نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در جستجوی پیوسته

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    Question مشکل در جستجوی پیوسته

    دوستان عزیز من در جستجوی دنباله دار مشکل دارم ...
    به این معنی که 4 تا texbox دارم که بر اساس یکیش می خوام 3تای دیگه پر شه ، یه دکمه جستجو دارم که توش این کدارو نوشتم :


       //**************************************************  ********************

    int intposision;
    string CommandText;
    objConnection2.ConnectionString = "Data Source=mandbigS-pc;Initial Catalog=ITAS;Integrated Security=True";
    DataView objDataView;
    CurrencyManager objCurrencyManager;

    //************************************************** ********************

    CommandText = "SELECT nameasli,hamrah,code,adres FROM TarafHesab WHERE (nameasli = N'" + com8fard.Text + "')";
    objDataAdapter2 = new SqlDataAdapter(CommandText, objConnection2);
    objDataAdapter2.Fill(objDataset2, "TarafHesab");
    objDataView = new DataView(objDataset2.Tables["TarafHesab"]);
    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataView]);
    objDataView.Sort = "nameasli";
    intposision = objDataView.Find(com8fard.Text);

    //************************************************** ********************

    tex8tele.DataBindings.Clear();
    tex8kodeshakhs.DataBindings.Clear();
    tex8adres.DataBindings.Clear();
    tex8tele.DataBindings.Add("Text", objDataView, "hamrah");
    tex8kodeshakhs.DataBindings.Add("Text", objDataView, "code");
    tex8adres.DataBindings.Add("Text", objDataView, "adres");

    مشکلم اینجاس که وقتی اولین مقدار رو جستجومی کنم اطلاعاتش میاد ، دومی رو هم که می زنم اطلاعاتش میاد اما وقتی برمی گردم سر اولی و دوباره اولی رو جستجو می کنم بازم اطلاعات دومی میاد .... نمی دونم مشکلش کجاس لطفا کمکم کنید ...
    آخرین ویرایش به وسیله mandbigS : چهارشنبه 14 بهمن 1388 در 19:51 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    Question نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    دوستان عزیز لطف می کنین به من جواب بدین ؟ من شدیدا تو دردسر افتادم ...

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    کسی یه کمک به من نمی کنه ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    مرسی از این همه کمکتون ... واقعا از سایتتون استفاده کردم

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار aminh85
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    System.Karaj
    پست
    55

    نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    دوست عزیز کدتو تو ایونت enter و textchange تکست باکست بنویس، حل میشه.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    حل نشد ... والا دیگه کلافه شدم ... یه چی جستجو می کنم میاد بعدش که می کنم نمی آد ... اه اه اه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    الگورتمتون مشکل داره.
    یک مقداری هم واضحتر بگید لطفا
    شما میخواید که وقتی در تکست باکس اولیتون مقداری وارد کردین در تکست باکسای دیگتون یه چیزایی رو نشون بده منظورم همون فیلداتونه شما این کارو کردین. یا اینکه میخواید در هر تکست باکسی که مقداریو وارد کردین در تکست باکسای دیگه هم فیلدهای مربوطه رو نشون بده

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    ممنون دوست عزیز که بالا خره یکی جواب مارو داد ... ببینید من یه table توی db دارم که چند تا فیلد داره ... توی برنامم هم 4 تا texbox دارم که به فیلدای این table وصل شده ... می خوام براساس یکی از این texbox ها جدول جستجو شه و اون رکوردهایی که متناسب با اون texbox هستش در سه تا texbox دیگه قرار بگیره ... اولین مقدارو که وارد می کنم اطلاعات درست میاد ... دومیو که میدم اطلاعاتش بازم میاد اما وقتی دوباره بر می گردم اولیو می دم دیگه اطلاعات اون 3 تا texbox عوض نمیشه و همون اطلاعات دومیو نشوم می ده ... ممنون می شم کمکم کنین ... یه جوری به نظر میرسه که

  9. #9

    نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    مشکل از بایند کردنتونه یه کدی رو میزارم براتون روی اون هم تست کنید البته فقط واسه یک تکیتباکسه . خود من هم این مشکلو داشتم راستشو بخواید بعد از چند وقت شانسی درست شد :
    try
    {
    strSQL = "select * from table where id=@id";
    da = new SqlDataAdapter(strSQL, con);
    da.SelectCommand.Parameters.Add("@id", SqlDbType.NVarChar).Value = textBox1.Text;
    ds = new DataSet();
    con.Open();
    da.Fill(ds, "table");
    con.Close();
    textBox2.DataBindings.Add(new Binding("Text", ds.Tables["table"], "name"));
    }
    catch { }
    textBox2.DataBindings.Clear();


    قبل از فرم لودتون هم این کدو بزارید :
    private string strSQL;
    private SqlConnection con;
    private SqlDataAdapter da;
    private SqlCommand com;
    private DataSet ds;


    در فرم لودتون هم :
    con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = (@"data source=.\sqlexpress;Initial catalog=databasename;Integrated Security=true");

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار mandbigS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    34
    پست
    67

    نقل قول: مشکل در جستجوی پیوسته

    امروز واقعا خسته و کلافه شدم ولی این کد شما که کار کرد خستگی از سرو روم پرید ... نوکرتم به مولا ... بازم اشکال بود حتما زحمت می دم ...
    مرسی
    فعلا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •