نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جایگزین کردن حروف ی و ک فارسی با ي و ک عربی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Radmard_Rad
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان - سپاهانشهر
    سن
    35
    پست
    30

    جایگزین کردن حروف ی و ک فارسی با ي و ک عربی

    من برای ارسال پارامتر های یک پرس و جو از اسکیول سرور از جاوا اسکریپت استفاده کردم . حالا مشکلی که دارم اینه که پایگاه داده من از کولیشن عربی استفاده می کنه و باید جست و جوی من با کیبورد عربی انجام بگیره .
    این جایگزینی را سمت سرور نمی تونم انجام بدم چون استرینگ ها سمت وب هش می شن .

    چه طوری توی جاوا اسکریپت با قطعیت بالا همه ی و ک های فارسی را به عربی تبدیل کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    نقل قول: جایگزین کردن حروف ی و ک فارسی با ي و ک عربی

    من که نفهمیدم اما شاید این به دردت بخوره:

    http://www.w3schools.com/jsref/jsref_replace.asp

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: جایگزین کردن حروف ی و ک فارسی با ي و ک عربی

    سلام.

    به این آدرس مراجعه کنید، و هرکاری که انجام شده رو برعکس کنید.
    http://www.idevcenter.com/wiki/fix_p...ring_function/

    function fixArabicString(text) {

    if (text == null)
    return null;

    text = text.replace(/\u06A9/g, '\u0643'); // ک
    text = text.replace(/\u06CC/g, '\u0649'); // ی
    text = text.replace(/\u06CC/g, '\u064A'); // ی

    return text;
    }

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •