نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: خروجی word و excel از داده ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    خروجی word و excel از داده ها

    سلام دوستان من از سایت phpclasses یه سورس گرفتم که داده های رو به صورت فایل اکسل و ورد در می یاره و مشکل پشتیبانی از utf8 رو هم نداره و فارسی رو پشتیبانی می کنه

    یه سورس دیگه هم هست که کار خودمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    9

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    بسیار سپاسگذارم خیلی دنبال این کلاس بودم فقط یه سوال خروجی اکسلی که میگیره بر روی نسخه های جدید هم کار میکنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ایران و عربستان
    سن
    40
    پست
    189

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    یعنی جیگرتو گاز گاز _ دمت خیلی گرم - خیلی حال داددی

  4. #4

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    مرسی عزیز برای ورودی از اکسل توضیح بده لطفا

  5. #5

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    سلام با تشكر از شما در ضمن مي خواستم بدونم اگه فايل منبع ما يك فايل text باشه
    و ما بخواهيم الگوريتم ها را از فايل استخراج كنيم و به شكل ساده در يك فايل اكسل

    بياوريم چه كار بايد بكنيم يعني به شكل ساده به چه شكلي بايد عمل كنيم كه همه جزييات در
    رديف ها و ستون هاي در خواستي ما ارسال و ذخيره شود ممنونم

  6. #6

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    کد HTML:
    سلام با تشكر از شما در ضمن مي خواستم بدونم اگه فايل منبع ما يك فايل text باشه
    و ما بخواهيم الگوريتم ها را از فايل استخراج كنيم و به شكل ساده در يك فايل اكسل 
    
    بياوريم چه كار بايد بكنيم يعني به شكل ساده به چه شكلي بايد عمل كنيم كه همه جزييات در 
    رديف ها و ستون هاي در خواستي ما ارسال و ذخيره شود ممنونم
    برنامه php

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    همدان
    پست
    2

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    سلام، یه سوال داشتم من میخوام به جای اینکه خودمون به جدول مقدار بدیم،مقدار جدول رو از بانک بکشه بیرون،امتحان کردم اما فقط یک سطر از جدول بانک و بیرون میکشه،لطفا راهنماییم کنید

  8. #8

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    اگه بخوای از چک باکس خروجی بگیری و در اکسل ذخیره کنی چی؟

  9. #9

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    سلام
    من از export2excel استفاده میکنم
    برلی بعضی از جداول بانک به خوبی کار می کند
    ولی برای بعضی ها اصلا هیچی نمایش نمیده داخل excel مشکل از کجاس؟

    و فایل دوم ms-word-and-excel
    توی این قسمت چطوری بگم که مقدار های داخل جداول بانک رو چاپ کند؟

    $doc->Text = "
    <h3>This Is Testing Word Document Created With MsWord Class.<br> Developed by Ashfaq!</h3>
    <table border='1' width='900%' style='border-collapse: collapse;'>
    <tr bgcolor='gray' style='color: white;'>
    <th>#</th>
    <th>Name</th>
    <th>Email</th>
    <th>Mobile</th>
    <th>City</th>
    <th>Country</th>
    </tr>
    <tr>
    <td width='100' align='center'>1</td>
    <td width='200' align='left'>مهدی</td>
    <td width='200' align='left'>Ashfaq.solangi@yahoo.com</td>
    <td width='100' align='center'>0333-2710311</td>
    <td width='100' align='center'>Hyderabad</td>
    <td width='100' align='center'>pakistan</td>
    </tr>
    </table>
    ";

  10. #10

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi.Victory مشاهده تاپیک
    سلام
    من از export2excel استفاده میکنم
    برلی بعضی از جداول بانک به خوبی کار می کند
    ولی برای بعضی ها اصلا هیچی نمایش نمیده داخل excel مشکل از کجاس؟

    و فایل دوم ms-word-and-excel
    توی این قسمت چطوری بگم که مقدار های داخل جداول بانک رو چاپ کند؟

    $doc->Text = "
    <h3>This Is Testing Word Document Created With MsWord Class.<br> Developed by Ashfaq!</h3>
    <table border='1' width='900%' style='border-collapse: collapse;'>
    <tr bgcolor='gray' style='color: white;'>
    <th>#</th>
    <th>Name</th>
    <th>Email</th>
    <th>Mobile</th>
    <th>City</th>
    <th>Country</th>
    </tr>
    <tr>
    <td width='100' align='center'>1</td>
    <td width='200' align='left'>مهدی</td>
    <td width='200' align='left'>Ashfaq.solangi@yahoo.com</td>
    <td width='100' align='center'>0333-2710311</td>
    <td width='100' align='center'>Hyderabad</td>
    <td width='100' align='center'>pakistan</td>
    </tr>
    </table>
    ";

    مشکل منم هست این مورد

  11. #11

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    عذرخواهی میکنم تایپیک قدیمی بالا میاد اما گفتم شاید مشکل کسی دیگه ای باشه
    فایل export2excel کاملا اشتباه
    من از کد زیر استفاده کردم و مشکلم حل شد


    /***** EDIT BELOW LINES *****/
    $DB_Server = "localhost"; // MySQL Server
    $DB_Username = "username"; // MySQL Username
    $DB_Password = "password"; // MySQL Password
    $DB_DBName = "databasename"; // MySQL Database Name
    $DB_TBLName = "tablename"; // MySQL Table Name
    $xls_filename = 'export_'.date('Y-m-d').'.xls'; // Define Excel (.xls) file name

    /***** DO NOT EDIT BELOW LINES *****/
    // Create MySQL connection
    $sql = "Select * from $DB_TBLName";
    $Connect = @mysql_connect($DB_Server, $DB_Username, $DB_Password) or die("Failed to connect to MySQL:<br />" . mysql_error() . "<br />" . mysql_errno());
    // Select database
    $Db = @mysql_select_db($DB_DBName, $Connect) or die("Failed to select database:<br />" . mysql_error(). "<br />" . mysql_errno());
    // Execute query
    $result = @mysql_query($sql,$Connect) or die("Failed to execute query:<br />" . mysql_error(). "<br />" . mysql_errno());

    // Header info settings
    header("Content-Type: application/xls");
    header("Content-Disposition: attachment; filename=$xls_filename");
    header("Pragma: no-cache");
    header("Expires: 0");

    /***** Start of Formatting for Excel *****/
    // Define separator (defines columns in excel &amp; tabs in word)
    $sep = "\t"; // tabbed character

    // Start of printing column names as names of MySQL fields
    for ($i = 0; $i<mysql_num_fields($result); $i++) {
    echo mysql_field_name($result, $i) . "\t";
    }
    print("\n");
    // End of printing column names

    // Start while loop to get data
    while($row = mysql_fetch_row($result))
    {
    $schema_insert = "";
    for($j=0; $j<mysql_num_fields($result); $j++)
    {
    if(!isset($row[$j])) {
    $schema_insert .= "NULL".$sep;
    }
    elseif ($row[$j] != "") {
    $schema_insert .= "$row[$j]".$sep;
    }
    else {
    $schema_insert .= "".$sep;
    }
    }
    $schema_insert = str_replace($sep."$", "", $schema_insert);
    $schema_insert = preg_replace("/\r\n|\n\r|\n|\r/", " ", $schema_insert);
    $schema_insert .= "\t";
    print(trim($schema_insert));
    print "\n";
    }

  12. #12

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    سلام.
    من این کد استفاده کردم اما همه کلمات رو به علامت سوال تبدیل کرده. میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ ممنونم.

  13. #13

    نقل قول: خروجی word و excel از داده ها

    حرف نداشت پسر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •