نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

  1. #1

    Question خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    سلام خدمت همه دوستام
    کدی رو نوشتم که احراز هویت شخص رو تعیین می کنه وقتی اجرا می شه خطای زیر رو می ده. هر کجا که گشتم روش نوشتن کد به همین صورت بود؛ ولی این خطا رو میده.

    mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\login.php on line 24

  2. #2

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    <?php
    $connect = mysql_connect('localhost','root','');
    mysql_select_db('dbshare',$connect);
    if (!isset($_POST['user']))
    exit();
    $user = $_POST['user'];
    $pass = $_POST['pass'];
    $user = trim($user);
    $sql="SELECT 'password'
    FROM 'users'
    WHERE 'username'= '$user'";

    $result=mysql_query($sql);
    if( mysql_num_rows($result)==1 && mysql_result($result,0)==$pass)
    {
    header("location:admin.php");
    }
    else
    {
    die("THE Username and/or password is incorrect !");
    }
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    128

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    فکر کنم کوئری شما اشتباه باشه و خیلی چیرایه دیگه..

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    شما result‌ را چاپ کنید ببینید چه ساختاری دارد.

  5. #5

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    چقدر از کوتیشن توی کوئری استفاده می کنید؟ غیر از مورد آخری بقیه لازم نیستند.
    نام جدول رو داخل کوتیشن نگذارید:
    $sql="SELECT 'password'
    FROM users
    WHERE 'username'= '$user'";

  6. #6

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    اگه توی قسمت شرط ، به جای متغیر از یک رشته که توی پایگاه داده هم هست استفاده کنم برنامه جواب می ده ولی برای متغیر جواب نمی ده.
    لطفا راهنمایی کنید
    $sql="SELECT 'password'
    FROM users
    WHERE 'username'= 'ali'";
    آخرین ویرایش به وسیله moseland : پنج شنبه 15 بهمن 1388 در 09:48 صبح

  7. #7

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    متغیر و رشته تفاوتی نداره.
    یه نکته در ارتباط با کدهاتون. تابع isset وجود یک متغیر رو چک می کنه نه مقدارش رو. وقتی فرمی submit میشه، همه فیلدهای textاش توی مثلا POST_$ ساخته میشه ولی خالی هاش مقدار نداره. این یعنی اگر فیلد user توی فرم دارید. تابع isset در خط زیر هیچ وقت false نمیده:
    if (!isset($_POST['user']))

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    553

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP


    $sql="SELECT 'password'
    FROM 'users'
    WHERE 'username'= '$user'"
    ;


    query بالا اشتباه است
    در نام فيلد ها نبايد از كوتيشن استفاده كني
    query صحيح

    $sql="SELECT `password`
    FROM `users`
    WHERE `username`= '$user'"
    ;


  9. #9

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    query رو به این صورت تغییر دادم درست شد.

    $sql = "SELECT 'password' FROM `users` WHERE `username` = '".$user."' AND `password` = '".$pass."' ";

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همين نزديكي ها
    پست
    5

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    من وقتی از این کد یا هر کد دیگر که بهMySql نیاز دارد را می نویسم خطای زیر را می گیرد.
    ;(" ","mysql = mysql_connect("localhost", "root$

    خطا:
    Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\inetpub\wwwroot\home\index.php on line 10

    من از IIS و PHP5 و mysql5 استفاده می کنم و فکر می کنم PHP و MySQL یکدیگر را نمی شناسند و این خطا اتفاق می افتد. حالا شما می توانید مرا کمک کنید؟

  11. #11

    نقل قول: خطا در هنگام اجرای دستورات PHP

    نقل قول نوشته شده توسط puma2007 مشاهده تاپیک
    من وقتی از این کد یا هر کد دیگر که بهMySql نیاز دارد را می نویسم خطای زیر را می گیرد.
    ;(" ","mysql = mysql_connect("localhost", "root
    لطفا سوالتون رو توی تاپیک دیگران نپرسید

    اما بنده فکر کمی کنم علت اینه که شما دارید یک space رو به عنوان پسوورد ارسال می کنید
    اون فاصله رو بردارید احتمالا درست می شه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •