نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در اتصال به پایگاه داده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یه گوشه ای از کره خاکی
    پست
    42

    مشکل در اتصال به پایگاه داده

    دوستان عزیز سلام
    من در اتصال به پایگاه داده با یه مشکلی مواجه شده ام.وقتی در
    netbeansبه sql serverمی خوام وصل بشم خطای زیر رو میده.خواهش میکنم راهنماییم کنید.ممنون

    C:\Documents and Settings\saeed\Desktop\temp1\nbproject\build-impl.xml:515: Failed to copy C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\Transport.mdf to C:\Documents and Settings\saeed\Desktop\temp1\build\web\WEB-INF\lib\Transport.mdf due to java.io.FileNotFoundException C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\Transport.mdf (The process cannot access the file because it is being used by another process)
    BUILD FAILED (total time: 2 seconds)

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    سلام.شما ظاهرا دارید این فایل رو جای دیگری کپی میکنید. زمانی که sql server در حال اجراست شما نمیتوانید فایلهای آنرا کپی کنید مگر اینکه sql server را Stop کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یه گوشه ای از کره خاکی
    پست
    42

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    با تشکر از آقای صادقیان
    من پایگاه داده مربوطه روdetach کردم این مشکل حل شد.یه exception دیگه ای می ده.خواهشا راهنماییم کنید.
    اینکه نمی تونه درایور رو لود کنه منظور چیه وچه باید کرد؟

    Failed To Load MSSql-connector-java Driver!!
    java.lang.ClassNotFoundException: com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver
    at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadC lass(WebappClassLoader.java:1498)
    at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoade r.java:319)
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Class.java:169)
    at entity.Connect.<init>(Connect.java:18)
    at entity.Connect.getInstance(Connect.java:10)
    at entity.Login.check(Login.java:34)
    at control.Login_Control.check(Login_Control.java:21)
    at temp1.LoginUI.login_action(LoginUI.java:191)

    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)

    با تشکر دوباره
    آخرین ویرایش به وسیله saeedmain : پنج شنبه 22 بهمن 1388 در 13:03 عصر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    سلام.دوست عزیز شما باید روی سیستم jdbc رو داشته باشی.
    این لینک دانلودشه.
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    بعد از اینکه نصب کردی دیگه نباید مشکل داشته باشید.
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یه گوشه ای از کره خاکی
    پست
    42

    Unhappy نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده

    دوست عزیز برنامه شما رو دانلود کردم(البته این رو قبلش هم داشتم).تو قسمت سرویسها وبخش دیتابیس ،برنامه مذکور رو add کردم .ولی دوباره موقع اجرا همون خطا رو میده .دیگه نمی دونم چی کار کنم!لطفا راهنمایی کنید.
    پیشاپیش تشکر از راهنمایی شما
    آخرین ویرایش به وسیله saeedmain : دوشنبه 26 بهمن 1388 در 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •