نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مفهوم این اسکریپت چیست؟

  1. #1

    مفهوم این اسکریپت چیست؟

    سلام میدونم این کار یکم ناشیانه هست که من کد رو اینجا بنویسم و توضیحش رو از شما بخوام
    ولی من وقت زیادی ندارن این اسکریپت مربوط به فروشگاه هست می خوام اول بدونم چی می کنه بعد این که اگر پاک کنم مشکلی پیش میاد یا نه

    <script language="Javascript1.2"><!-- // load htmlarea

    _editor_url = ""; // URL to htmlarea files

    var win_ie_ver = parseFloat(navigator.appVersion.split("MSIE")[1]);

    if (navigator.userAgent.indexOf('Mac') >= 0) { win_ie_ver = 0; }

    if (navigator.userAgent.indexOf('Windows CE') >= 0) { win_ie_ver = 0; }

    if (navigator.userAgent.indexOf('Opera') >= 0) { win_ie_ver = 0; }

    if (win_ie_ver >= 5.5) {

    document.write('<scr' + 'ipt src="' +_editor_url+ './htmlarea/editor.js"');

    document.write(' language="Javascript1.2"></scr' + 'ipt>');

    } else { document.write('<scr'+'ipt>function editor_generate() { return false; }</scr'+'ipt>'); }

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: مفهوم این اسکریپت چیست؟

    ببخشی یعنی چی یک ادیتور میسازه؟

  4. #4

    نقل قول: مفهوم این اسکریپت چیست؟

    با توجه به نوع browser کاربر سعی میکنه editor.js رو که حاوی editor_generate() هست رو لود کنه و اگه ورژن یا نوع browser مناسب نبود این فانکشن رو تعریف میکنه تا الکی false برگردونه!

  5. #5

    نقل قول: مفهوم این اسکریپت چیست؟

    ممنون از جواب تون یعنی اگر از برنامه حذف بشه مشکلی پیش میاره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •