نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: جاوا و دات نت فریم ورک 4

  1. #1

    جاوا و دات نت فریم ورک 4

    سلام دوستان
    من چند وقت پیش خواستم برنامه نویسی رو شروع کنم,هرجا و تو هر قسمتی از این
    سایت و سایت های دیگه رفتم دیدم همه میگن جاوا.
    یه مدت کوتاهی شروع کردم به یاد گیری جاوا,بعد برای آموزش بیشتر خواستم برم تو سایت های
    دیگه که مقاله هایی بگیرم که بخونم.دیدم بر خلاف اونچه که فکر میکردم حتی تو خارج از کشور
    هم مردم تمایل به سی شارپ و کلا دات نت دارند.یه مدت خواستم خودمو گول بزنم و پیش
    خودم میگفتم کاربری زیاد دلیل به بهتر بودن نیست که.منطقم هم این بود که بیشتر دانشگاههای
    خارج جاوا رو تدریس میکنن. ولی تو چند تا سایت گشتم دیدم برخلاف تفکر من دانشجوهاشون
    جاوا رو زورکی و بالاجبار میخونن.حتی یکیشون بهم گفت که حالم از جاوا بهم میخوره.
    و مجبوری دارم پاسش میکنم.یکیشون هم بهم ایمیل زد و گفت اگه میخوای موبایل کار کنی
    برو جاوا وگرنه بذارش کنار.براتون چند تا از نوشته هایی که تو سایت های خارجی دیدم میذارم:
    Java seems losing the bussiness these days.
    Specially on client side, JavaFX failed in front of Silverlight (.NET
    But for mobile, java is what u want
    یا:
    C#‎‎ is growing fast, i bet it has the potential to top java. Its good for web, windows, and zune. Some IDEs you can creat multiplatform applications
    حالا ازتون میخوام بپرسم آیا واقعا دات نت 4 پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته؟؟
    آیا الان در حد کارهای سازمانی هست؟؟
    خدایی این جواب واسم خیلی مهمه چون الان تازه اول راهم تغییر مسیر برام مشکل ایجاد
    نمیکنه ولی اگه بعدا بخوام این کارو کنم شاید غیر ممکن باشه.
    ممنون از همتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    سلام
    دوست عزیز سعی کن خودت رو درگیر نوع زبان برای شروع نکنی من خودم با اکثر زبان های برنامه نویسی برنامه نوشتم از اسمبلی و پاسکال بگیر تا دلفی و VB و سی شارپ و حتی همین جاوا (J2ME) چیزی که مهمه اینه که اینا همه تفاوت سینتکس هست باید یاد بگیری برای نوشتن برنامه باید چه کارایی انجام بشه همین . . .
    اینا همه ابزار هست خود من یه موقع هایی میبینم باید برای موبایل های جاوا برنامه بنویسم میرم سراغ J2ME اگر ببینم باید برای ویندوز موبایل برنامه بنویسم میرم سراغ سی شارپ یه موقع میبینم دات نت فریم ورک مشکل زا میشه و لزومی به دات نت نیست با VB 6 یا C++‎‎‎‎ مینویسم یه چند وقتی هم هست که تو مباحث کرک و امنیت اسمبلی راه گشای کارم شده ؛ اگر پروژه وب بهم بخوره هم میرم سراغ ASP.NET و . . .
    (حال کردی چقدر توانایی دارم؟؟ )
    باید مشخص کنی میخوای تو چه حوزه ای کار کنی مسلما دات نت روز به روز داره قوی تر میشه تو هر نسخه چند تا تکنولوژی جدید داره ارائه میشه پس مسلما آینده خوبی داره مخصوصا که غولی مثل مایکروسافت پشت این محصول هست
    با این حال مطالبی که تو اینترنت خوندی درسته و من بیشتر جاوا رو برای برنامه نویسی موبایل بهت پیشنهاد میکنم و لا غیر چون مشتری کاری نداره که تو از کلاس های آماده دات نت استفاده کردی یا تو جاوا کلی خط کد نوشتی تو به عنوان برنامه نویس جاوا هیچ وقت نمیتونی در زمینه قیمت و زمان با یه برنامه نویس دات نتی رقابت کنی چون ساخت برنامه برای برنامه نویس دات نتی خیلی سریع تر و کم هزینه تر تموم میشه

    با این حال من همیشه به دوستانی که در مورد شروع برنامه نویسی میپرسند این پیشنهاد رو میکنم که :
    1 ) با پاسکال یا VB 6 شروع کن تا تو کمبود امکانات اون زبون ها کار رو یاد بگیری
    2 ) بعد برو سراغ C++‎‎ یا جاوا و سعی کن مفاهیم شی گرایی رو اونجا یاد بگیری
    3 ) بعد از قفس اون زبان ها بیا بیرون و تو دنیای دات نت فرمانروایی کن
    4 ) بعد از اینکه تجربه هر سه محیط رو بدست آوردی با توجه به درجه علاقه ای که به بیل گیتس داری و بازار کاری که برات فراهم هست مسیر اصلی حرفه ات رو انتخاب کن
    اینطوری مطمئن باش هیچ وقت پشیمون نمیشه

    در پایان این جمله رو یه جا خوندم ولی یادم نیست کجا :
    مهم نیست با کدوم زبان برنامه مینویسی مهم اینه که بتونی از درصد خوبی از قابلیت های زبانی که انتخاب کردی استفاده کنی

    زودتر شروع کن زیاد درگیر این مسائل نشو
    موفق باشی داداشم


  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    سلام دوست عزیز
    مشکل سوالت اینه که سوال رو تو تالار C#‎‎ پرسیدی که در نوع خودش جالبه
    خب اینها که نوشتم نظر شخصی خودمه
    ما چند تا پلتفرم و زبان زنده داریم که من اینها رو یادم بود.

    اولیش Flex هست که پلتفرم Adobe هست و شامل Adobe Air و Flash و Shockwave هستش و کما بیش در موردش اطلاع داری.

    دومیش پلتفرم Net Framework. است که شامل چندین زبان است.
    برای مثال C#‎‎ و #J و VB.Net است.
    هدف این بوده که برنامه نویسان سایر زبان ها به سادگی به پلتفرم Net. سوئیچ کنند.
    برای مثال سوئیچ از Delphi به Delphi .Net
    ببین همه این زبان ها در نهایت به IL تبدیل میشوند و هیچ فرق مفهومی با هم دیگر ندارند.
    اما در مسائل شغلی و هم چنین آموزشی فرق های بسیاری با هم دارند که در زیر میبینی :


    برای VB.Net و C#‎‎ بیشترین آموزش موجود و شغل برای C#‎‎ بیشتر است.
    پلتفرم Net Framework. شامل ASP.NET و Silverlight نیز برای امور تحت وب میباشد.
    در مقایسه Flash و Shockwave و Adobe Air که تحت وب هستند با ASP.NET و Silverlight داریم :



    پلتفرم Net Framework. دارای پشتیبانی گسترده ؛ سرعت رشد بالا ؛ برنامه نویسی آسان و قدرتمند برای انواع و اقسام پروژه هاست.
    هم چنین بانک اطلاعاتی مختص این پلتفرم که SQL Server است ؛ بسیار قدرتمند؛ رو به رشد؛

    پلتفرم دیگر JAVA هست؛ که شامل زبان JAVA ؛ JSP ؛ Servlet ، و JAVAFX است.
    تنها مزیت این پلتفرم در پروژه های بسیار بزرگ است.
    مزیت این پلتفرم نه به خاطر خودش بلکه به دلیل اجرای برنامه های آن در Main frame ها و هم چنین قدرت ارتباط خوب با Oracle است؛
    نکته اصلی این است که پروژه هایی که با JAVA نوشته میشوند بسیار کم بوده و سختی یادگیری آن و عدم روشن بودن آینده آن در قبال رشد بسیار بسیار سریع Net Framework. از معایب آن است.

    اسکریپتهای php برای طراحی صفحات وب؛ به دلیل رایگان بودن ابزار آن اعم از IDE آن و mySql و هم چنین که هزینه بودن برنامه ! نویسان آن به شدت مورد استقبال پروژه های کوچک است.
    کندی mySql و هم چنین حرفه ای نبودن اکثریت برنامه نویسان آن از جمله مشکلات آن است.

    زبان برنامه نویسی ++C که دارای فیلد کاری خاص خود یعنی سیستمی است ؛ به هیچ وجه دلیلی برای خالی کردن جای خود به سایر زبان ها ندارد.
    کارآیی بالا؛ بی رقیب بودن در فیلد سیستمی و هم چنین دستمزد خوب و برنامه نویسان حرفه ای از مزایای آن و کم بودن شغل از معایب آن است.

    VB 6 ؛ Delphi نیز واقعا در مسیر قهقرا به پیش میروند؛ البته بارقه هایی از امید در نسخه 2010 دلفی دیده میشود.

    اسمبلی رو هم که دوستان توضیح دادند.

    اما نظر من :
    اگر هدفت اینه که تو ایران کار کنی :
    C#‎‎ ؛ ++C ؛ JAVA
    در خارج :
    کشورهای آمریکا ؛ استرالیا ؛ کانادا ؛ و ...
    Net Framework.
    سایر کشورها :
    JAVA

    اما من آینده Net Framework. ؛ رو بسیار بسیار روشن میبینم و دلیلی نمیبینم که از این پلتفرم Net. استفاده نکنی.

    همون طور که یکی از دوستان گفته واقعا Silverlight دودمان JAVA FX رو به باد داده
    بانک SQL Server هم خیلی خیلی پیشرفت کرده
    حتی خود JAVA کار ها در ایران نیز برای برنامه های JAVA یشان از SQL Server استفاده میکنند.
    چون مجبورند
    یا باید بیایند رو Oracle که توش بمونند چون کسی نیست؛ که اون رو خوب بلد باشه یا اگه بلد باشه پول زیادی میخواد.
    یا mySql که کنده
    یا مثلا postGre Sql که اصلا کسی پیدا نشه که باهاش کار کنه
    همین امروز تو دانشگاهمون استادمون به یه نفر که JAVA بلد بود گفت اگه SQL Server رو هم بلدی برات کار هست.
    لازم به ذکره که تو دانشگاه ما C#‎‎ ؛ JAVA ؛ JSP ؛ SQL Server ؛ رو درس میدن
    و این استاد جاوای ما طراح اصلی سایت های بانک تجارت با دو Main Frame است.
    فی الحال
    آینده با Net. هستش ؛ شک نکن

  4. #4

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    مشکل سوالت اینه که سوال رو تو تالار C#‎‎‎ پرسیدی که در نوع خودش جالبه
    ممنون از راهنماییت,منتقل کردم به اینجا,امیدوارم جاش بهتر باشه

  5. #5

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    ما چند تا پلتفرم و زبان زنده داریم که من اینها رو یادم بود.

    اولیش Flex هست که پلتفرم Adobe هست و شامل Adobe Air و Flash و Shockwave هستش و کما بیش در موردش اطلاع داری.

    دومیش پلتفرم Net Framework. است که شامل چندین زبان است.
    اینی که به عنوان پلت فرم مطرح کردید صرفا مربوط به نرم افزارهای تحت وب هست، و در حوزه های غیر وب پلت فرم های مختلفی وجود دارند. البته حتی در حوزه تحت وب هم عناوینی که ذکر کردید اساسا تنها پلت فرم های موجود یا حتی پرکاربردترین پلت فرم های موجود تحت وب نیستند، و پلت فرم های تحت وبی در دنیای اوپن سورس وجود دارند که از نظر اقبال عمومی وضعیت بهتری نسبت به هر دو یا حداقل یکی از این مواردی که نام بردید دارند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    خوشحال میشم نام ببرین
    چون من در اون لحظه اونها یادم بود و خودم حدس میزدم شاید چیزی رو جا گذاشته باشم؛
    البته من فقط Net Framework. و Flex رو نگفتم
    JAVA ؛ اسکریپتهای php ؛ زبانهای ++C و VB6 و Delphi و اسمبلی نیز در موردشان بحث شده است.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    اما نظر من :
    اگر هدفت اینه که تو ایران کار کنی :
    C#‎‎‎ ؛ ++C ؛ JAVA
    در خارج :
    کشورهای آمریکا ؛ استرالیا ؛ کانادا ؛ و ...
    Net Framework.
    سایر کشورها :
    JAVA
    دوست عزیز در این موضوع کاملا با شما مخالفم و کاملا برعکس مطلب رو عنوان کردید .

    در ایران دات نت در بورس قرار داره .
    و در آمریکا و اروپا C++‎ , Java و زبان های مبتنی بر سیستم های سورس باز .

    و در کل دانت داره رشد چشمگیری پیدا میکنه .

  8. #8

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    تاپیک قدیمیه ولی محض شفاف سازی منم چند تا توضیح بدم بعدا بندگان خدا راه شون رو گم نکنن
    اولین نکته اینکه مقایسه جاوا با دات نت مثل مقایسه فلسفه با مجموعه اعداده
    بی ربط نوشتم چون اصلا به هم ربط ندارن
    جاوا پایه گذار مفاهیم بنیادی اینترنته و دات نت شبیه سازی و آسان سازی از این مفاهیم رو انجام میده
    تمامی زبانهای برنامه نویسی از جاوا تاثیر گرفتن و جاوا یک زبان سطح بالاست که تا نقاطی پیشرفت کرده که مسلما هیچ زبان برنامه نویس وارد نشده از وب گرفته تا میکرو اونهم در شرایطی که اوپن سورس بوده یعنی تمام برنامه نویسای سان ای بی ام اوراکل ردهت اپاچی و مردم عادی در گسترش اون سهیم بودن این تنوع باعث بوجود
    امدن انواع اقسام فریم ورک ها و زمینه کارها و دیتا بیس ها و غیره شده که تا حدودی یادگیری اون رو سخت و طولانی کرده بطور مثال الان در اکثر بانکهای خوب دنیا اسپرینگ همراه با هایبرنت و اوراکل و وب سرور های با قابلیت پکیج بین و لفافه استفاده میشه که اگر بخوای اینها رو یاد بگیری بطور مثال برای اسپرینگ:مفاهیم برنامه نویسی و شی گرایی -ترد-مدیریت خطا- پترن -سرولت -جی اس پی -وب سرور فریم -ایکس ام ال -ورک اسپرینگ.. رو باید بنوبت یاد بگیری حالا بقیش و مهمان ما که این یعنی 3 سال حدافل برای رسیدن به اسپرینگر واقعی وقت لازم داری که این با دات نت فرق میکنه که تو6 ماه کلش رو یاد میگیری در ایران بنا به تحریم اوراکل و تنبلی ما و البته نبود استاندارد صحیح و عدم آشنایی با جاوا اکثر پروژه ها با نت یا پی اچ پی اجرا میشه برا همینه که مفهوم کلاسترینگ-پرسیستنت-ابجکت دیتا-دیتا مینینگ-وب سرور پروتکشن -امبدینگ-و هزار تا چیز دیگه رو نداریم مثل اینه که با ماوس داری چیزهای آماده رو از اینور اونور میکشی ولی انعطاف دلبخواه رو نخواهی داشت " بیش تر خواستید بدونید براتون توضیح میدم

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    ما تو شرکتمون کل صنعت بیمه کشور رو داریم با Net. و SQL Server به خوبی میبریم جلو؛
    Net. ؛ Drag و Drop با موس داره؛ ولی همه ی Net. این نیست.
    شما میتونی تو پروژه های کوچیک از راحتیش استفاده کنی.
    اما تو پروژه های بزرگ به راحتی میتونی پیچیده ترین فریم ورکها رو روش پیاده سازی کنی.
    من نمیگم Net. فریم ورکی به عظمت Spring داره ( من خودمم Java کار کردم )؛
    ولی این دلیل نمیشه بگیم Net. ؛ درگ دروپه؛ یه جورایی معنی توهین میده که عادت Open Source کارهاست.

  10. #10

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    توضیحش مشکل هست و وقت گیر اما یک سری مفاهیم حرفه ای در مهندسی نرم افزار و مخصوصا معماری نرم افزار وجود داره که اینها رو کسی که "پایه" اش رو با امثال VB 6.0 گذاشته نخواهد تونست یاد بگیره و نخواهد تونست اونها رو در عمل انجام بده .خیلی از اینها خالقان اونها هم همین هایی هستند که توی سان و آی بی ام و اوراکل و. ... دارند جاوا رو توسعه میدهند . قبلا هم گفتم دات نت داره یک Catch - up game با جاوا بازی میکنه و به نظر من هم برای خیلی ها در رده software engineer میتونه به خوبی جوابگو باشه تا آخر عمرشون . علتش هم این هست که "حالا انگار میخواد چه برنامه ای بنویسه!" .ولله اگه خیلی اینهایی که برنامه مینویسند و تحویل میدهند کوچکترین درک و اطلاعی از معماری نرم افزار داشته باشند البته حرفی هم نیست رده software eng هستند نه بیشتر. اما کسی در سطح یک software Architect باید سطح سواد و تسلطش به تکنولوژی ها خیلی بالاتر باشه . بالاخره چندین ساله چندین کارآموز و همکار و تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شده رو mentor کرده ام و دیده ام فرقشون رو .
    خلاصه حرف اینکه اگه به خودت میبینی برو سراغ جاوا . در غیر اینصورت دات نت بسیار عالیه . مخصوصا ASP.net MVC ... که اون هم صدقه سر Spring MVC .... اما integration این کجا و اون کجا! .... بهرحال به سواد و علاقه و وقت آزاد خودت بستگی داره که روی کدوم بخواهی سرمایه گذاری کنه . اما برای یک جاوا کار کم سواد معمولا کاری پیدا نمیشه اما برای یک دات نت کار متوسط سواد معمولا کار پیدا میشه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    جاوا و دات نت فریم ورک 4
    اصول و پایه برنامه نویسی رو یاد بگیر و زیاد روی زبان مانور نده

  12. #12

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    با سلام ، البته بستگی به پروژه ای که می خواهید انجام دهید اگر دیتا بیس شما حتما روی اوراکل باشد جاوا کارآیی بهتری خواهد داشت

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    حتماً و حتماً هر دو پلتفرم را مطالعه کنید. لازم نیست حرفه‌ای بشوید اما در مورد هر کدام موارد پایه‌ای را یاد بگیرید. بعد به راحتی می‌توانید انتخاب کنید. چون در این انتخاب سلیقه‌هم شرط است و کسی نمی‌تواند آن را از این طریق آنالیز کند. اگر حتی یکسال کامل را وقت صرف کنید و از هر کدام چیزایی یاد بگیرید خیلی بهتر است تا اینکه بعداً مسیرتان را عوض کنید. مضاف بر اینکه مفاهیم اولیه برنامه‌نویسی برای همه زبانها یکیست.

    در کل می‌توانم این موارد را بگویم:
    - جاوا رشد و بروز رسانی کمتری نسبت به دات نت دارد.
    - جاوا برای برنامه‌های رومیزی ضعیف تر از دانت است و کاربرانی که با برنامه‌های رو میزی جاوا کار می‌کنند به اندازه برنامه‌های دات نتی رضایت ندارند.
    - موضوعی وجود دارد به نام Application Server و ... در اینکه زبان #C امکانات بیشتری نسبت به جاوا دارد هیچ شکی نیست اما پلتفرم جاوا برای تولید پروژه‌های بزرگ تجاری فریم ورک‌ها و ابزارهای خوبی دارد. که اکثراً تحت وب هستند.
    - کلاً دات نت بر روی سرعت و چابکی و تولید راحتتر و بی دردسرتر تاکید بیشتری دارد ولی این اصلاً دلیل بر این نیست که یک چهارچوب ضعیف باشد.
    - پشت دات نت مایکروسافت قرار دارد و پشت جاوا اوراکل.
    - بعضی ها از بروز رسانی های مکرر دانت و مایکروسافت خسته هستند که چقدر باید چیزهای جدید یاد بگیرند و برخی به این موضوع علاقه دارند و آن را تنوع می‌دانند.

    در کل ما با دانت 4 کار می‌کنیم و ممکن است از آن طرفداری کنیم. اما به جرات می‌گویم که دانت 4 از کیفیت بسیار عالی برخوردار است. تکنولوژی‌هایی مثل WCF و WPF (شامل Silverlight) هم که کم نظیر هستند و انصافاً خوب طراحی شده‌اند.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    من قبلا .net کار بودم نزدیک 2 سال ، 1 سال win کار کردم یک سال web
    اوایل خیلی حال می کردم با visual studio و بعد دیوونه ی زبان C#‎ شدم خیلی عالی بود ولی وقتی که نیاز شد از یاد گرفته هام استفاده کنم و برنامه ای بنویسم سر نصب .net framework به مشکلات زیادی بر می خوردم و مثلا چند بار شده بود
    مثلا روی یه پروژه 1 - 2 ماه کار می کردم می بردم روی کامپیوتر اونجا نصب کنم و تحویل بدم پروژه رو با یه خطا ی جدید تو نصب .net مواجه می شدم ( نمی دونم بیا dot net 2 رو نصب کن بعد 3 رو نصب کن بعد 3.5 رو نصب کن و ... ) که کلی ضایع می شدم و کلا بی خیال می شدم اون کارو این مربوط به Win بود و همینطور sql server نصب اونم درد سر های خودشو داره یه بار روی کامپیوتر Xp sp3 هر کاری کردم نتونستم نرم افزارمو که با دات نت 4 وms sql server نوشته بودم نصب کنم اونجا .net نصب می شد مشکل sql server بود اونم express ش به یه خطای عجیب برخوردم چند روز درگیرش بودم و کلی این ور اونور گشتم راه حلی پیدا نکردم اخر به این نتیجه رسیدم که بانکشو گذاشتم تو یه database server تو وب و به اون وصل شدم
    ولی با همه ی این مشکلات هنوز حال می کردم باش تا این که رفتم سراغ Asp.net ، با خودم می گفتم توی Asp.net دیگه مشکل نصب ندارم روی یه کامپیوتر نصب می کنم و تموم ، ولی
    ( قبلش یک Asp کار کرده بودم ) خیلی واسم عجیب و پیچیده بود که چرا اینقدر پیچیده و سربستس برنامه نویسی تحت وب با Asp.net ( از اصل ش دور بود سبکشو کرده بودن یه چیزی تو مایه های برنامه نویسی تحت win و من از این خوشم نمی یومد ) هر بارم که یه سایت می نوشتم و می خواستم آپلود کنم به یه خطای عجیب غریب iis و یا ... بر می خوردم و کلی وقتمو می گرفت ( هی برو web.config و انگولک کن تا مشکلت هل بشه )
    حدود 8 و 9 ماه بود با asp.net کار می کردم یه روز نشستم php نصب کردم و یه pdf داشتم شروع کردم به خوندنش تازه فهمیدم قضیه چیه post چیه get چیه چطوری از سمت کلاینت دیتا می فرستن سمت سرور با From ( قبلش اصلا نمی دونستم هیچ کدوم اینا چین هم من هم خیلی از دات نت کارا نمی دونن کلا قضیه چیه !!! ) خیلی از php خوشم اومد ساده بی درد سر بود و می دونستم با مشکلاتی که قبلا داشتم کمتر تو php برخورد می کنم ولی چون عاشق syntax سی شارپ می کنم و شی گرایی و اینا کار با زبون php واسم جالب بود ( functionallity بود کلا ) باز برگشتیم سر ASp.net
    و تا 5 - 6 ماه پیش به جاوا برخوردم که خیلی قدرتمنده فلانه بساله خفنه و یه جستجوی کردم دیدم خیلی شبیه C#‎ ه ( یعنی همونی که من می خوام ) نصب کردم دیدم جالبه و یه پروژه تحت وب بود با .net داشتم انجام می دادم رفتم از اول با جاوا ( jsp ) شروعش کردم اوایل یه ذره کوچولو مشکل داشتم ولی تازه قلقش دستم اومده استفاده می کنم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم و مشکلات گذشته رو باهاش ندارم و خیلی هم قدرتمنده مخصوصا در وب که خیلی ازش راضیم .
    جدیدا Asp MVC اومده و خیلی ها هم جذبش شدن از web form خیلی بهتره
    چند وقت پیش یکی از همکارام که asp mvc کار می کنه یه پروژه نوشته بود قرار بود من رو UI ش کار کنم
    گفتم بش که فایلا شو share کنه و پروژه رو با IIS اجرا کنه که من با کامپیوتر خودم بتونم ببینمش حدود 2 - 3 روز درگیر این بودم که بتونیم با IIS رانش کنه بلاخره درست شد دیدم Sql Server ارور داد گفت برو رو کامپیوتر خودت Run کن پروژه رو اینجوری راحت تری Sql Server 2008 نصب کردم اومدم بانک شو Attach کنم دیدم خطا می ده واسه اینکه اون با 2008 R2 کار کرده بود من نمی تونستم از db ش استفاده کنم و مجبور شدم Sql مو پاک کنم و R2 نصب کنم هر کاری کردم نصب نشد Faild می داد از کاری به ذهنم رسید انجام دادم ولی بازم نشد ( فکر کنم مشکل این بود که یه بار sql server 2008 رو کامپیوترم نصب بود و پاک کرده بودم ) خلاصه مجبور شدم بانکشو دادم به یکی از همکارام توی Sql Server 2008 r2 ش Attach کرد که من به اون connect شم اومدم iis نصب کنم موقع نصبش کامپیوترم هنگ می کردم و می رفتم تو صفحه آبی و restart می شد ( به این مشکل خیلی برخورد کردم ) بی خیالش شدم پروژه رو با visual stuido باز کردم و اونجا run ش کردم

    -----------------------------------------------------------------------------
    من از این مشکلات نصب تعجب می کنم چون که سیستم عامل که واسه خودشونه پس این مشکلات از چیه ؟
    JDK یه نرم افزاره تو همه ی سیستم عامل ها نصب می شه بدون مشکل من که تا حالا نشده تو نصبش حتی تو دربو داغون ترین کامپیوتر ها به مشکل بربخورم

    خلاصه که از وقتی اومدم سمت java خیلی راضیم و مشکلی باهاش نداشتم و به هیچ محدودیتی برنخوردم توش ....

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    نقل قول نوشته شده توسط L u k e مشاهده تاپیک
    من قبلا .net کار بودم نزدیک 2 سال ، 1 سال win کار کردم یک سال web
    اوایل خیلی حال می کردم با visual studio و بعد دیوونه ی زبان C#‎ شدم خیلی عالی بود ولی وقتی که نیاز شد از یاد گرفته هام استفاده کنم و برنامه ای بنویسم سر نصب .net framework به مشکلات زیادی بر می خوردم و مثلا چند بار شده بود
    مثلا روی یه پروژه 1 - 2 ماه کار می کردم می بردم روی کامپیوتر اونجا نصب کنم و تحویل بدم پروژه رو با یه خطا ی جدید تو نصب .net مواجه می شدم ( نمی دونم بیا dot net 2 رو نصب کن بعد 3 رو نصب کن بعد 3.5 رو نصب کن و ... ) که کلی ضایع می شدم و کلا بی خیال می شدم اون کارو این مربوط به Win بود و همینطور sql server نصب اونم درد سر های خودشو داره یه بار روی کامپیوتر Xp sp3 هر کاری کردم نتونستم نرم افزارمو که با دات نت 4 وms sql server نوشته بودم نصب کنم اونجا .net نصب می شد مشکل sql server بود اونم express ش به یه خطای عجیب برخوردم چند روز درگیرش بودم و کلی این ور اونور گشتم راه حلی پیدا نکردم اخر به این نتیجه رسیدم که بانکشو گذاشتم تو یه database server تو وب و به اون وصل شدم
    ولی با همه ی این مشکلات هنوز حال می کردم باش تا این که رفتم سراغ Asp.net ، با خودم می گفتم توی Asp.net دیگه مشکل نصب ندارم روی یه کامپیوتر نصب می کنم و تموم ، ولی
    ( قبلش یک Asp کار کرده بودم ) خیلی واسم عجیب و پیچیده بود که چرا اینقدر پیچیده و سربستس برنامه نویسی تحت وب با Asp.net ( از اصل ش دور بود سبکشو کرده بودن یه چیزی تو مایه های برنامه نویسی تحت win و من از این خوشم نمی یومد ) هر بارم که یه سایت می نوشتم و می خواستم آپلود کنم به یه خطای عجیب غریب iis و یا ... بر می خوردم و کلی وقتمو می گرفت ( هی برو web.config و انگولک کن تا مشکلت هل بشه )
    حدود 8 و 9 ماه بود با asp.net کار می کردم یه روز نشستم php نصب کردم و یه pdf داشتم شروع کردم به خوندنش تازه فهمیدم قضیه چیه post چیه get چیه چطوری از سمت کلاینت دیتا می فرستن سمت سرور با From ( قبلش اصلا نمی دونستم هیچ کدوم اینا چین هم من هم خیلی از دات نت کارا نمی دونن کلا قضیه چیه !!! ) خیلی از php خوشم اومد ساده بی درد سر بود و می دونستم با مشکلاتی که قبلا داشتم کمتر تو php برخورد می کنم ولی چون عاشق syntax سی شارپ می کنم و شی گرایی و اینا کار با زبون php واسم جالب بود ( functionallity بود کلا ) باز برگشتیم سر ASp.net
    و تا 5 - 6 ماه پیش به جاوا برخوردم که خیلی قدرتمنده فلانه بساله خفنه و یه جستجوی کردم دیدم خیلی شبیه C#‎ ه ( یعنی همونی که من می خوام ) نصب کردم دیدم جالبه و یه پروژه تحت وب بود با .net داشتم انجام می دادم رفتم از اول با جاوا ( jsp ) شروعش کردم اوایل یه ذره کوچولو مشکل داشتم ولی تازه قلقش دستم اومده استفاده می کنم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم و مشکلات گذشته رو باهاش ندارم و خیلی هم قدرتمنده مخصوصا در وب که خیلی ازش راضیم .
    جدیدا Asp MVC اومده و خیلی ها هم جذبش شدن از web form خیلی بهتره
    چند وقت پیش یکی از همکارام که asp mvc کار می کنه یه پروژه نوشته بود قرار بود من رو UI ش کار کنم
    گفتم بش که فایلا شو share کنه و پروژه رو با IIS اجرا کنه که من با کامپیوتر خودم بتونم ببینمش حدود 2 - 3 روز درگیر این بودم که بتونیم با IIS رانش کنه بلاخره درست شد دیدم Sql Server ارور داد گفت برو رو کامپیوتر خودت Run کن پروژه رو اینجوری راحت تری Sql Server 2008 نصب کردم اومدم بانک شو Attach کنم دیدم خطا می ده واسه اینکه اون با 2008 R2 کار کرده بود من نمی تونستم از db ش استفاده کنم و مجبور شدم Sql مو پاک کنم و R2 نصب کنم هر کاری کردم نصب نشد Faild می داد از کاری به ذهنم رسید انجام دادم ولی بازم نشد ( فکر کنم مشکل این بود که یه بار sql server 2008 رو کامپیوترم نصب بود و پاک کرده بودم ) خلاصه مجبور شدم بانکشو دادم به یکی از همکارام توی Sql Server 2008 r2 ش Attach کرد که من به اون connect شم اومدم iis نصب کنم موقع نصبش کامپیوترم هنگ می کردم و می رفتم تو صفحه آبی و restart می شد ( به این مشکل خیلی برخورد کردم ) بی خیالش شدم پروژه رو با visual stuido باز کردم و اونجا run ش کردم

    -----------------------------------------------------------------------------
    من از این مشکلات نصب تعجب می کنم چون که سیستم عامل که واسه خودشونه پس این مشکلات از چیه ؟
    JDK یه نرم افزاره تو همه ی سیستم عامل ها نصب می شه بدون مشکل من که تا حالا نشده تو نصبش حتی تو دربو داغون ترین کامپیوتر ها به مشکل بربخورم

    خلاصه که از وقتی اومدم سمت java خیلی راضیم و مشکلی باهاش نداشتم و به هیچ محدودیتی برنخوردم توش ....
    با سلام
    حتما دات نت باعث شده که قیافت اینجوری شده نمی دنم چرا شما با دات نت اینهمه مشکل داری که هر کاری خواستی بکنی این همه بلا سرت اومده من هم دات نت کار کردم و می کنم چنین مشکلاتی نداشتم و بهتر شده که شما مسیرت رو تغییر دادی چون اگه یکمی دیگه با دات نت کار می کردی مطمئنا خودت رو یا می کشتی یا اینکه خفه می کردی التماس دعا
    با تشکر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    نقل قول نوشته شده توسط PetekDincos مشاهده تاپیک
    با سلام
    حتما دات نت باعث شده که قیافت اینجوری شده نمی دنم چرا شما با دات نت اینهمه مشکل داری که هر کاری خواستی بکنی این همه بلا سرت اومده من هم دات نت کار کردم و می کنم چنین مشکلاتی نداشتم و بهتر شده که شما مسیرت رو تغییر دادی چون اگه یکمی دیگه با دات نت کار می کردی مطمئنا خودت رو یا می کشتی یا اینکه خفه می کردی التماس دعا
    با تشکر
    بنده شخصاً همه مشکلاتشون رو تایید میکنم.
    تنها موردی که ندیدم همون صفجه آبی ه.چون من وب کار نمیکنم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    دوستان ، هیچ گاه تاپیکی که قصد مقایسه دوزبان و طبقه بندی اونا به بهتر و بدتر رو داشته باشه به نتیجه نخواهد رسید ، اگه شک دارید می تونید یه سرچ بزنین و مقایسه های مختلف رو ببینید چون هر کدوم بر اساس کارایی که داشتند گوشه ای از بازار برنامه نویسی رو اشغال کردند .
    اونجا که امنیت حرف اول رو می زنه جاوا ، اونجا که سادگی و سرعت در طراحی و رعایت اصول شی گرایی بدون داشتن آگاهیهای لازم رو می خواد دات نت .

    دات نت محیطی رو فراهم کرده تا افرادی با کمترین سطح دانش بتونند کدهایی استاندارد تولید کنند . از نظر من یکی از دلایل چهارچوبهایی چون MVC (در وب)، رعایت اجباری اصولی مشخص و تایید شده در طراحی است . خیلی وقتا شاهد اتهاماتی چون عدم کارائی لازم ، خصوصا در طراحی وب علیه دات نت بودیم (در قیاس با زبانهای سمت سروری چون PHP).
    تحقیق ثابت کرد متهم کس دیگری است و اون خود برنامه نویس بود ! فردی که کوچیکترین اطلاعات از اصول وب و طراحی صفحات اون نداشت حتی مفاهیم ابتدایی از قبیل سشن ، کوکی رو نمی دونست امروز سایت داینامیک طراحی کرده !
    این یه معجزه است و این کار فقط از عهده دات نت بر می آد .
    در برنامه نویسی دسکتاپ هم قصه بر همین منواله . آیا هر کی یه ADD NEW PROJECT ایجاد کرد و چند خط کد در هندلر یه رویداد کپی کرد برنامه نویسه ؟
    از ابتدایی ترین اصول برنامه نویسی ، موقعیت سنجی و انتخاب درست امکانات با توجه به نیازهاست . آیا می دونید امروزه در ویندوزهایی نظیر سون دات نت 2 به صورت پیش فرض وجود داره .
    آیا می دونید به جز SQL SERVER که پشت قباله دات نت هست ، بانکهای اطلاعاتی سبکتری هم هستند که می شه اونا رو در برنامه نصب تنها با اضافه بار دو سه مگا بایت اضافه کرد و این بانکها خیلی وقتا نیازهای یه برنامه نویس رو تامین می کنه !
    هر چند که این پلت فرم برناه نویسان بسیار بزرگی رو هم با خودش همراه کرده . صرفا مثالی بود از مزیت شگفتی دنیای برنامه نویسی یعنی دات نت .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    نقل قول نوشته شده توسط aserfg مشاهده تاپیک
    دوستان ، هیچ گاه تاپیکی که قصد مقایسه دوزبان و طبقه بندی اونا به بهتر و بدتر رو داشته باشه به نتیجه نخواهد رسید ، اگه شک دارید می تونید یه سرچ بزنین و مقایسه های مختلف رو ببینید چون هر کدوم بر اساس کارایی که داشتند گوشه ای از بازار برنامه نویسی رو اشغال کردند .
    اونجا که امنیت حرف اول رو می زنه جاوا ، اونجا که سادگی و سرعت در طراحی و رعایت اصول شی گرایی بدون داشتن آگاهیهای لازم رو می خواد دات نت .

    دات نت محیطی رو فراهم کرده تا افرادی با کمترین سطح دانش بتونند کدهایی استاندارد تولید کنند . از نظر من یکی از دلایل چهارچوبهایی چون MVC (در وب)، رعایت اجباری اصولی مشخص و تایید شده در طراحی است . خیلی وقتا شاهد اتهاماتی چون عدم کارائی لازم ، خصوصا در طراحی وب علیه دات نت بودیم (در قیاس با زبانهای سمت سروری چون PHP).
    تحقیق ثابت کرد متهم کس دیگری است و اون خود برنامه نویس بود ! فردی که کوچیکترین اطلاعات از اصول وب و طراحی صفحات اون نداشت حتی مفاهیم ابتدایی از قبیل سشن ، کوکی رو نمی دونست امروز سایت داینامیک طراحی کرده !
    این یه معجزه است و این کار فقط از عهده دات نت بر می آد .
    در برنامه نویسی دسکتاپ هم قصه بر همین منواله . آیا هر کی یه ADD NEW PROJECT ایجاد کرد و چند خط کد در هندلر یه رویداد کپی کرد برنامه نویسه ؟
    از ابتدایی ترین اصول برنامه نویسی ، موقعیت سنجی و انتخاب درست امکانات با توجه به نیازهاست . آیا می دونید امروزه در ویندوزهایی نظیر سون دات نت 2 به صورت پیش فرض وجود داره .
    آیا می دونید به جز SQL SERVER که پشت قباله دات نت هست ، بانکهای اطلاعاتی سبکتری هم هستند که می شه اونا رو در برنامه نصب تنها با اضافه بار دو سه مگا بایت اضافه کرد و این بانکها خیلی وقتا نیازهای یه برنامه نویس رو تامین می کنه !
    هر چند که این پلت فرم برناه نویسان بسیار بزرگی رو هم با خودش همراه کرده . صرفا مثالی بود از مزیت شگفتی دنیای برنامه نویسی یعنی دات نت .
    با بخش اول راجع به بی نتیجه بودن این مباحث کاملاً موافقم.
    بخش دوم رو هم اگر یک نفر از تالار php گفته بود شاید قبول میکردم.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    اگه بحث سادگی باشه به نظر من php هم از جاوا و asp ساده تره

  20. #20

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    طبق تجربیات چند ساله خودم نظرم را اینگونه اعلام می کنم:
    به نظر من استفاده از دات نت در ساخت برنامه های سمت سرور خوب است ولی تا جایی که ممکن است باید سعی شود که از آن در ساخت برنامه های سمت کلاینت استفاده نشود. به نظر من بهترین گزینه موجود برای ساخت برنامه های سمت کلاینت برای محیط ویندوز دلفی است چون به صورت Single Standalone Executable است و نیاز به نصب پیش نیازی ندارد و علاوه بر آن بسیار قدرتمند است .

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    59

    نقل قول: جاوا و دات نت فریم ورک 4

    نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    مشکل سوالت اینه که سوال رو تو تالار C#‎‎‎ پرسیدی که در نوع خودش جالبه
    خب اینها که نوشتم نظر شخصی خودمه
    ما چند تا پلتفرم و زبان زنده داریم که من اینها رو یادم بود.

    اولیش Flex هست که پلتفرم Adobe هست و شامل Adobe Air و Flash و Shockwave هستش و کما بیش در موردش اطلاع داری.

    دومیش پلتفرم Net Framework. است که شامل چندین زبان است.
    برای مثال C#‎‎‎ و #J و VB.Net است.
    هدف این بوده که برنامه نویسان سایر زبان ها به سادگی به پلتفرم Net. سوئیچ کنند.
    برای مثال سوئیچ از Delphi به Delphi .Net
    ببین همه این زبان ها در نهایت به IL تبدیل میشوند و هیچ فرق مفهومی با هم دیگر ندارند.
    اما در مسائل شغلی و هم چنین آموزشی فرق های بسیاری با هم دارند که در زیر میبینی :


    برای VB.Net و C#‎‎‎ بیشترین آموزش موجود و شغل برای C#‎‎‎ بیشتر است.
    پلتفرم Net Framework. شامل ASP.NET و Silverlight نیز برای امور تحت وب میباشد.
    در مقایسه Flash و Shockwave و Adobe Air که تحت وب هستند با ASP.NET و Silverlight داریم :



    پلتفرم Net Framework. دارای پشتیبانی گسترده ؛ سرعت رشد بالا ؛ برنامه نویسی آسان و قدرتمند برای انواع و اقسام پروژه هاست.
    هم چنین بانک اطلاعاتی مختص این پلتفرم که SQL Server است ؛ بسیار قدرتمند؛ رو به رشد؛

    پلتفرم دیگر JAVA هست؛ که شامل زبان JAVA ؛ JSP ؛ Servlet ، و JAVAFX است.
    تنها مزیت این پلتفرم در پروژه های بسیار بزرگ است.
    مزیت این پلتفرم نه به خاطر خودش بلکه به دلیل اجرای برنامه های آن در Main frame ها و هم چنین قدرت ارتباط خوب با Oracle است؛
    نکته اصلی این است که پروژه هایی که با JAVA نوشته میشوند بسیار کم بوده و سختی یادگیری آن و عدم روشن بودن آینده آن در قبال رشد بسیار بسیار سریع Net Framework. از معایب آن است.

    اسکریپتهای php برای طراحی صفحات وب؛ به دلیل رایگان بودن ابزار آن اعم از IDE آن و mySql و هم چنین که هزینه بودن برنامه ! نویسان آن به شدت مورد استقبال پروژه های کوچک است.
    کندی mySql و هم چنین حرفه ای نبودن اکثریت برنامه نویسان آن از جمله مشکلات آن است.

    زبان برنامه نویسی ++C که دارای فیلد کاری خاص خود یعنی سیستمی است ؛ به هیچ وجه دلیلی برای خالی کردن جای خود به سایر زبان ها ندارد.
    کارآیی بالا؛ بی رقیب بودن در فیلد سیستمی و هم چنین دستمزد خوب و برنامه نویسان حرفه ای از مزایای آن و کم بودن شغل از معایب آن است.

    VB 6 ؛ Delphi نیز واقعا در مسیر قهقرا به پیش میروند؛ البته بارقه هایی از امید در نسخه 2010 دلفی دیده میشود.

    اسمبلی رو هم که دوستان توضیح دادند.

    اما نظر من :
    اگر هدفت اینه که تو ایران کار کنی :
    C#‎‎‎ ؛ ++C ؛ JAVA
    در خارج :
    کشورهای آمریکا ؛ استرالیا ؛ کانادا ؛ و ...
    Net Framework.
    سایر کشورها :
    JAVA

    اما من آینده Net Framework. ؛ رو بسیار بسیار روشن میبینم و دلیلی نمیبینم که از این پلتفرم Net. استفاده نکنی.

    همون طور که یکی از دوستان گفته واقعا Silverlight دودمان JAVA FX رو به باد داده
    بانک SQL Server هم خیلی خیلی پیشرفت کرده
    حتی خود JAVA کار ها در ایران نیز برای برنامه های JAVA یشان از SQL Server استفاده میکنند.
    چون مجبورند
    یا باید بیایند رو Oracle که توش بمونند چون کسی نیست؛ که اون رو خوب بلد باشه یا اگه بلد باشه پول زیادی میخواد.
    یا mySql که کنده
    یا مثلا postGre Sql که اصلا کسی پیدا نشه که باهاش کار کنه
    همین امروز تو دانشگاهمون استادمون به یه نفر که JAVA بلد بود گفت اگه SQL Server رو هم بلدی برات کار هست.
    لازم به ذکره که تو دانشگاه ما C#‎‎‎ ؛ JAVA ؛ JSP ؛ SQL Server ؛ رو درس میدن
    و این استاد جاوای ما طراح اصلی سایت های بانک تجارت با دو Main Frame است.
    فی الحال
    آینده با Net. هستش ؛ شک نکن

    متاسفانه درک درستی از جاوا ندارید امیدوارم بیشتر مطالعه کنید و با دقت تر به سوالات دوستان جواب بدید.

    واقعا تفاوتی نمیکنه چه زبونی کار کنی ولی مطمئنن اگه به سمت جاوا برید آینده بسیار خوبی خواهید داشت.

    مطمئن باشید هم آینده و هم حال مطعلق به جاوا است.

    http://www.indeed.com/trendgraph/job...q=java%2C+c%23

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •