نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت فایل DAT

  1. #1

    Question ساخت فایل DAT

    با سلام

    من میخوام توی پروژه ام یک دکمه بذارم برای تهیه دیسکت(دیسکت بانک) که فایل ساخته شده باید فرمت DAT باشه.
    توی این فایل گزارش 3 تا فیلد میخوام از پایگاه داده ذخیره کنم(مثل شماره حساب،حقوق خالص پرداختی ،تاریخ)
    لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم کد رو بنویسم

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ساخت فایل DAT

    با سلام

    دوست عزیز آیا نوع اطلاعاتی که می خواین دراین فایل ذخیره بشه با فرمتی خاصی باید باشه آیا باید Encrypt بشه ؟ درکل نوشتن همچین فایلی بسیار آسونه شما با چندین روش میتونین کار کنین . نمونه کد زیر ساده ترین روشه .

    ' Load the file's contents into the TextBox.
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal _
    e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Try
    Dim file_name As String = Application.StartupPath() _
    & "\text.dat"
    Dim stream_reader As New IO.StreamReader(file_name)
    Try
    txtFileContents.Text = stream_reader.ReadToEnd()
    txtFileContents.Select(0, 0)
    Finally
    stream_reader.Close()
    End Try
    Catch exc As System.IO.FileNotFoundException
    ' Ignore this error.
    Catch exc As Exception
    ' Report other errors.
    MsgBox(exc.Message, MsgBoxStyle.Exclamation, "Read " & _
    "Error")
    End Try
    End Sub

    ' Save the current text.
    Private Sub Form1_Closing(ByVal sender As Object, ByVal e _
    As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles _
    MyBase.Closing
    Try
    Dim file_name As String = Application.StartupPath() _
    & "\text.dat"
    Dim stream_writer As New IO.StreamWriter(file_name, _
    False)
    Try
    stream_writer.Write(txtFileContents.Text)
    Finally
    stream_writer.Close()
    End Try
    Catch exc As Exception
    ' Report all errors.
    MsgBox(exc.Message, MsgBoxStyle.Exclamation, "Read " & _
    "Error")
    End Try
    End Sub


    نمونه کدش رو هم ضمیمه کردم .
    منبع : http://www.vb-helper.com/howto_net_r...text_file.html

    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285

    نقل قول: ساخت فایل DAT

    همونطور که دوستمون گفتن براحتی می تونید با فایلهای txt ارتباط بر قرار کنین
    یه نمونه کد میذارم اینجا . شما می تونین با کمی تغییر ازش استفاده کنین :
    Dim path as string ="C:\test.dat"
    Dim fs As FileStream = File.Create(path)
    fs.Close()

    AllTextInRow = "Name" + vbTab + "Age" + vbTab + "Address" + Environment.NewLine
    File.AppendAllText(path, AllTextInRow)
    AllTextInRow = String.Format("{0}{1}{2}{1}{3}",myName,vbTab,myAge ,myAddress)
    File.AppendAllText(path, AllTextInRow)

    موفق و سبز باشی

  4. #4

    نقل قول: ساخت فایل DAT

    نقل قول نوشته شده توسط Sharif Lotfi مشاهده تاپیک
    همونطور که دوستمون گفتن براحتی می تونید با فایلهای txt ارتباط بر قرار کنین
    یه نمونه کد میذارم اینجا . شما می تونین با کمی تغییر ازش استفاده کنین :
    Dim path as string ="C:\test.dat"
    Dim fs As FileStream = File.Create(path)
    fs.Close()

    AllTextInRow = "Name" + vbTab + "Age" + vbTab + "Address" + Environment.NewLine
    File.AppendAllText(path, AllTextInRow)
    AllTextInRow = String.Format("{0}{1}{2}{1}{3}",myName,vbTab,myAge ,myAddress)
    File.AppendAllText(path, AllTextInRow)

    موفق و سبز باشی
    دوستان ممنونم اما من ا text نميخوام بريزم توي فايل من ميخوام از ديتا بيس مثلا از يك view يا table چند تا فيلد بريزم توي فايل.
    ؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •