نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کم کردن دو تاریخ از هم در C#‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    کم کردن دو تاریخ از هم در C#‎

    سلام ...
    چطور میشه در C#‎ دو تا تاریخ که از جنس datetime هستن رو از هم کم کنم و در خروجی نشون بدم. مثلا 2/15/2010 12:56:56 AM را از 2/16/2010 11:30:44 AM کم کنیم.
    اگر به این شکل امکانپذیر نیست، با نمایش ساده تر تاریخ، امکانپذیر میشه؟؟ مثلا فقط روزها را از هم کم کند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid_200611
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دلیجان
    سن
    36
    پست
    122

    نقل قول: کم کردن دو تاریخ از هم در C#‎

    سلام
    DateTime startTime = DateTime.Now;

    DateTime endTime = DateTime.Now.AddSeconds( 75 );

    TimeSpan span = endTime.Subtract ( startTime );

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار online_mansoor2007
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    هلند ایران-گلپایگان
    پست
    764

    نقل قول: کم کردن دو تاریخ از هم در C#‎

    تابع datediff

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: کم کردن دو تاریخ از هم در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_200611 مشاهده تاپیک
    سلام
    DateTime startTime = DateTime.Now;

    DateTime endTime = DateTime.Now.AddSeconds( 75 );

    TimeSpan span = endTime.Subtract ( startTime );
    تشکر،بدردم خورد. ولی یه مشکلی اینجا هست: میخوام یه تاریخی رو از دیتابیس بخونمش و با "7روز" جمعش کنم یعنی
     DateTime endedtime = DatabaseDate.AddDays(7);
    ولی تاریخی که از دیتابیس میخونم، از جنس string میاد و نمیتونم AddDays رو روش اجرا کنم(البته جنس اون تاریخ در دیتابیس datetime هست)
    تاریخ رو هم به این شکل از دیتابیس میخونم:

    SqlDataAdapter da =
    new SqlDataAdapter("SELECT productDate from tblProducts where prodID=11", conn);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    string DatabaseDate = dt.Rows[0][0].ToString();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار online_mansoor2007
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    هلند ایران-گلپایگان
    پست
    764

    نقل قول: کم کردن دو تاریخ از هم در C#‎‎‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط eL2rado مشاهده تاپیک
    تشکر،بدردم خورد. ولی یه مشکلی اینجا هست: میخوام یه تاریخی رو از دیتابیس بخونمش و با "7روز" جمعش کنم یعنی
     DateTime endedtime = DatabaseDate.AddDays(7);
    ولی تاریخی که از دیتابیس میخونم، از جنس string میاد و نمیتونم AddDays رو روش اجرا کنم(البته جنس اون تاریخ در دیتابیس datetime هست)
    تاریخ رو هم به این شکل از دیتابیس میخونم:

    SqlDataAdapter da =
    new SqlDataAdapter("SELECT productDate from tblProducts where prodID=11", conn);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    string DatabaseDate = dt.Rows[0][0].ToString();

    DateAdd(DateInterval.Day, 7, Now)

    مثال :


    DateAdd(DateInterval.Day, 7, #2/11/2009 8:22:00 PM#)
    آخرین ویرایش به وسیله online_mansoor2007 : سه شنبه 27 بهمن 1388 در 00:31 صبح

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: کم کردن دو تاریخ از هم در C#‎‎

    نتیجه کم کردن دو تاریخو به این شکل نشون میده 4.22:40:38.9265588
    یعنی 4روز و 22ساعت و 40دقیقه و 38ثانیه
    اون عدد 9265588 یعنی چی؟؟
    و چطور میشه فرم خروجی رو تغییر داد مثلا به این شکل بشه: 4d 22h 40m 38s

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •