نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

  1. #1
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    Unhappy باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    من دنبال یه برنامه میگردم که یه عدد N رقمی رو در یه عدد سه یا چهار رقمی تقسیم کنه و باقیمانده شو به من بده عدد N رقمی من خیلی بزرگ هستش حدود 12000 تا رقم داره لطفا کمکم کنید فوری

  2. #2

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    سلام
    فقط می دونم باید از آرایه ها استفاده کنی...ولی کامل بلد نیستم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    49
    پست
    285

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    نقل قول نوشته شده توسط behnam_vb مشاهده تاپیک
    من دنبال یه برنامه میگردم که یه عدد N رقمی رو در یه عدد سه یا چهار رقمی تقسیم کنه و باقیمانده شو به من بده عدد N رقمی من خیلی بزرگ هستش حدود 12000 تا رقم داره لطفا کمکم کنید فوری
    دوست عزيز يه مقدار واضح تر اگه بگي فكر مي كنم راه حلي به جز تقسيم رياضي هم بشه پيدا كرد

  4. #4
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    من یه عدد دارم که 12000 تا رقم داره یعنی 12000 رقمیه و میخوام باقیمانده تقسیم این عدد رو تو یه عدد دیگه بدست بیارم از این واضح تر بلد نیستم دیگه بگم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    251

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    من یه عدد دارم که 12000 تا رقم داره
    ميشه لطف كنيد بفرماييد اين عدد 12000 رقمي را چطور بدست آوردي و چه كارايي دارد
    پيشاپيش ببخشيد جوابي ندارم

  6. #6
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    من یه وبسایتی نوشتم که مربوط میشه به مباحث قرانی که تو اون من این اعداد رو تولید میکنم و تو تست بعضی مطالب بسیار حیاتی این تقسیم وجواب باقیماندهی اون البته اینم بگم که 12000 رقم حالت متوسط هستش و ممکنه تا 28000 یا 30000 رقم هم پیش بره...

  7. #7
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    نقل قول نوشته شده توسط Sharif Lotfi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یه مقدار واضح تر اگه بگی فکر می کنم راه حلی به جز تقسیم ریاضی هم بشه پیدا کرد


    چه قدر واضح من که کامل توضیح دادم از این واضح تر فکر نکنم بشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    49
    پست
    285

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    دوست عزيز سوالتونو متوجه ام . منظورم اينه اگه بدونيم چه الگوريتمي رو داريد دنبال مي كنيد بجاي بدست آوردن اين عدد خيلي عجيب از روشهاي داده هاي بيتي و xml و غيره شايد بشه كمك گرفت
    البته همش پيشگوييه . بايد ديد دقيقا قراره چي رو بخونيم و چي رو بدست بياريم

  9. #9
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    ای بابا آقا این عدد باید بدست بیاد چون رو اون عدد تحقیق میشه هم رو عدد هم رو باقیمانده تقسیمش به عدد دیگه اصلا سعی نکنیم صورت مسئله رو پاک کنیم سعی کنیم به راه حل و برنامه اش برسیم تو دانشگاه هم اینو پروژه میگن استادا من یادم میاد زمان دانشجویی اینارو پروژه میگفتن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    من یه برنامه برای ضرب اعداد چند هزار رقمی و فاکتوریل اعداد چهار رقمی بدون ممیز شناور (عدد صحیح با تمام ارقام)نوشتم نوشتن این برنامه واسم کاری نداره ولی الان فرصت ندارم تا کی میخوای؟

  11. #11
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    اول اینکه من تشکر میکنم ازتون بخاطر اهمیتی که به این پست دادین متاسفانه بسیار شدید لازم دارم یعنی وبسایتم خوابیده کارش به خاطر این مطلب

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    شما سورس هم میخواید یا فایل exe یا dll

    به این تاپیک یه سری بزنید (ضرب و فاکتوریل)
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=204551

  13. #13
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    بله سورس یا حداقل الگوریتم نوشتنشو میخوام در ضمن من میخوام باقیمانده تقسیم رو بدست بیارم حتی اگه الگوریتمشم یکی توضیح بده من خودم مینویسم فقط الگوریتمشو نمیدونم

  14. #14

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    نقل قول نوشته شده توسط behnam_vb مشاهده تاپیک
    من دنبال یه برنامه میگردم که یه عدد N رقمی رو در یه عدد سه یا چهار رقمی تقسیم کنه و باقیمانده شو به من بده عدد N رقمی من خیلی بزرگ هستش حدود 12000 تا رقم داره لطفا کمکم کنید فوری
    استفاده از آرایه ها !
    به این روش که شما برای هر عدد یک آرایه در نظر میگیرین به اندازه طول اون عددتون . مثلا فرض کنید شما قراره a رو با b جمع کنید
    a=123456
    b=9999999

    خوب دو تا آرایه دارین یکی به طول 6 و دیگری به طول 7. هر رقم از این اعداد رو در خونه های آرایه قرار میدین . حالا کافیه اعداد توی اون ارایه رو به ترتیب ارزششون(از خونه کم ارزش به سمت پر ارزش) با هم جمع کنین و ده بر یک ها رو به خونه کناری منقل کنین .
    در مورد ظرب و تقسیم و ... هم به همین صورته دیگه . یعنی نکته اصلی اینه که شما عدد n رقمی خودتون رو به ی آرایه n خونه ای تبدیل کنین .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    استفاده از آرایه ها !
    من برای ضرب از string استفاده کردم
    آرایه سریعتره؟

  16. #16

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    نقل قول نوشته شده توسط nima898 مشاهده تاپیک
    من برای ضرب از string استفاده کردم
    آرایه سریعتره؟
    کلا فکر می کنم کار با آرایه ها نسبت به کار با رشته از این نظرها بهتر باشه :

    • به لحاظ دسترسی به هر کدام از اعداد، می توانید مستقیما اقدام کنید (یعنی هر ایندکس به آن خانه ی مربوطه اشاره می کند) در صورتی که در کار با رشته ها شما باید به کمک یک تابع (مثلا توبع لفت و رایت) به هر عنصر دسترسی پیدا کنید .(که یم فراخوانی تابع اضافه دارید) و این یعنی سرعت پایینتر
    • در کار با رشته ها، هر کرکتر (که معادل یک رقم برای شما است) ماهیت غیر عددی دارد و شما برای محاسبات بر روی آن باید آن را به عدد تبدیل کنید (کوئرشن) مثلا با تابع val() و یا اینکه عمرگرها آن را به صورت ضمنی با آن تابع تبدیل کنند که در هر صورت باز یعنی یک فراخوانی اضافه به ازای هر دسترسی به هر رقم که این هم به معنی سرعت پایینتر است
    • در کار با رشته ها شما به ازای هر خانه برای داده ی کرکتری فضا اختیار می کنید در صورتی که در کار با آرایه شما صراحتا می توانید نوع عددی کوچکی را برای آن آرایه انتخاب کنید که این یعنی حافظه کمتر

    موارد دیگه ای ممکنه دلالت بر بهتر بودن روش آرایه ای بر روش رشته ای باشه که خوب من چیزی تو ذهنم نیست

  17. #17
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    Smile نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    با سلام خدمت شما دوستان عزیز که طی این چند روز خیلی خیلی به من لطف کردین و هر کسی هر چه قدر که از دستش بر میومد کمکم کرد ولی خوب متاسفانه به جایی نرسیدیم

    بالاخره مجبور شدم خودم دست به کار بشم و تونستم با چند ساعت فکر اساسی مسئله رو حل کنم اینم کد تابع که میتونه حتی عمل MOD رو رو اعداد چند صد هزار رقمی انجام بده میزارم اینجا که اگه کسی به جز من لازمش شد استفاده کنه



    Function funDiv(ByVal strNumber As String, ByVal intnumber2 As Integer) As Integer
    Dim strnum1, strnum2, strnum3, strnum4 As String
    Try
    If strNumber.Length < 13 Then
    funDiv = strNumber Mod intnumber2
    Else
    strnum3 = strNumber
    strnum1 = strNumber
    While strnum1.Length > intnumber2.ToString.Length
    strnum2 = Mid(strnum1, 1, 13)
    strnum4 = Mid(strnum1, 14)
    strnum3 = Val(strnum2) Mod intnumber2
    strnum1 = strnum3 & strnum4

    End While
    funDiv = Val(strnum3)

    End If
    Catch ex As Exception
    TextBox2.Text = ex.Message
    funDiv = -1
    End Try

    Return funDiv
    End Function


  18. #18
    کاربر جدید آواتار behnam_vb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    20

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    البته با کمی تغییر در الگورتم برنامه میشه چهار عمل اصلی رو هم رو اون پیاده سازی کرد

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    برادر من سئوالات بسیار ساده می پرسی. ما چگونه در عمل ضرب تقسیم ریاضی می کنیم، همان فرمول را برای هر تعداد رقم می توانی الگوریتم کنی، (چند تا حلقه دارد) و آنرا بدست آوری. یادم می آید جوانتر بودم، با یک روز وقت صرف آن آنرا را کامل نوشتم، مطمئن باش پیچیده نیست. یادم هست بعدها می خواستم، بصورت سخت افزار یک چیزی شبیه ماشین حساب طراحی کنم، (با دانستن زبان اسمبلی و یک ذره هم الکترونیک، و با چیدن ترانزیستورها می توان همین توابع را نوشت البته باینری، و بعد با هزاران کلک تبدیل به مبنای ده) حال اگر عدد مبانی ده ما هشت رقمی باشد، یک عدد بزرگ چندین صد رقمی در باینری می شود، (صفر یک یا ترانزیستور باز یا بسته)حالا باید چکار کرد، مثل شما ناراحت و بی جواب بود. با یک کمی فکر توانستم، نقشه این توابع را بکشم، (البته من سخت افزاراً آن را نساختم، چون بیشتر 8000 ترازیستور می خواست، و من فقط و فقط طراحی چهار عمل اصلی را با همان روش ضرب تقسیم عادی منتها حال اعداد باینری هستند نوشتم، و کار ساده ای بود در هر شکلی خواستم ایجاد کنم.

    لطفاً برای هر کاری یک کمی فکر کنید. برنامه نویسی یعنی همین الگوریتم نوشتن. بجای اینکه پروژه شما بخوابد، شما خود بعد یک یا دور روز می توانستی آن را بنویسی، و یا در گوگل سرچ کن، هزاران dll برای اینکار وجود دارد. کار ساده ای این الگوریتم است.

  20. #20

    نقل قول: باقیمانده تقسیم عدد N رقمی عدد سه یا چهار رقمی

    در سی شارپ هم کدش اینه:
    static int ModString(string x, int y)
    {
    if (x.Length == 0)
    return 0;
    string x2 = x.Substring(0,x.Length - 1); // first digits
    int x3 = int.Parse(x.Substring(x.Length - 1)); // last digit
    return (ModString(x2, y) * 10 + x3) % y;
    }

    با استفاده از یک متد برگشتی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •