نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: در مورد j# و C#‎‎

  1. #1

    در مورد j# و C#‎‎

    سلام

    تفاوت سی شارپ با جی شارپ چیه؟
    من به اطلاعات بیشتری در مورد جی شارپ نیاز دارم لطفا اگر منبعی هست معرفی کنید.
    تو یه سایت خوندم که مایکروسافت در سی شارپ از قدرتهای جاوا و سی پلاس پلاس استفاده کرده و سی شارپ شامل این دو زبان !
    آیا شما این رو تأیید می کنید ؟

  2. #2

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎‎

    سلام دوست عزیز
    کاش تاپیک رو در مکان دیگه ای میزدی
    تو یه سایت خوندم که مایکروسافت در سی شارپ از قدرتهای جاوا و سی پلاس پلاس استفاده کرده و سی شارپ شامل این دو زبان !
    بله,ولی هیچ کدومو به طور کامل نداره.برگرفته از این دوتاست.
    اول Micro$oft اومد ++j رو که جاوای مایکروسافتی بود تولید کرد بعد اومد #J رو تولید کرد
    که در اون سینتکس بسیار شبیه به جاوا بود و شما به وسیله اون اپلیکیشن های جاوا رو
    در پلت فرم دات نت اجرا میکردی.یعنی کدها به IL ترجمه میشد نه ByteCode.
    کسانی که قبلا ++J استفاده میکردند برای کار در دات نت رفتن سمت #J.
    ++J منزوی شد و حالا منزوی بعدی #J شد.
    من خودم فکر مینم که چون میشد با #J اپلیکیشن های جاوا رو در دات نت پیاده کرد
    Micro$oft دیگه پشتیبانی نکرد.صحیح و غلط رو مطمئن نیستم.
    شما در #J در استفاده از کتابخانه ها محدود بودید.
    C#‎‎ زبونی بود که برگرفته از C/C++‎‎/Java بود.که اینطور که من فهمیدم یه گریزی هم به دلفی زده.
    ولی با جاوا سازگاری نداره.دیگه شما نمیتونید از جاوا در دات نت استفاده کنید.
    پیشرفت C#‎‎ خیلی چشم گیر شد و در اصل برای رقابت با جاوا اومد.#J که با جاوا سازگار
    بود رفت کنار و همه چیز به C#‎‎ رقیب سپرده شد.
    C#‎‎ زبونی که شما اپلیکیشن های مختلفی(Windows,Web,Control,Service)و.....
    رو میسازید که در دات نت اجرا میشن.
    برای اطلاعات فنی باید تو گوگل بگردی که حتی ریزه کاری های اونا هم مقایسش رو
    فکر کنم بشه پیدا کرد.
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    سلام

    تفاوت سی شارپ با جی شارپ چیه؟
    من به اطلاعات بیشتری در مورد جی شارپ نیاز دارم لطفا اگر منبعی هست معرفی کنید.
    تو یه سایت خوندم که مایکروسافت در سی شارپ از قدرتهای جاوا و سی پلاس پلاس استفاده کرده و سی شارپ شامل این دو زبان !
    آیا شما این رو تأیید می کنید ؟
    دقیقا همینه
    در حقیقت j# برنامه نویسی جاوا هست تحت .net latform

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎

    علت عدم پشتیبانی اینه که oracle به خاطر دزدیدن زبانش از مایکروسافت شکایت کرد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    علت عدم پشتیبانی اینه که oracle به خاطر دزدیدن زبانش از مایکروسافت شکایت کرد.
    سلام
    منبع؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    سلام
    منبع؟
    یادم نیست.فکر میکنم wikipedia
    ولی گوگل هم سابتها خوبی رو معرفی میکنه.
    http://www.google.com/search?hl=en&&...g+java&spell=1

  7. #7

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎

    لطفا در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر نکن.
    زمانی که #J تولید شد و نیز زمانی که بازنشسته شد (اصطلاحی که خود مایکروسافت برای اقدامش به کار می بره) جاوا برای سان بود (اراکل چند ماه پیش سان رو خرید. #J سال 2007 بازنشسته شد)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi Asgari مشاهده تاپیک
    لطفا در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر نکن.
    زمانی که #J تولید شد و نیز زمانی که بازنشسته شد (اصطلاحی که خود مایکروسافت برای اقدامش به کار می بره) جاوا برای سان بود (اراکل چند ماه پیش سان رو خرید. #J سال 2007 بازنشسته شد)
    نسخه جدید رو ندیدید

  9. #9

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎‎

    نسخه ی جدید چی ؟

    (فکر کنم اقای عسگری همه چی رو دقیق گفتن)
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Unknownlive
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمون شهر
    پست
    478

    نقل قول: در مورد j# و C#‎‎

    اولا زمانی که مایکروسافت پشتیبانی از جاوا را کنار گذاشت هنوز اوراکل شرکت سان را خریداری نکرده بود و این بر می گرده به یک سال پیش این خریداری اما مایکروسافت چند سالی هست کنار گذاشته ... جاوا پلت فرم رایگان هست و شرکت سان تنها توسعه دهنده یک سری کتاب خانه مخصوص هست و هر کسی می تونه FrameWork مخصوص براش معرفی کنه و مایکروسافت برای زبان جاوا .Net را به عنوان FrameWork انتخاب کرد و کسی نمی تونه ان را محدود کنه مایکروسافت بزرگتر از اون حرف هاست که روی یک کامپایلر سرمایه گذاری کنه و حواسش نباشه این صاحاب داره دقیقا مثل C++‎ می مونه که هم مایکروسافت،اینتل،نوکیا و شرکت های ثالث دیگری ان را جداگانه توسعه می دهند و کسی نمی تواند شرکتی را محدود به توسعه جاوا کند هزاران شرکت FrameWork مخصوص می دن که محبوب ترین J2EE مربوط به سان هست اما مایکروسافت امد FrameWork مخصوص خود را طراحی کرد و ربطی به سان، اوراکل و کسی ندارد علت توقف عدم توسعه این زبان توطی توسعه دهنگان و نپذیرفته شدن ان توسط برنامه نویسان بود زیرا تنها مزایای جاوا ByteCode بود نه اینکه به فایل های Baml تبدیل بشه چون اون موقه با C#‎ یکی می شد و دوست عزیز درست می گن J# رفت کنار تا C#‎ بهتر عمل کند ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •