نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

  1. #1

    Question گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

    سلام به همه

    من چطور میتونم آی پی یک سایت رو بدست بیارم ؟

    در فرم من هم یک تکست باکس باشه و دگمه که وقتی داخل تکست باکس آدرس رو بنویسم آی پی رو به من پیغام بده !!!‌


    اگر امکان داره راهنمایی کنید ممنون میشم
    مرسی از همه شما دوستان
    یا سورسی کوچکی دارید بزارید ...

    مرسی از همه شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

    تو CMD میتونی با دستور Ping آی پی یه سایت رو بدست بیاری
    با دستور Shell هم در VB میتونی این دستور رو اجرا کنی
    چیزی که میمونه گرفتن پاسخ Ping در برنامست
    واسه اون جستجو کن
    یه چیزایی پیدا میشه

  3. #3

    نقل قول: گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

    نقل قول نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. مشاهده تاپیک
    تو CMD میتونی با دستور Ping آی پی یه سایت رو بدست بیاری
    با دستور Shell هم در VB میتونی این دستور رو اجرا کنی
    چیزی که میمونه گرفتن پاسخ Ping در برنامست
    واسه اون جستجو کن
    یه چیزایی پیدا میشه
    یه راهنمایی بیشتر لطفا من مشکلم همون جستجو هستش مرسی ازت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

    Shell "ping -t www.google.com"



    اینو بزن تو یه پروژه vb
    وقتی نتیجه رو دیدی متوجه میشی
    در اخر هم برای اینکه نتیجه رو در برنامه خودت ببینی باید تو گوگل یا همین سایت جستجو کنی که شیوه کار رو یاد بگیری

  5. #5

    Question نقل قول: گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

    نقل قول نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. مشاهده تاپیک
    Shell "ping -t www.google.com"

    اینو بزن تو یه پروژه vb
    وقتی نتیجه رو دیدی متوجه میشی
    در اخر هم برای اینکه نتیجه رو در برنامه خودت ببینی باید تو گوگل یا همین سایت جستجو کنی که شیوه کار رو یاد بگیری

    مرسی دیدم ممنون از جواب شما

    این میاد پینگ میگیره

    من چطور آی رو جدا کنم حالا یا بکشم بیرون ؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad_india مشاهده تاپیک
    سلام به همه

    من چطور میتونم آی پی یک سایت رو بدست بیارم ؟

    در فرم من هم یک تکست باکس باشه و دگمه که وقتی داخل تکست باکس آدرس رو بنویسم آی پی رو به من پیغام بده !!!‌


    اگر امکان داره راهنمایی کنید ممنون میشم
    مرسی از همه شما دوستان
    یا سورسی کوچکی دارید بزارید ...

    مرسی از همه شما
    سلام دوست عزیز
    علاوه بر اون چیزایی که گفتید یک کنترل winsock اضافه کرده و مطابق زیر عمل کنید

    Private Sub Command_Click()
    Winsock.Close
    Winsock.Connect Textbox1.Text, 80
    End Sub

    Private Sub Winsock_Connect()
    MsgBox (Winsock.RemoteHostIP)
    End Sub
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

    نقل قول نوشته شده توسط hamidhws مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    علاوه بر اون چیزایی که گفتید یک کنترل winsock اضافه کرده و مطابق زیر عمل کنید

    Private Sub Command_Click()
    Winsock.Close
    Winsock.Connect Textbox1.Text, 80
    End Sub

    Private Sub Winsock_Connect()
    MsgBox (Winsock.RemoteHostIP)
    End Sub
    موفق باشید
    مرسی همینون میخواستم

    ممنون باز هم از همه شما دوستان عزیز و گرامی سایت برنامه نویس که مشکلات دوستان برنامه نویس رو حل میکنید .

  8. #8

    نقل قول: گرفتن آی پی سایت مثل گوگل

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad_india مشاهده تاپیک
    مرسی همینون میخواستم

    ممنون باز هم از همه شما دوستان عزیز و گرامی سایت برنامه نویس که مشکلات دوستان برنامه نویس رو حل میکنید .
    اینم پروژه کامل تر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •