نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: این ارور برای چی هست

  1. #1

    این ارور برای چی هست

    Fatal error: Class 'ses_soapclient' not found in /home/admin/domains/mydomain.com/public_html/shetab.php on line 119

    از سیستم سیگما استفاده میکنم و این ارور رو موقع برگشت به سایت میگیرم موقعی که از بانک سامان انصراف میدم یا پرداخت تکمیل میشه و به سایت برمیگردم .


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    128

    نقل قول: این ارور برای چی هست

    به دلیل آدرس یا نبودن این کلاس که مشخص کرده هست احتمالان

  3. #3

    نقل قول: این ارور برای چی هست

    نقل قول نوشته شده توسط rasoolgh1 مشاهده تاپیک
    به دلیل آدرس یا نبودن این کلاس که مشخص کرده هست احتمالان
    یعنی چطوری درست میشه ایمیل هم زدم دیتا سنتر soap رو هم نصب کنند
    now php-soap is enabled with the php now.

    اگر از دوستان کسی میتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: این ارور برای چی هست

    جریان ses_soapclient چیه؟ مگه نباید soapclient باشه؟
    اون خط 119 رو اینجا بذارید.

  5. #5

    نقل قول: این ارور برای چی هست

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    جریان ses_soapclient چیه؟ مگه نباید soapclient باشه؟
    اون خط 119 رو اینجا بذارید.
    $soapclient = new ses_soapclient($wsdl['sb'],'wsdl');

  6. #6

    نقل قول: این ارور برای چی هست

    من الان تو گوگل سرچ کردم: "ses_soapclient". فقط یک نتیجه پیدا شد و اونم همین تاپیک بود.
    احتمالا اشتباه باشه. با پشتیبانی بانک تماس بگیرید. راهنماییتون می کنند. یا اون _ses اولش رو پاک کنید. شاید واسه Debug گذاشتن و یادشون رفته بردارند...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •