نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    سلام دوستان
    چطور با استفاده ار جاوا اسكريپت مي تونيم مقدار ورودي يه textbox رو محدود كنيم به اين صورت كه بر فرض يه تكس باكس فقط بتونه حاوي عدد باشه و اجازه ي تايپ حروف داده نشه و تكس ديگه فقط حاوي حروف باشه و اجازه تايپ عدد نداشته باشه

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    553

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    از Regular Experssion استفاده كن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    در این تاپیک در مورد textbox عددی بحث شده، و برای textbox ی که فقط بتونید، حروف رو وارد کنید، پترن ارائه شده رو به اینصورت تغییر بدید:
    /\d/g

    // don`t use uppercase meta character

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    ممنون از همه ی دوستان
    من می خوام عمل محدود کردن تکس باکس رو حتما با جاوا اسکریپت انجام بدم
    ممنون میشم توابعی از جاوا اسکریپ در این زمینه رو به من معرفی کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: محدود کردن ورودی TextBox با استفاده ازJavaScript

    نقل قول نوشته شده توسط afshin9032 مشاهده تاپیک
    از Regular Experssion استفاده کن
    مرسی دوست عزیز ولی regular experssion مربوط به asp.net هستش ولی من با جاوا اسکریپت می خوام این کار رو انجام بدم

  7. #7

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    Regular Expression مخصوص زبان خاصی نیست. یک فرمت استاندارد پردازش متن هست که زبانهای مختلف ازش استفاده می کنند و احتمالا همه زبانهایی که نیاز به چنین امکانی داشته باشند، امکاناتش رو تعریف می کنند.
    یعنی JavaScript هم Regular Expression داره...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    Regular Expression مخصوص زبان خاصی نیست. یک فرمت استاندارد پردازش متن هست که زبانهای مختلف ازش استفاده می کنند و احتمالا همه زبانهایی که نیاز به چنین امکانی داشته باشند، امکاناتش رو تعریف می کنند.
    یعنی JavaScript هم Regular Expression داره...

    مرسي
    ميشه بيشتر توضيح بديد؟

  9. #9

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    نقل قول نوشته شده توسط yekta64 مشاهده تاپیک
    مرسي ميشه بيشتر توضيح بديد؟
    سلام.
    لطفا به این سایت رجوع کنید.

    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    مرسي دوست عزيز
    امكانش هست با يه مثال من رو راهنمايي كنيد
    ممنون

  11. #11

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    نقل قول نوشته شده توسط yekta64 مشاهده تاپیک
    مرسي دوست عزيز امكانش هست با يه مثال من رو راهنمايي كنيد
    ممنون
    اینم مثال....

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    مرسي دوست گرامي
    ولي چطور من با اين روش بايد تكس باكس رو محدود كنم كه كاربر نتونه بر فرض عددي در تكس باكس نام وارد كنه
    مرسي

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    <asp:TextBoxID="Txt_PrsNumber"runat="server"CssClass="TextBox"MaxLength="6"Width="50px"onkeyup="
    ReadPrsID
    ()"
    ></asp:TextBox>

    2- تابع زیر را در اوا بنویسید :
    function ReadPrsID(prsID)
    {
    // debugger;
    if(prsID.length==6) // شرط مقدار شماره کارمندی 6 است
    {
    //عملیات انجام شود

    }

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    5

    نقل قول: محدود كردن ورودي TextBox با استفاده ازJavaScript

    با سلام به همه دوستان ..
    من معمولا برای کنترل ورودی هام از سوی کاربر از re استفتده میکنم...
    به عنوان مثال تابع زیر به کاربر اجازه میده فقط و فقط عدد وارد کنه...

    var re = /[^0123456789]/ //RegExp
    o.value = o.value.replace(re,'');

    در نهایت اینکه برنامه نویس فرم تابع re رو تعریف میکنه و داده های ورودی با اون فرم مطابقت داده میشن...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •