نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    Arrow آموزش PDF برنامه نویسی سیمبین

    سلام امروز یک آموزش جدید سیمبین را در قالب فایل پی دی اف برای شما لینک می کنم امیدوارم خوشتان بیاید.
    http://mousa.persiangig.com/articles/S60..._Farsi.zip
    آخرین ویرایش به وسیله REZAsys : جمعه 27 اردیبهشت 1392 در 19:54 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    Lightbulb نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    لینک اصلاح شد.
    دانلود http://dl.yasindownload.com/ebook/Le...oad.com%5D.exe

    پسوورد http://www.yasindownload.com/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    Lightbulb آموزش بعدی

    آموزش بعدی این زبان برنامه نویسی که مشخصات آن را می بینید:
    زبان کتاب: فارسی
    نام کتاب: کتاب الکترونیکی آموزش برنامه نویسی سیمبین موبایل
    نویسنده: آندراس جکل (مترجم موسی مرادی)
    تعداد صفحه: 39
    حجم فایل: 1.5 مگابایت



    برای دریافت فایل بر روی دکمه دانلود کلیک کنید.
    پسورد فایل: www.aghazeh.com
    برای دریافت فایل بر روی دکمه دانلود کلیک کنید. (رپید شیر)

    پسورد فایل: www.aghazeh.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    Exclamation نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    دوستان تا اینجا سوالی، نظری، انتقادی،پیشنهادی،چیزی نبود؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    سلام
    این یه وبلاگ آموزشی برنامه نویسی سیمبین سری 60 هست:
    http://series60.blogfa.com/
    و این هم یکی دیگه:
    http://irsymbiandevnet.fullboards.com/category-c2/
    امیدوارم به دردتون بخوره....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    دوستان تا اینجا سوالی، نظری، انتقادی،پیشنهادی،چیزی نبود؟؟؟؟؟
    سلام ، ممنون از زحماتتون .... همونطور که می دونید این مقاله قدیمی است . لطفا لینک های جدید مربوطه را هم قرار دهید . چون در خود مقاله ذکر شده که در سال های آتی برنامه های بهتری توسط نوکیا ارائه خواهد شد .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    نقل قول نوشته شده توسط HjSoft مشاهده تاپیک
    سلام ، ممنون از زحماتتون .... همونطور که می دونید این مقاله قدیمی است . لطفا لینک های جدید مربوطه را هم قرار دهید . چون در خود مقاله ذکر شده که در سال های آتی برنامه های بهتری توسط نوکیا ارائه خواهد شد .
    ممنون از نظرتون....
    من سعی میکنم جدیدترین مقالات رو در اختیار شما بگذارم ، ولی تا وقتی که مقاله یا pdf جدیدی
    ارائه نشه من مجبورم از قدیمی ها استفاده کنم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    این هم یک وبلاگ دیگه:
    http://symbian-s60.blogfa.com/

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    نقل قول نوشته شده توسط REZAsys مشاهده تاپیک
    دوستان تا اینجا سوالی، نظری، انتقادی،پیشنهادی،چیزی نبود؟؟؟؟؟

    با سلام من علاقه مند شدم در اوقات بیکاری یکم برنامه نویسی موبایل کار کنم شما می تونید به من کمک کنید من بدونم در این زمینه
    1 - چه زبانهایی وجود داره
    2- چه نرم افزاری لازم داره
    3- در آینده کدام زبان بیشترین طرفدار رو داره
    4- و اینکه از کجا باید شروع کرد
    اگر امکان داره راهنمایی کنید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    1- زبانهای برنامه نویسی شامل
    • #C
    • VB
    • ++C
    • Java
    2- یک کامپایلرو ادیتور مانند وِيژوال استودیو.......
    3- سیستم عامل های وسایل همراه
    • Windows Mobile
    • Symbian
    • Android
    • Apple
    4- اگر قصد دارید برنامه هایی بنویسید که روی موبایل های موجود اجرا گردد جاوا بهترین است
    اگر هم به برنامه نویسی برای محصولات شرکت اپل علاقه دارید مانند IPhone- Ipad باید از زبانهای سی پلاس استفاده کنید میتوانید به صورت محدودتر از زبان سی شارپ برای برنامه نویسی در وسایل همراه این شرکت استفاده کنید
    برای ویندوز موبایل فعلا زیاد عجله نکنید چون مایکروسافت در ويژوال استودیو 2010 قابلیت برنامه نویسی همراه رو ایجاد نکرده چون ویندوز موبایل 6.5 ظاهرا قراره به windows Phone تغییر نام پیدا کند و احتمالا کتابخانه های موجود در آن تغییر کلی پیدا خواهد کرد

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار babakmomeni
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    سلام. در تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون آقای نادری باید عرض کنم برای iphone OS که سیستم عامل مربوط به تولیدات همراه شرکت اپل هست می تونید از iphone SDK و نرم افزار xcode تحت سیستم عامل mac os استفاده کنین که شرحش در تالار موبایل و پست حقیر در اینجا اومده و بقیه دوستان هم مطالب کاملتر رو در همون تاپیک و دو تاپیک مشابه در همون تالار اوردن. زبان مورد استفاده هم objective-C هستش که هم برای برنامه نویسی خود mac os و هم برای iphone OS ازش استفاده میشه. ظاهرا بخشی از پروژه Mono به نام mono touch برای dotnet framework هم این کار رو می کنه که به علت جهل مطلق و مرکب دراین باره ترجیح میدم اساتید فن در این مورد اظهار نظر بفرمایند
    در مورد android اطلاعاتم کمه چون تازه دارم شروع می کنم. ولی این رو می دونم که هسته اصلی جاوا هستش و ایاب و اذنابش. برنامه ادیتور هم پروژه eclipse هستش با پلاگینی که توسط گوگل برای این پروژه تهیه شده و به طور بدیهی هم Android SDK ،که طبق معمول لطف تحریمات شامل حالمون شده و با آی پی ایرانی قابل دانلود از سایت سازنده نیست، مورد نیاز قطعی خواهند بود. در ضمن امکان داشتن station مجازی اندروید رو روی virtual box و vmware هم خواهید داشت. که در صورت لزوم شرحش رو توی تالار موبایل می تونین ملاحظه بفرمایین.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    برای آندروید از ادیتور نتبینز هم میتونید استفاده کنید و با امیلاتوری که همراه SDK نصب میشه میتونید تست کنید و نیازی نیست که با ماشین مجازی بالا بیارینش

  13. #13

    Wink نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    سلام دوستان
    لطفا يه برنامه معرفي كنيد كه با آن بتونيم برنامه براي s60 v5 بسازيم و استفاده كنيم
    با تشكر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad.niknahad مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    لطفا يه برنامه معرفي كنيد كه با آن بتونيم برنامه براي s60 v5 بسازيم و استفاده كنيم
    با تشكر
    سلام دوست عزیز
    برای این کار میتونی از QT SDK استفاده کنی ،البته بایدبا ++c اشنا باشی.
    QT SDK رو میتونی از وب سایت نوکیا دانلود کنی.
    حجمش حدودا 300mb هست.
    این هم لینک دانلود QT SDK
    http://qt.nokia.com/downloads/sdk-windows-cpp

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    سلام
    من برنامه نويسي با زبان C#‎‎ و C++‎‎ را بلدم
    الان مي خواهم برنامه نويسي براي موبايل( مخصوصاً نوكيا و سوني اريكسون) را ياد بگيرم.
    بايد چه كار كنم. از كجا شروع كنم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    باید جاوا یاد بگیرین بعد برین سراغ JME

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    چند نوع جاوا داریم؟
    جاوا برای موبایل ها فرق می کنه یا نه؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    JSE , JME ,JEE
    کلاس ها و متدها با هم تفاوت دارن

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    JSE , JME ,JEE
    کلاس ها و متدها با هم تفاوت دارن
    آیا هر سه تا جاوا هستند؟ چه فرقی دارند؟
    آخرین ویرایش به وسیله water_lily_2012 : چهارشنبه 14 مهر 1389 در 16:59 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    با VS.Net قسمت Smart Phone 2003 برای چه نوع موبایل هایی می شه برنامه نوشت.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    با VS.Net قسمت Smart Phone 2003 برای چه نوع موبایل هایی می شه برنامه نوشت.
    فقط ویندوز موبایل

  22. #22

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    با VS.Net قسمت Smart Phone 2003 برای چه نوع موبایل هایی می شه برنامه نوشت.
    فقط برا موبایلهایی که دارای سیستم عامل ویندوزی هستند میتونید برنامه بنویسید

  23. #23

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    دوستان,این بحث شیرین برنامه نویسی برای موبایل رو بیشتر روش باید کار کرد.
    بعنی دوستان بیشتر وقت بزارن تا همه بتونن استفاده کنن

  24. #24

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    نقل قول نوشته شده توسط REZAsys مشاهده تاپیک
    این هم یک وبلاگ دیگه:
    http://symbian-s60.blogfa.com/
    یه سوال...
    این سری ها چی هستند؟
    و اینکه آیا سایتی سراغ دارین که کل این سری ها رو + اینکه کدام گوشی چه سری ای هست؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    یه سوال...
    این سری ها چی هستند؟
    و اینکه آیا سایتی سراغ دارین که کل این سری ها رو + اینکه کدام گوشی چه سری ای هست؟
    سلام
    منظورتون از سری ، ورژن های مختلف سیمبین هست؟
    خوب سیمبین از چند سال پیش تا الان ورژنهای مختلف ارائه داده که جدیدترینش فکر میکنم ورژن 5 باشه!
    اینجا بیشتر توضیح داده :

    http://www.p30p30.com/forum/index.php?topic=992.0

    یه مقاله دیگه هم واسه برنامه نویسی در سیمبین پیدا کردم:

    http://mihandownload.com/2011/01/%D8...8%A7%D9%86.php

    رمز فایل :
    www.mihandownload.com

  26. #26

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    سلام
    چطور میشه سیستم عامل گوشی رو فهمید که چیه؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    چطور میشه سیستم عامل گوشی رو فهمید که چیه؟
    دفترچه راهنما گوشی مطالعه کنید اونجا حتما مینویسه

  28. #28

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    ممنون از لطفت دوست عزیز .

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار farshid_vb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ساکن شهر تالش
    پست
    87

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    دوستان و علاقه به برنامه نویسی موبایل دارم .
    می خوام بدونم باید یه برنامه ها یا زبانهایی برنامه نویسی داشته باشم تا بتونم یه برنامه به برای موبایلهای سری 60V3
    بنویسم

    چه چیزهایی نیاز داره
    ممنون
    راستی به سایت من هم یه سری بزنین

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    سلام

    دوستان و علاقه به برنامه نویسی موبایل دارم .
    می خوام بدونم باید یه برنامه ها یا زبانهایی برنامه نویسی داشته باشم تا بتونم یه برنامه به برای موبایلهای سری 60V3
    بنویسم
    عزیز لطفا صفحات قبل رو مطالعه کن دوستان گفتن ++C زبانش و Visual studio برنامش.
    دو لینک آموزش پیدا کردم امیدوارم بدردتون بخوره:

    http://triboon-azad.blogfa.com/post-109.aspx

    http://www.symbiantutorial.org/symbian-tutorial/


    سورس بازی اسنیک

    http://irsymbiandevnet.fullboards.com/t12-topic

  31. #31

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    باسلام
    اغلب این لینک ها که برا ایبوک دادین بجز سایت آغازه یا خراب شده یا فیل شده
    لطفا اصلاح بفرمایید یا در انجمن آپ کنید

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار ras-amir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    قم
    سن
    27
    پست
    94

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    عالیه!!!

  33. #33

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    با سلام . 2 تا سوال داشتم .1- میشه با ویژال استدیو 2008 برای سیمبین برنامه نوشت 2- اگه بخواهیم از پایگاه داده استفاده کنیم در محیط های سیمبین از sql میشه استفاده کرد؟
    با تشکر

  34. #34

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    با سلام من میخواستم یه برنامه بنویسم که وقتی یه اس ام اس به گوشی برسه برنامه من خودکار اجرا شه .برنامه من رشته ای(تاریخ ، شماره ارسالی ، متن اس ام اس) اس ام اس رو بگیره و به صورت گرافیکی نمایش بده واصلا میشه همچین کاری کرد؟ایونت خواصی که تا اس ام اس میاد برنامه من رو خودکار فراخوانی کنه.تو برنامه نویسی ویندوز موبایل فکر میکنم با پورت سریال میشه این کارو کرد(که البته به سادگی برنامه نویسی ویندوز نیست و من نتونستم این کاررو انجام بدم)تو بر نامه نویسی سیمبین چجوری میشه این کار روکرد. اگه کسی میتونه در این مورد منو راهنمایی کنه یا مثالی در این رابطه داره ممنون میشم

  35. #35

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    با سلام.برای شروع کار با نت بینز 7 و برنامه نویسی برای سری 60 ورژن 5(مانند موبایل 5800) به چه برنامه های دیگری نیاز است؟
    میشه به فلاش دوربین موبایل و سنسور شتاب سنج یا زاویه سنج موبایل با نت بینز7 دسترسی داشت و برای آنها برنامه نوشت؟

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    کلا برنامه های جاوا تو سیمبین محدودیت بسیار زیادی دارن
    ولی این سوالتو تو تاپیک جاوا ام ای بپرسی بهتره

  37. #37

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    دوستان این مقالاتی که گذاشتین همه 40 ، 50 صفحه ای
    اگه ممکنه یک کتاب جامع بذارین (فارسیم نبود مهم نیست) که آدم یه چیزی یاد بگیره
    با تشکر

  38. #38

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    آموزش بعدی این زبان برنامه نویسی که مشخصات آن را می بینید:
    زبان کتاب: فارسی
    نام کتاب: کتاب الکترونیکی آموزش برنامه نویسی سیمبین موبایل
    نویسنده: آندراس جکل (مترجم موسی مرادی)
    تعداد صفحه: 39
    حجم فایل: 1.5 مگابایت



    برای دریافت فایل بر روی دکمه دانلود کلیک کنید.
    پسورد فایل: www.aghazeh.com
    برای دریافت فایل بر روی دکمه دانلود کلیک کنید. (رپید شیر)


    لینک ها خراب است.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: آموزش جدید برنامه نویسی سیمبین

    قدیما دوست داشتم این کتاب را مطالعه کنم :
    http://cs5450.userapi.com/u11728334/..._Symbian_O.pdf

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •