نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در اتصال به پایگاه داده

  1. #1

    مشکل در اتصال به پایگاه داده

    هر کاری می کنم با پایگاه داده اتصال برقرار کنم نمی تونم
    اخه پسورد کاربری sa رو نمی دونم چیه
    یه جوری نمی شه این پسورد رو پاکش کرد
    خلاصه به به نحوی با دیتا بیس ارتباط بر قرار کنم
    ممنون می شم اگه کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    در sql server به قسمت security/logins بروید. در اونجا میتونید پسورد sa رو تغییر بدید یا یک یوزر جدید بسازید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط seniamail مشاهده تاپیک
    در sql server به قسمت security/logins بروید. در اونجا میتونید پسورد sa رو تغییر بدید یا یک یوزر جدید بسازید
    با سلام
    آقا معادل این کارو توی 2000 کردم آخه با sqlserver2000
    کار میکنم
    ولی باز نشد
    آگه راه دیگهای دارید ممنون می شم ارائه کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif sa.GIF‏ (18.0 کیلوبایت, 15 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    بالاخره با این مشکل باید چی کار کنم
    اگه دوباره هم نصبش کنم دوباره ممکنه همین مشکلو داشته باشم
    خلاصه گیر کردم
    لطف می کنید اگه راهنماییم کنید

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    دوست عزیز اگه متن خطایی که میده رو بزارید بیشتر میشه راهنمایی کرد... شاید اصلا مربوط به یوزر نیست!!!!!

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    تصویر پیغام خطارو هم ضمیمه کردم

    اینم سورس برنامه

    <%@ Import Namespace="System.Data.SqlClient" %>
    <%
    Dim conPubs As SqlConnection
    Dim cmdSelectAuthors As SqlCommand
    Dim dtrAuthors As SqlDataReader

    conPubs = New SqlConnection("Server=localhost;uid=sa;pwd=secret; database=dbnet")
    conPubs.Open()
    cmdSelectAuthors = New sqlCommand( "Select name From dbnet",conPubs )
    dtrAuthors = cmdSelectAuthors.ExecuteReader()
    While dtrAuthors.Read()
    Response.Write( "<li>" )
    Response.Write( dtrAuthors( "name" ) )
    End While
    dtrAuthors.Close()
    conPubs.close()
    %>
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif sa2.GIF‏ (47.6 کیلوبایت, 15 دیدار)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    اگه دیتا بیست فقط مختص کاربر sa نیست از این کد برای اتصال استفاده کن :


    "Data Source=.;Database=dbnet;Integrated Security=SSPI"

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    شما تو کانکشن استرینگ user&pass رو بردارید احتمالا جل میشه.
    تو sql برای ارتباط با دیتابیس ها از چه مدی استفاده می کنید؟؟؟
    windows authentication یا sql؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •