نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Error on page در IE

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammadrezag
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    77

    Lightbulb Error on page در IE

    سلام
    يه page درست كردم ، كه موقع در اينترنت اكسپلورر Error on page رو در استاتوس بار مي نويسه !
    دليلش مي دونم كجاست ،
    بايد يه دونه div به شناسه divcontainer در صفحه باشه ، كه نيست ! و به خاطر همين اين ارور مياد ،
    البته هست ولي چون داخل يك تابع ديگه قرار گرفته ، اينو نمي شناسه ،
    در واقع تمام كارها به خوبي انجام مي شه ،
    و هيچ مشكلي نداره ، فقط چون اين id شناسايي نمي شه ، اين error on page ظاهر مي شه ،
    حالا خواستم ببينم ، چطوري مي شه ، اين نوع ارور رو مخفي كرد ؟
    مثلا در php با علامت @ يا با گذاشتن error_reporting(0) ، وارنينگ ها رو مي شه مخفي كرد ،
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد
    تشكر

  2. #2

    نقل قول: Error on page در IE

    با استفاده از بلوک try و مدیریت خطا

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammadrezag
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    77

    نقل قول: Error on page در IE

    ممنون با اين حل شد
    try{
    //your code
    }catch(e){}

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •