده توسط hr110
    متشکرم، ابزار جالبیه
    تنها یک مشکل داره، و اونهم اینه که VCL خودشو داره. در این زمینه کامپوننتهای هستند که تنها کافی است آنرا بروی فرم اصلی برنامه بگذارید و تمامی فرمها حتی فرمهای FontDialog و Browse رو هم برای شما تغییر میدهد.

    به عنوان مثال یک سر به این سایت بزنید:

    http://www.link-rank.com/download.htm
    پس SuiSkin چیست ؟



    موفق باشید :flower:

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    و مهمتر از همه قیمت ها هست :

    برای SuiSkin و VclSkin ---

    در SuniSoft :

    Standard Edition (without source code)  $69


    در LinkRank :

    Standard Edition with Single License (Without source code)  $90


    خودتون بگین کدام بهتره :

    :wink:

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    94
    قیمت نسخه فارسیش چقدر است ؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    تو همین مایه ها ولی یکم کمتر :flower:

    راستی یک خبر جدید امشب شنبه 10 اردیبهشت 1384

    نسخه جدید فارسی SUISkin 3.0 آماده شد میتوانید دانلود کنید و امتحان کنید ولی یک Bug کوچولو تو Caption

    فرم و MainMenu داره که درستش می کنم.



    برای دانلود Trial به آدرس زیر برید :

    http://www.sunisoft.com/suiskin/download.htm

    موفق باشید :flower:

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    94
    تو این مایه ها خیلی که گران میشه !!!!!!!!!!!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    از نود دلار Link rank که بهتره. چرا یک سال پشتیبانی را نگاه نمی کنی. :flower:

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    94
    برا خارجی ها 60 $ خیلی خوبه ولی .....

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    ولی چی ؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    94
    برا یه برنامه نویس ایرانی این مبلغ برای خریدن یک component خیلی زیاد است

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    اگر برای پروژه خاصی باشه مبلغی نیست از آن سازمانی که پروژه رو براش انجام می دی بگیر :flower:

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    94
    درسته ولی می دونی crack این component هم وجود دارد؟؟؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    آره خوب ولی گفتم پشتیبانی اونو نگاه کن یک سال رایگان با Update آن. :flower:

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    94
    ولی خیلی ها به این دید نگاه نمی کنند

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    دیگه ایرانی هستیم :sorry:

  25. #25
    Hi,
    That's good.
    But I have found a small bug in this
    program.
    It doesn't like win98

    Sometimes on win98 you will get errors.

    The Sinapardazesh soft Copmpany is using a cracked version of this software and they have made thier SINA PACK by using suipack.

    Also MAZDAK TAMJIDI has helped them to make the registration routine.

    I'll make a simpel tutorial for better iuinderstanding in the

    امنیت در نرم افزار

    section.

    You can see the analysis there.

    Regards,
    unreal.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    اگر ممکن هست عکس اگر از Bug هست بفرستید تا اصلاح کنم :flower:

  27. #27
    من با اجازتون این کامپوننت رو تست کردم به نظر من استفاده از اسکینهایی که با VCL استاندارد خود دلفی سازگاری دارن بهترین کار برای زیبا سازی در پروژه های بزرگ هست. گر چه اسکینهای خیلی بهتر و با کیفیت تر هم وجود دارن ار جمله ThemEngin or BusinesSkin یا چیزای دیگه ولی همه اینها از VCL استاندارد جدا هستند و اگر شما یک پروژه بزرگ رو با اینها بسازید بعدها با اشکال یابی برنامه مخصوصا اگر مشکل مربوط به اسکین باشه مشکل پیدا میکنید. و شاید مجبور بشید با حذف کردن اسکین کل برنامه رو دوباره دیزاین کنید که این یعنی اتلاف وقت و هزینه....

    در حال حاضر دو نمونه از اسکینهای خوب موجود هست یا من تا حالا دیدم
    VCLSkin
    SuiSkin

    کار با اینها بسیار راحت هست و هیچ دردسری ایجاد نمیکنن .. شما بعد از اتمام پروژه و تست کامل اون میتونید تنها با اضافه کردن این کامپوننت به فرمها به راحتی اونا رو تغییر شکل بدین....

    با آزمایشی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که SuiSkin کیفیت بالاتری نسبت به VclSkin داره و اگه مشکل فارسی و راست به چپ در اون حل بشه و اسکینهای متنوعتری براش ساخته بشه میتونه رقیب جدی برای VclSkin بشه و حتی بهتر از اون
    یک باگ بزرگ هم داره در ویندوز 98 و Me باعث کرش سیستم میشه....

    در مورد امنیت این کامپوننت هم کمی روش کار کردم بد نبود ولی متاسفانه بعد از حدود 10 دقیقه کرک شد :) به نظرم این کامپوننت ارزش خریدن داره البته بعد از رفع باگها و دیگر مشکلات .....

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    باگها را به ترتیب برام لیست کنید تا آنها را بزودی رفع شون کنم.

    و ممنون و دیگر این Version در حال حاضر Right to left را ساپورت می ده.

    SuiSkin رو می گم.

    :flower:

  29. #29
    Hi,
    This is one of the bugs.

    Regards,
    Unreal.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    رو Bug ش کار می کنم. دیگه اگه هست بفرستید.

    لطفا کنید فایل را هم بگذارید که تست شود شاید از کامپوننت نباشه.

    :flower:

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    SuiPack هم راست به چپش آماده شد.

    یک نگاهی تو سایت بیندازید.... :)

  32. #32
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    من تست کردم، کامل نبود.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    آره تا کامل بشه طول می کشه...

    با عرض معذرت.

    آقا این قدر بی معرفت نباشید. خیلی سخته.

    موفق باشید :flower:

  34. #34
    ببخشید که سوال می کنم
    اما آیا شما اجازه نشر فارسی شده این کامپوننت رو دارین؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    شما اگر بخونید می بینید که این کامپوننت را خودم نوشته ام. و من نماینده گی آن شرکت در ایران هستم.

    موفق باشید :flower:

  36. #36
    آفرین تبریک میگم
    کامپوننت خوب و جالبی هست
    البته من نتونستم توی سایت شرکت چیزی درباره فارسی گیر بیارم یا شایدم هم هنوز آماده نشده

    راستی یک سوال
    بعضی از کامپوننت های اسکین ( مثل همینی که شما دارین ) نمی تونند آبجکت TabControl رو درست نشون بدن. چون میدونین که به صورت معمولی امکان راست - به چپ کردن این آبجکت وجود نداره ( حتی اگر BidiMode اون رو هم به صورت bdRightToLeft تنظیم کنید ).
    البته یک راه هست که میشه با استفاده از پارامترهای استایل این آبجکت رو هم راست به چپ کرد اما تمام کامپوننت هایی که من دیدم نمی تونند راست به چپ شده این آبجکت رو درست نشون بدن.

    آیا شما راه حلی برای این آبجکت دارین؟

    ضمناً خوشحال میشم اگر بتونم نمونه Trial فارسی این محصول شما رو امتحان کنم و البته فکر می کنم قیمت اون هم مناسبه.

    مرسی

  37. #37
    من آخرین نسخه رو دانلود کردم و امتحان کردم
    کار جالبی هست
    امیدورام مشکلات فارسی اون هم به زودی درست بشه
    موفق باشین

  38. #38
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مشکلات فارسی اون هم به زودی درست بشه
    نویسنده این کامپوننت که قولی برای رفع این مشکلات نداده. حالا چه طوری این مشکلات میخواهد حل بشه نمیدونم.

    من مشترک رجیستر شده این کامپوننت هستم.

  39. #39
    خوب آقای توسکا گفتند که دارند روش کار می کنند مثل اینکه.

    ولی کلاً برای من خیلی جالب ( و افتخار آور ) بود که دیدم یک شرکت به زبان فارسی اهمیت داده و داره کلاً کامپوننتی درست می کنه فارسی رو ساپورت کنه و این حرکت خیلی خوبی هست. چون همیشه مشکل برنامه نویس های فارسی زبان این بوده که خودشون باید محیط کار رو تنظیم کنند و کلی زحمت بکشن تا زبان فارسی رو در برنامه خودشون به کار ببرن.
    یادمه خیلی سالهای پیش اون موقع ها که اصلاً یونیکدی در کار نبود شرکت های مختلف ایرانی مسابقه داشتند که کدوم بهترین فارسی نویس رو برای اینترفیس ها بنویسند. هر کدوم یک استاندارد داشتند و خلاصه کلی دنگ و فنگ داشت وقتی قرار بود یک برنامه فارسی نوشته بشه!

    اما خدا رو شکر الان یونیکد اومده و یک سری هم امکانات ( مثلاً راست به چپ نویس ) اضافه شده که ما می تونیم تمامی اون مشکلات قدیم رو حل کنیم.

    من می خواستم تشکر کنم از این شرکت ( فکر کنم چینی ) و آقای توسکا ( ببخشید توسکا اسم یک درخت هست؟ ) که دارن تلاش می کنند این کامپوننت ( و یا بهتره در اصل بگم بسته کامپوننت ها ) به زبان شیرین فارسی سازگار باشه.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    آنها ایران را تنها در نظر نگرفته اند کشورهای عربی براشون مهمتر است.

    موفق باشید :flower:

    و آقای کرامتی من به آقای Shen Min قول داده ام حالا او را نمی دونم.

    و من از طرف خودم قول می دهم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با SUIPACK
    نوشته شده توسط MDPMDP در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 13:43 عصر
  2. مشکل در استفاده از suipack
    نوشته شده توسط bahman_abbasian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 16:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •