نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه فراخواني توابع جاوا اسكريپت در asp.net

  1. #1

    نحوه فراخواني توابع جاوا اسكريپت در asp.net

    سلام دوستان عزيز

    من یه تابع دارم که برای حذف رکورد ها در دکمه ی حذفی که بر روی صفحه ام قرار داره فراخوانی میشه و رکورد مورد نظر حذف میشه ولی میخواستم قبل از حذف پیغامی مبنی بر حذف نهایی به کاربر داده بشه و اگر ok شد رکورد حذف بشه و اگر cancel شد تابع حذف من اجرا نشه
    ميدونم که باید از تابع Confrim() استفاده کنم ولی نميدونم چجوري بايد از خروجي اين تابع در کدهای ASP.NET‌ استفاده کنم

    (تابع confrim‌دو خروجي true‌و false‌ داره كه در صورتيكه ok‌فشار داده بشه true‌ و در صورت انتخاب cancel‌‌مقدار false‌رو برميگردونه )

    اگر راه حل بهتري مبني بر تاييد حذف در نظر داريد بفرماييد
    ممنونم!!!

  2. #2

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع جاوا اسکریپت در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط SAMARE مشاهده تاپیک
    سلام میخواستم قبل از حذف پیغامی مبنی بر حذف نهایی به کاربر داده بشه و اگر ok شد رکورد حذف بشه و اگر cancel شد تابع حذف من اجرا نشه ممنونم!!!
    سلام.
    از OnClientClick بدین شکل میتونید استفاده کنید:

    <asp:Button ID="Button1" runat="server" Text="Button" OnClientClick="return confirm('are u sure?');" />


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: نحوه فراخواني توابع جاوا اسكريپت در asp.net

    فکر کنم خود به خود این کار انجام میشه.
    یعنی اگه کاربر ok رو زد رویداد دکمه اجرا میشه و اگر cancel رو زد اجرا نمیشه.

  4. #4

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع جاوا اسکریپت در ASP.NET

    چجوري ميتونم title مربوط به پنجره ي پيغام رو عوض كنم؟؟؟
    اصلا قابل تغيير هست؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع جاوا اسکریپت در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط SAMARE مشاهده تاپیک
    چجوری میتونم title مربوط به پنجره ی پیغام رو عوض کنم؟؟؟
    اصلا قابل تغییر هست؟؟؟
    سلام.
    اگر منظورتون عنوان پنجره Confirm هستش، خیر. نمیتونید تغییرش بدید. در صورت نیاز به همچین چیزی، باید خودتون یک Modal/Modeless Dialog شبیه سازی کنید.

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع جاوا اسکریپت در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگر منظورتون عنوان پنجره Confirm هستش، خیر. نمیتونید تغییرش بدید. در صورت نیاز به همچین چیزی، باید خودتون یک Modal/Modeless Dialog شبیه سازی کنید.

    موفق باشید.
    ممنون ميشم بيشتر توضيح بديد
    چطور ميتونم اينكارو انجام بدم؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: نحوه فراخواني توابع جاوا اسكريپت در ASP.NET

    آيا ميتونيم تنظيمات مورد نياز متن پيغامي (مانند راست چين يا چپ چين / فونت) كه توسط تابع confrim() نمايش داده ميشه رو انجام داد؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: نحوه فراخواني توابع جاوا اسكريپت در asp.net

    سلام می دونم این پست تاریخش مال قبله اما سئوالم در همین مورده - می خواستم ببینم میشه پارامترهای یک تابع جاوااسکریپت رو از داخل برنامه asp.net مقداردهی کرد ؟ چه جوری؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •