نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور میشه یک string یا char* رو بر اساس یک رشته کاراکتر split کرد؟

  1. #1

    چطور میشه یک string یا char* رو بر اساس یک رشته کاراکتر split کرد؟

    چطور میشه یک string یا char* رو بر اساس یک رشته کاراکتر split کرد؟

    ممنون میشم از دوستان اگه function آماده ای دارن بزارند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: چطور میشه یک string یا char* رو بر اساس یک رشته کاراکتر split کرد؟


    int __fastcall TGlobal::SplitString(const AnsiString & Text, const AnsiString & Spliter, TStrings * Strings)
    {
    int pos;
    AnsiString str, txt;
    str = Text;
    Strings->Clear();
    do
    {
    pos = str.Pos(Spliter);
    if (pos)
    {
    txt = str.SubString(1, pos-1);
    Strings->Add(txt);
    str = str.SubString(pos+1, str.Length() - pos);
    }
    }
    while(pos);
    if (!str.IsEmpty())
    Strings->Add(str);
    return Strings->Count;
    }
    //------------------------------------------------------------------------------

  3. #3

    نقل قول: چطور میشه یک string یا char* رو بر اساس یک رشته کاراکتر split کرد؟

    سلام

    در زبان سی تابع strtok اینکار رو میکنه.

    ممنون علی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •