نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه کردن دکمه به RitchTexBox?

  1. #1

    اضافه کردن دکمه به RitchTexBox?

    با سلام
    آیا میشه که به داخل یک ritchTextBox یک دکمه اضافه کرد؟


    ممنون
    امیر

  2. #2
    بله میشه ، یه راه ساده‌اش اینکه که یه دکمه از ToolBox بردارید بندازید تویRTB
    ولی اگر بخواهین دگمه به اسکرول بار بالا پایین بشه ... یه خورده کار داره.

    راه حل ساده به درد نخور:



    Dim btnRTB As New Windows.Forms.Button
    btnRTB.Name = "btn1"
    btnRTB.Text = "Click me"

    btnRTB.Top = ....
    btnRTB.Width = ....
    btnRTB.Height = ....

    RTB.Controls.Add(btnRTB)
    AddHandler btnRTB.Click , address of SomeDelegate .... long story



    حالا اگه اشکالی نداره میتونم بپرسم چه کاری میخواهین انجام بدین ؟

  3. #3
    با سلام
    ممنون از جوابتون
    میشه بگین چه جوری به این دکمه کار انتساب داد

    ممنون امیر

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط امیر-نا
    میشه بگین چه جوری به این دکمه کار انتساب داد
    اگر منظورتون از انتساب، یک EventHandler هست که بتونه Click Event رو اداره کنه، باید با استفاده از دستور AddHandler این Event رو به یک روتین در برناممون مربوط کنیم. اون روتین رو قبل از هر کاری ایجاد می‌کنیم و برای اینکه مطمئن بشیم کار می‌کنه یک MesBox توش میذاریم :


    Private Sub btn1_Clicked(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)

    MsgBox("byebye cruel world")

    End Sub


    بعد متغییری که باید مقدار شیی Button رو نگه داره به همراه withevents در سطح فرم (خارج از همه روتین‌ها و فانکشن‌ها) تعریف می‌کنیم



    Dim WithEvents btn As Windows.Forms.Button


    بعد هر جای برنامه که می‌خواهیم این دکمه به فرم اضافه بشه، یک نمونه ازش درست میکنیم و اجرا می‌کنیم.


    btn = New Windows.Forms.Button

    btn.Name = "btn1"
    btn.Text = "Hello"
    btn.Top = 0
    btn.Left = 0

    AddHandler btn.Click, AddressOf btn1_Clicked

    Me.RTB1.Controls.Add(btn)


    اگر هم منظورتون چیز دیگه‌ایه که یه کم بیشتر توضیح بدین.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •