نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سطوح دسترسی در سیستم چند کاربره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    سطوح دسترسی در سیستم چند کاربره

    یکی از عوامل مهم موفقیت در یک سیستم چند کاربره ایجاد بخشی به نام مدیریت کاربران است. از امکانات بخش معمولا ایجاد و یا حذف کاربر و تخصیص سطوح دسترسی به بخشهای مختلف است. روشهای مختلفی در این خصوص وجود دارد.
    مثلا میتوانید یا ایجاد یک رشته از بیتها برای هر کاربر سطوح دسترسی مورد نظر را تخصیص داد. به نظرتون این روش ایراد داره؟ کسی پیشنهاد بهتر داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    یک روش جالبتر اینکه به یک سری گروه سطح دسترسی بدی و بعد کاربران را در گروه ها معرفی کنید .

    :flower:

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    استفاده از XML میتونه تنها گزینه قابل استفاده شما باشد، علاوه براستفاده آسان در تغییرات و توسعه compatibility بالایی دارد.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    ای ولا Hr110 خیلی فکر باحالی بود به فکر من که نرسیده بود. :flower: :flower:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    نقل قول نوشته شده توسط hr110
    استفاده از XML میتونه تنها گزینه قابل استفاده شما باشد، علاوه براستفاده آسان در تغییرات و توسعه compatibility بالایی دارد.
    خوب هدف من استفاده از متدهایی جهت سطوح دسترسی بود. بهر حال از طریق XML هم میباید پردازشهایی انجام شود. در داخل هر فرم چطور این کارها انجام شود! روش استفاده از if رو پیشنهاد میکنیم.

  6. #6
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    برای این کار یک کامپوننت جالب در سایت مجله دلفی معرفی شده .

    می توانید به آنجا یک نگاهی بیندازید.
    :flower:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    net_ved@yahoo.com
    پست
    184
    com+
    من خودم تو این وادی تازه وارد شدم ولی با اطمینان کامل بگم که....بالا ترین سطح امنیتو می تونین با این روش پیاده سازی کنید...البته استفاده های این تکلونوژی بیشتر از ایناست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    آدرس سایت مجله دلفی چیست؟

    ببینید که من بحث تکنولوژی رو نمیخواهم مطرح کنم. اینکه از طریق XML میشود این کار رو کرد بله میشه! براحتی میشود لین کار رو در روی XML کرد و در زمان Run time هم استفاده کرد. نکته ای که من میخواهم بدونم استفاده از متدهای دسترسی به چه صورت است. مثلا استفاده از if های متوالی در زمان خواندن فرم است!

  9. #9
    درود
    آقا آدرس سایت مجله دلفی رو به ما هم میگی!؟

  10. #10
    سلام.

    شما باید از خصوصیت Tag هر کنترل استفاده کنید.
    به هر یک از امکانات (نه هر یک از سطوح) یک شماره اختصاص بدید. بعد هر یک از این شماره ها رو روی Tag کنترل(های) مربوط به اون امکان قرار بدید (مثلا روی زیر منوهای یک منو). بعد موقع نمایش هر فرم با حلقه اون کنترلها رو فعال یا غیر فعال کنید.
    برای دسترسی به همه زیر منوها هم میتونی (مثلا) از یک تابع بازگشتی استفاده کنی:

    procedure SetMenuItem_Visibility(C:TMenuItem);
    var
    i: Integer;
    begin
    for i:=0 to C.Count-1 do
    SetMenuItem_Visibility(C.Items[i]) ;

    if C.Tag<>0 then
    if FlagsList.IndexOf(IntToStr(C.Tag)) >=0 then
    C.Visible:= False;
    end;


    فعلا خداحافظ :موفق:

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    این روش رو من استفاده کردم بوسیله نرم افزاری د باگ میشه اونو هک کرد.

    موفق باشید :flower:

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    نقل قول نوشته شده توسط عشق دلفی
    سلام.

    شما باید از خصوصیت Tag هر کنترل استفاده کنید.
    به هر یک از امکانات (نه هر یک از سطوح) یک شماره اختصاص بدید. بعد هر یک از این شماره ها رو روی Tag کنترل(های) مربوط به اون امکان قرار بدید (مثلا روی زیر منوهای یک منو). بعد موقع نمایش هر فرم با حلقه اون کنترلها رو فعال یا غیر فعال کنید.
    برای دسترسی به همه زیر منوها هم میتونی (مثلا) از یک تابع بازگشتی استفاده کنی:

    procedure SetMenuItem_Visibility(C:TMenuItem);
    var
    i: Integer;
    begin
    for i:=0 to C.Count-1 do
    SetMenuItem_Visibility(C.Items[i]) ;

    if C.Tag<>0 then
    if FlagsList.IndexOf(IntToStr(C.Tag)) >=0 then
    C.Visible:= False;
    end;


    فعلا خداحافظ :موفق:

    خوب بالاخره باید اون سطوح دسترسی تخصیص داده شود. این کار شما هم به یک نوعی از if استفاده میکنه! فکر کنم بهترین روش همون استفاده از XML است. هر فرم به صورت XML هم تعریف میشود. و در آن میتوان مقداردهی تمام objectها رو انجام داد :D

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •