نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: درباره نرم افزار wamp5

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    درباره نرم افزار wamp5

    سلام دوستان
    من در web تازه کار هستم (تازه کار که چه عرض کنم. هنوز شروع هم نکردم) ببخشید که تکراری هست.
    من برنامه wamp5 رو نصب کردم. چند تا سوال دارم.
    1- بعد از نصب باید چی رو اجرا کنم؟
    2- کد هام رو باید کجا بنویسم؟
    3- فایلها رو باید کجا قرار بدم و برای اجرا در مرورگر وب چه آدرسی رو تایپ کنم؟

    ممنون می شم کمک کنید.

  2. #2

    نقل قول: درباره نرم افزار wamp5

    سلام
    بايد پروژه مورد نظر خودتان را در پوشه wampe كپي كني براي اين كار بر روي نيم كره كه در قسمت پايين صفحه نمايش در سمت راست قرار دارد كليك كنيد و گزينه www directory ‌را انتخاب كن و پرو‍ژه خود را در اينجا past كنيد.
    بعد از آن مجدد بر روي نيم كره كليك كنيد و گزينه localhost را انتخاب نماييد بعد صفحه باز ميشود كه كل پروژه هاي را كه شما در پوشه www كپي كرديد را نشان ميدهد ه
    هر كدام را دوس داريد اجرا كنيد
    شاد و سربلند باشيد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: درباره نرم افزار wamp5

    ممنون دوست عزیز
    این کار رو کردم. ولی نگفتید کد ها رو کجا بنویسم. من الان کد رو تو nodpad می نویسم. مطمئنا ادیتور های مناسب تری هم هست، مگه نه؟

  4. #4

    نقل قول: درباره نرم افزار wamp5

    نقل قول نوشته شده توسط mina.net مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز
    این کار رو کردم. ولی نگفتید کد ها رو کجا بنویسم. من الان کد رو تو nodpad می نویسم. مطمئنا ادیتور های مناسب تری هم هست، مگه نه؟
    ادیتور متن :
    notepad++,pspad,...

    ادیتورهای wysiwyg :
    dreamweaver,...

    ide :
    netbeans,zend studio.vs.net(+vs.php plugin) و...

  5. #5

    نقل قول: درباره نرم افزار wamp5

    ببین wamp هیچ ربطی به کد نویسی نداره و فقط یک لوکال هاست روی کامپیوتر هستش . تو میتونی با برنامه ی ساده ای مثل Dreamwaver کد نویسی کنی و خروجیتو تو Wamp اجرا کنی

  6. #6

    نقل قول: درباره نرم افزار wamp5

    rapidphp هم editor خوبیه

  7. #7

    نقل قول: درباره نرم افزار wamp5

    ادیتورهای wysiwyg :
    معمولا این ادیتور ها IDE خطاب می شن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    نقل قول: درباره نرم افزار wamp5

    نقل قول نوشته شده توسط mina.net مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من در web تازه کار هستم (تازه کار که چه عرض کنم. هنوز شروع هم نکردم) ببخشید که تکراری هست.
    من برنامه wamp5 رو نصب کردم. چند تا سوال دارم.
    1- بعد از نصب باید چی رو اجرا کنم؟
    2- کد هام رو باید کجا بنویسم؟
    3- فایلها رو باید کجا قرار بدم و برای اجرا در مرورگر وب چه آدرسی رو تایپ کنم؟

    ممنون می شم کمک کنید.


    1 2 3 Téléchargez la dernière version de Wampserver 2 Ajoutez optionnellement d'autres versions de Apache, PHP et MySQL Développez dans un environnement identique à votre serveur de production.

    WampServer 2 est la nouvelle version de WAMP5. WAMP5 n'est actuellement plus développé mais les anciennes versions peuvent toujours être téléchargées sur le site de SourceForge.






    version courante

    WampServer 2.0i [11/07/09]
    Inclus :
    - Apache 2.2.11
    - MySQL 5.1.36
    - PHP 5.3.0


    شما با Wamp یک وب سرور مجازی جهت تست آن چیزی که با زبان برنامه نویسی PHP مینویسید ایجاد میکنید . که خود برنامه MYSQL رو هم نصب میکنه
    اطلاعات مورد نیاز در مورد my sql
    user : root
    Password : "" خالی
    برای تست صفحات خود . به پوشه www در محل نصب برنامه برید مثلا من میخوام فایل roomezonline.php رو تست کنم ادرسی که من در بروزر مینویسم به این صورت میشه
    http://localhost/roomezonline.php
    یا
    http://127.0.0.1/roomezonline.php
    l
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: درباره نرم افزار wamp5

    نقل قول نوشته شده توسط hidensoft مشاهده تاپیک
    معمولا این ادیتور ها IDE خطاب می شن
    دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم ide به محیط های توسعه مجتمع گفته میشه که دارای کامپایلر ، ادیتور متن کد و دیباگر باشه
    و نرم افزاری مثل dreamweaver که فاقد trace کردن و debug کردن و همچنین مهمترین ویژگی ide ها کامپایل کردن باشه فقط ادیتورن
    البته قصد جسارت نداشتما ولی اگر اشتباه می کنم دوستان بگن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •