نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: گرافیک در دلفی و ساخت بازی

  1. #1

    گرافیک در دلفی و ساخت بازی

    :sunglass: سلام .
    میخوام طرز ساختن بازی در دلفی رو براتون بگم
    و گرافیک در دلفی چه قدرتی دارد .
    sa_sadeghy@yahoo.com

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988

    بازی آخ جون

    موفق باشید :flower:

    و یکی از بهترین کامپوننتهای که به نظر من میشه با آن بازی نوشت و Open Source

    هست GlSence هست.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Earth
    پست
    200
    سلام به همگی
    امیدوارم که همتون توپ توپ باشین :sunglass:

    cyberax عزیز
    من منتظرم که شما در این مورد برای ما صحبت کنید.
    حتما استفاده خواهیم کرد. من خودم عاشق نوشتن بازی و نرم افزارهای گرافیکیه.
    تو دلفی Direct X هم کار میکنم.
    یه بازی 10 مرحله ای هم تو دلفی با استفاده از Direct X نوشتم.
    عکس یکی از مرحله هاشو اینجا میذارم. حجم برنامه زیاده و الا همینجا
    میذاشتمش تا دریافت کنید .
    البته یه بازی خیلی خیلی ساده هست.(اولین تجربه DirectX دو سال قبل)
    یه برنامه کاربردی توپ گرافیکی هم نوشتم خیلی به کار میاد.
    عکس اونم اینجا میذارم ببینید. ولی لینکش رو بعدا میگم چون الان سایتش
    در حال تغییراته.
    (این نکته هم آخر سر بگم که تو هیچکدوم اینا از هیچ کامپوننتی استفاده
    نشده و فقط با امکانات خود دلفی نوشته شده اند)

    Ali_Delavega@Yahoo.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    عالیه آقای هاشمی

  5. #5
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    :flower:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    حجم برنامه زیاده و الا همینجا میذاشتمش تا دریافت کنید .
    می شه یه جا UpLoad کنین تا ما هم فیض ببریم ؟ :mrgreen:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    126
    اگر بتونید یه جایی بگذارید که دیگران هم استفاده کنندخیلی خوب میشه
    مخصوصا اگر توضیحاتی درباره طراحی این بازی بدید.

  8. #8
    سلام
    دوستان عزیز اگر ممکن است همراه توضیحات سورس برنامه نیز در اینجا گذاشته شود

  9. #9
    سورس برنامه را بگذارید ... مفید واقع میشه ....

  10. #10

    کار با directx

    :sunglass:
    سلام دوستان ببخشید یکمی دیر شود
    نبودم و سرم حسابی شلوغ بود نتونستم بیام

    این برنامه کار با directx هست
    شما میتونید بدون استفاده از فرم و ساختن فرم برنامه تحت directx بنویسید
    با تئابع directx
    اول directx 9b رو نصب کنید البته باید وارد پک های directx شده و dll ها رو کپی کرده تا با انها بتونید برنامه بنویسید چون باید صدا بزنید این تابعه ها رو .
    این رو ببنید استفاده از directx هست که با نور کار شده و میتونید برای بازی و افکت گذاری کار کنیم .
    خوب دفعه بعد طرز استفاده از اونها را براتون میگم و چطوری صدا بزنید .
    :sunglass:

  11. #11
    prpgram

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    این رو چه Direct X ی کار میکنه

    من Direct X 9 c دارم.

    :flower:

  13. #13
    مهمان
    openGL هم ابزار خوبی برای طراحی گرافیک سه بعدی است . و کتاب فارسی هم براش هست هر چند که آخرش باید برای تمام زمینه های برنامه نویسی به مرجع انگلیسی مراجعه کرد .

    :موفق:

  14. #14
    Touska جان باید directx 9b رو نسب کنی و حتمااز پک آن 2 فایل هست که باید کپی کنید تا برنامه کار کند
    اگر کار نکرد بگید تا فایلهای DLL رو بفرستم :sunglass:

    ----------------------------------------------
    MUSIC IS LIFE AND LIFE IS MUSIC

  15. #15
    openGL
    در مورد این اگه بدئنید یکی از پایه و اساس بازی سازی هست و میشه گغت اکثر بازی ها رو با این ساختن
    و یک قوانین خاص خودش رو داره که با دایرکتس آمیخته شوده و خیلی هم قدرت داره
    که فرق اصلی اون یکیش اینه که از dll های دایکتس استفاده نمیکند به ندرت میشه استفاده کرد

    البته لازم به ذکر که بگم در حال حاضر ماکروسافت در حال ارائه directx با قابلیتهای بالا هست که واقا میشه گفت باور نکردنی هست .
    سعی میکنم چند نمونه از opengl هم برنامه بذارم که فرق اون هم با directx رو متوجه بشید

  16. #16

    Game in C

    :oops:
    محمد جان این هم یک بازی با c که گفته بودی البته زیاد جالب نیست اما میشه چها چوب اصلی اون رو دید و فهمید که بازی سازی در C به چه صورتی هست



    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    ٌٌٌ

    Try to learn from others' mistake, Because u won't live long enough to do them all urself

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    مرسی سایبرکس جان :reading:

  18. #18
    آقای هاشمی لطف کنید کمی در مورد نحوه استفاده از Driectx در دلفی بهمراه یک مثال کوچیک توضیح بدید

    ::نوشتن::

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Earth
    پست
    200
    سلام به همه
    من از همه معذرت میخوام
    آخه بد جوری سرم شلوغه :mrgreen:
    قول میدم تا یکی دو روز دیگه لینک برنامه دومی رو بذارم. اما در مورد بازیه اینو بگم که
    حجم این بازی با فایلهای مورد نیازش اگه زیپ بشه 11 مگابایت میشه :confy2:
    به همین خاطر با این اینترنت هایی که ما دم دستمونه دو سه روز آپلودش طول میکشه.
    اگر کسی راه حلی داره بگه . من سورس بازی رو به هر کس بخواد میدم. چون هر کسی که به برنامه نویسی
    علاقه داره دوست دارمش :oops:
    ولی نمیدونم با این 11 مگابایت چه کنم.

  20. #20

    برنامه با C++‎ گرافیک

    سلام :oops:
    باید ببخشید دیر به دیر میام سرم خیلی شلوغ شده :cry:
    محمد جان اینم چند تا برنامه c هست.
    برای ساختن cloud - class ...... در سی استفاده میشه حتی برای دادن متریال به آبجکتها می تونیم بدون استفاده از فایل تصویری یک Object رو materail مورد نظر را بدهیم جالب هست .

    Hashemi جان :wink:
    شما یک کار میتونی انجام بدی اونم استفاده از Ftp Server هست که برنامه رو به صورت sharing قرار بدهید و آدرس Ftp را بفرستید . مثل Titan Ftp....
    یا میتونید به قسمتهای کوچیک تقسیم کتید .که سریعتر آپلود میشه .و فکر کنم بهترین کار هم همین باشه .
    :sunglass:

  21. #21

    گرافیک در دلفی

    در مورد openGl که گفته بودید .میتونم بگم قدرتش در ساخت گرافیک و بازی سازی واقا خیلی خوبه .
    در دلفی هم با استفاده از یک سری کامپونت میتونیم گرافیک را با openGl درست کنیم
    این برنامه با open Gl هست.مثل directx عمل میکنه قدرتش در بازی سازی هم خوب هست .
    تابع عای داره که میشه گفت مثل directx هستند دقیقن مثل directx دارای dll هیت اما با این تفاوت که ما اونجا opengl رو صدا میزنیم و از خود duc های opengl استفاده میکنیم . :sunglass:

  22. #22
    مطالبی که در این فرم بررسی میکنیم شامل مفاهیم اولیه گرافیک دوبعدی در سیستم های دیجیتال امروزی بود.مفاهیم پیشرفته تری در این رابطه و بخصوص در رابطه با گرافیک سه بعدی را در مقالات بعدی مطالعه خواهیم کرد و پس از آن در هفته های آینده به سراغ معرفی فن آوری های موجود در دنیای گرافیک کامپیوتری می رویم تا موقعیت OpenGL را دقیقا درک کنیم. بادرک موقعیت OpenGL می توانیم به راحتی آن را آموخته و به درستی از آن استفاده کنیم. :sunglass:
    :oops:

  23. #23

    OpenGL را بهتر بشناسیم

    OpenGL را بهتر بشناسیم این مقاله ای در مورد OpenGL هست .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    :موفق: :flower:

  25. #25
    سلام
    اگر همراه این مقاله سورس برنامه هم باشد فکر بهتر بتوان مطلب را متوجه شد

  26. #26

  27. #27
    سلام!کسى لینک کتاب OpenGL آقاى وحید نصیرى رو نداره؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    سلام!کسى لینک کتاب OpenGL آقاى وحید نصیرى رو نداره؟
    http://www.is-ws.net/vahid

  29. #29
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    گرافیک و ساخت بازی فقط با دو کامپوننت DelphiX و DirectX 9 برای دلفی به زودی در سایت www.JonoobShop.com موفق و پاینده باشید .

    :strange:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •