نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تشخیص دو فلش مموری از هم

  1. #1

    Arrow تشخیص دو فلش مموری از هم

    با سلام به همه دوستان عزیزم
    سوالم این بود که چطوری دو فلش مموری رو باید از هم تشخیص بدم.
    یعنی کد یا سریالی از فلش مموری بدست بیارم که مخصوص به خودش باشه.
    یعنی هیچ دو فلش مموری مثل هم نباشند
    با تشکر.


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار yaseriran
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    زمین
    سن
    38
    پست
    92

    نقل قول: تشخیص دو فلش مموری از هم

    این فانکشن شماره سریال درایوهای ویندوز رو میده.
    البته به جز درایوهای هارد، فلش رو هم میده.


    implementation

    {$R *.DFM}
    function GetDiskVolSerialID(cDriveName : char) : DWORD;
    var
    dwTemp1,dwtemp2 : DWORD;
    begin
    GetVolumeInformation(PChar(cDriveName + ':\'), nil, 0,@Result,dwTemp1,dwtemp2,nil,0);
    end;

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار yaseriran
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    زمین
    سن
    38
    پست
    92

    نقل قول: تشخیص دو فلش مموری از هم



    implementation

    {$R *.DFM}
    function GetDiskVolSerialID(cDriveName : char) : DWORD;
    var
    dwTemp1,dwtemp2 : DWORD;
    begin
    GetVolumeInformation(PChar(cDriveName + ':\'), nil, 0,@Result,dwTemp1,dwtemp2,nil,0);
    end;



    و در یک دکمه این کد را بنویسید:

    MessageDlg('Serial Number: ' + Format('%x',[GetDiskVolSerialID('k')]),mtInformation,[mbOK],0);



    در GetDiskVolSerialID به جای k درایو مورد نظر را بزنید
    موفق باشید...

  4. #4

    نقل قول: تشخیص دو فلش مموری از هم

    ممنون
    اما دوتا سوال؟
    سریالی که این تابع میده در همه کامپیوتر ها یکیه ؟
    و دوم اینکه این سریال مختص همین فلش مموریه و هیچ کجای دنیا چنین فلش مموری با چنین سریالی وجود نداره؟
    ممنون از جوابتون


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    204

    نقل قول: تشخیص دو فلش مموری از هم

    سلام دوست عزیز؛

    بله در همه‌ی کامپیوترها یکی هست، ولی احتمال این که چند فلش مموری با سریال یکسان وجود داشته باشند، چیز بعیدی نیست.
    ضمن اين كه اين سريال، بعضاً قابليت تغيير كردن دارند و توسط برنامه‌هايي مي‌شه اون‌ها را تغيير داد (در مورد پارتيشن‌بندي‌ها، با فرمت كردن و پارتيشن‌بندي، شماره سريال‌ها تغيير مي‌كنه).

    در صورتی که برای قفل‌گذاری قصد استفاده از چنين تكنيكي را داريد، بهتون پيشنهاد مي‌كنم از قفل‌ها Tiny كه قيمت فوق‌العاده مناسبي هم دارند، استفاده كنيد.


    يا علي... موفق باشيد...

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار yaseriran
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    زمین
    سن
    38
    پست
    92

    نقل قول: تشخیص دو فلش مموری از هم

    خواهش می کنم!
    در جواب، سوال اولتون، همانطور که دوستمون گفت در همه کامپیوترها یکی هستند. من بارها امتحان کردم!
    اما در مورد سوال دوم باید بگم که تا حالا ندیدم دوتا فلش، یکی سریال داشته باشند. ولی همه میدونیم که در کامپیوتر و تجهیزاتش، نشد نداریم!


    گرچه باده فرح بخش و باد گل بیز است * به بانگ چنگ مخور می که محتسب تیز است*
    صراحی ای و حریفی گرت به چنگ افتد
    * به عقل نوش که ایام فتنه انگیز است


  7. #7

    نقل قول: تشخیص دو فلش مموری از هم

    این سریال که شما دارید یه وسیله این کدها میگیرید سریال نرم افزاری هست و با فرمت شدن فلش این سریال تغییر میکنه .

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار yaseriran
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    زمین
    سن
    38
    پست
    92

    نقل قول: تشخیص دو فلش مموری از هم

    راست میگه SilverSoft!
    الان امتحان کردم و درست بود...
    چه باید کرد SilverSoft؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •