نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

  1. #1

    Cool دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    با سلام به همگی دوستان.
    همونطور که احتمالا شما هم دیدید هنگامی که یک مرورگر مثل IE یا Opera یا FireFox رو نصب میکنید ، بعد از نصب این امکان رو به شما میدهند که سایتهای مورد علاقه ثبت شده در سایر مرورگرها رو وارد مروگر جدید هم بکنید.
    حالا میخوام بدونم این کار چطوری انجام میشه؟
    به عبارتی میخوام لیست سایتهای ثبت شده در علاقه مندی های مرورگرها رو بدست بیارم و در بانک اطلاعاتی ذخیره کنم.

    ممنون از همه دوستان

    یا حق

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    برای IE، این اطلاعات به صورت Shortcut در یک پوشه نگهداری میشند، و شما می تونید با خواندن لیست فایل های پوشه Favorites کاربر به آنها دسترسی پیدا کنید. البته در مجموعه رایگان EmbeddedWeb برای این منظور کامپوننت هایی وجود دارند که هم می تونند لیست Favorites کاربر را به طور خودکار دریافت کنند، و هم آن را به صورت ListView یا TreeView نمایش بدند.

    برای فایرفاکس پیچیده تر هست، چون این اطلاعات به صورت فایل مستقل در دسترس نیستند، بلکه فایرفاکس این داده ها را در یک بانک Sqlite نگهداری میکنه، و شما یا باید اون بانک اطلاعاتی را مستقیما بخوانید، یا با استفاده از APIهای ارائه شده توسط فایرفاکس این اطلاعات را از طریق فایرفاکس به دست بیارید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    با تشکر میشه بفرمایید اولا ا اینکه اون مجموعه کامپوننت رو از کجا باید گیر آورد و دوما اگه میشه یک کمی در مورد خواندن بانک اطلاعاتی SQlLite بیشتر توضیح بدید و اینکه چطور باید به داده های اون دسترسی داشت؟
    یا حق

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    میشه بفرمایید اولا ا اینکه اون مجموعه کامپوننت رو از کجا باید گیر آورد
    شما اسمش را در اینترنت جستجو کنید، سایت سازنده اش معلوم هست، دانلودش هم رایگان هست.

    دوما اگه میشه یک کمی در مورد خواندن بانک اطلاعاتی SQlLite بیشتر توضیح بدید و اینکه چطور باید به داده های اون دسترسی داشت؟
    من با این بانک کار نکردم. تحقیق کنید چه درایورهایی برای ارتباط داره، و با توجه به نوع درایورهایی که ارائه میکنه، میتونید از ابزار مناسب برای خواندن داده هایش استفاده کنید.
    البته بهتره قبلش درباره اینکه فایرفاکس چطور داده هایش را در این بانک ذخیره میکنه تحقیق کنید، چون اگر شما با ساختار جداول و داده ها آشنایی نداشته باشید، خواندن رکوردهای موجود در بانک کمک خاصی به شما نمیکنه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    من با این بانک کار نکردم. تحقیق کنید چه درایورهایی برای ارتباط داره، و با توجه به نوع درایورهایی که ارائه میکنه، میتونید از ابزار مناسب برای خواندن داده هایش استفاده کنید.
    البته بهتره قبلش درباره اینکه فایرفاکس چطور داده هایش را در این بانک ذخیره میکنه تحقیق کنید، چون اگر شما با ساختار جداول و داده ها آشنایی نداشته باشید، خواندن رکوردهای موجود در بانک کمک خاصی به شما نمیکنه.
    جناب مهندس نفرمودید این بانک اطلاعاتی در کدوم مسیر قرار داده؟
    وآیا دلفی درایورش رو برای اتصال به این بانک داره؟

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    جناب مهندس نفرمودید این بانک اطلاعاتی در کدوم مسیر قرار داده؟
    اطلاع ندارم، باید در سایت موزیلا درباره اش بپرسید. البته در مسیر پوشه پروفایل کاربر هست، ولی نمیدونم اسمش چی هست.

    آیا دلفی درایورش رو برای اتصال به این بانک داره؟
    شما ببینید برای اون بانک چه درایورهایی ارائه شده، اگر درایور ODBC یا OLE DB داره، توی دلفی راحت میشه بهش وصل شد. ممکن هست حتی کامپوننت اختصاصی هم براش وجود داشته باشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    جناب مهندس نفرمودید این بانک اطلاعاتی در کدوم مسیر قرار داده؟
    وآیا دلفی درایورش رو برای اتصال به این بانک داره؟
    مسيرش


    C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\e0c9sje9.default

  8. #8

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    با تشکر
    میشه آدرس رو درست بنویسید؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    با تشکر
    میشه آدرس رو درست بنویسید؟
    من درست نوشتم ادیتور خرابش کرده \ را حذف کرده
    کد HTML:
    C:\Documents and Settings\[User]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\e0c9sje9.default

  10. #10

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    e0c9sje9.default
    اون مقدار آخر مسیر عبارت ثابتی نیست، و یک عبارت تصادفی محسوب میشه، پس آن را به عنوان عبارت ثابت در نظر نگیرید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #11

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    پس اگه ثابت نیست چطور بتونیم این مسیر رو تشخیص بدیم؟
    در ضمن نام فایل بانک اطلاعاتی موجود دراین پوشه چیه ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    خيلي ساده است تا اينجاش ثابته

    C:\Documents and Settings\[User]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

    بقيه اش همه با يك findfirst بدست بيار

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    12

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    pidl:PItemIDList;
    favpath:array[0..MAX_PATH] of char;
    begin
    if Succeeded(SHGetSpecialFolderLocation(Handle,CSIDL_ FAVORITES,pidl)) then
    begin
    if SHGetPathFromIDList(pidl,favpath)then
    ListBox1.Items:=getiefavourites(strpas(favpath));
    freepidl(pidl);
    end;
    end;
    این کد برای بارگذاری لیست علاقه مندی های اینترنت اکسپلورر در یک لیست باکسه که با کمی تغییر میشه تو دیتابیس ذخیره کرد
    البته واسه فایرفاکس خودم هم دنبالش بودم و نتونستم کدی بنویسم
    امیدوارم به کارت بیاد

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    من بانكش باز كردم(bookmark mozila) اسم فايلش Places در همون ادرس كه پست قبلي گفتم بود. توي بانكش 8 تا تيبل بود. كه هر قسمت از اطلاعاتش در يكي از اين تيبل ها ذخيره ميشه. مثلا آدرسش در يك بانك اسمي كه به اون اختصاص داده ايم در يك بانك ديگه شماره مكانش جاي ديگه... در كل فكر كنم سر هم كردنش يا من بد متوجه شدم يا كار حضرت فيله!

  15. #15

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    میشه بفرمایید با چه روشی باز کردید؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    خيلي راحت باز ميشه با درايور sqlite. من از كامپوننت devart استفاده كردم. كامپوننت زياد است براي ارتباط با بانك sqlite آدرس و نام فايل بانك هم كه مشخصه.

  17. #17

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox

    با تشکر
    این کامپوننت رو از کجا آوردید؟
    میشه آدرسش رو هم به ما بدید؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: دسترسی به لیست آدرسهای درج شده در Favorites نرم افزارهای IE و FireFox


    www.devart.com

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •