نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: قرار دادن کلاس در آرایه ؟

  1. #1

    قرار دادن کلاس در آرایه ؟

    سلام .
    بنده یک کلاس دارم که دارای چند فیلد رشته ای است . مثل نام و . . . (مثل فیلد ثبت نام)
    میخواهم این فیلدها را از طریق یک ویندوز فرم پر کنم .

    اما چون نمیدانیم چند مرتبه قرار است این فیلدها پر بشه باید از ArrayList استفاده کنم .
    قبلا از آرایه های معمولی به راحتی استفاده میکردم. مثلا یک ارایه برای 10 نفر درست میکردم .

    اما اکنون میخواهم از ArrayList استفاده کنم . ولی روش بلد نیستم . . .
    که چطوری یک کلاس را به ارای لیست بدم . بعد بتونم به فیلدهای کلاس مقدار بدم یا بینشون جستجو کنم .

    (چون با ArrayList)خیلی راحت تر میشه فیلد خاصی را حذف و . . . کرد .

    سوال دوم اینکه :
    همین فیلدهای کلاس که در ویندوز فرم اول پر کردم را چطوری میتونم در یک ویندوز فرم دیگر نمایش بدم ؟

    تشکر

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: قرار دادن کلاس در آرایه ؟

    اگه میخوای یه چیز جدید یاد بگیری بروی سراغ list
    خیلی راحت تر ؛ بهتر و با کارآیی بیشتره !

  3. #3
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: قرار دادن کلاس در آرایه ؟

    از List استفاده کنی بهتره!
    فرض کن کلاس به صورت زیر می باشد:
    public class Person
    {
    public string Name { get; set; }
    public string Family { get; set; }
    public Person(string n, string f)
    {
    Name = n;
    Family = f;
    }
    public Person()
    {
    Name = "";
    Family = "";
    }
    }

    حال کافیست یک List تعریف کنی و با استفاده از متد Add به لیست اضافه کنی و با متد Find در لیست بر حسب نیاز خود جستجو کنی. البته List متدهای مفید دیگری هم دارد که می توانی بررسی کنی
    List<Person> People = new List<Person>();
    People.Add(new Person("Ali", "Karimi"));
    Person p = new Person();
    p.Name = "Javad";
    p.Family = "Nekonam";
    People.Add(p);
    Person that = People.Find(pr => pr.Name == "Ali");
    if (that!=null)
    {
    MessageBox.Show(that.Name);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •