نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه ذخيره قايل FP3 يا همان نسخه پيش نمايش گزارش در fast report در برنامه

  1. #1

    نحوه ذخيره قايل FP3 يا همان نسخه پيش نمايش گزارش در fast report در برنامه

    سلام
    آيا میتوان خروجی FP3 (نسخه پيش نمايش گزارش ) در fast report از درون برنامه در يک فايل ذخيره کرد؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: نحوه ذخيره قايل FP3 يا همان نسخه پيش نمايش گزارش در fast report در برنامه

    frxReport1.Report.SaveToFile('c:\MyReport');
    frxReport1.Report.LoadFromFile('c:\MyReport');

  3. #3

    نقل قول: نحوه ذخيره قايل FP3 يا همان نسخه پيش نمايش گزارش در fast report در برنامه

    دستور فوق خروجی fr3 مربوط به گزارش را میده. اين خروجی همان خروجی قابل طراحی است و بدون داده است.

    خروجی پيش نمايش گزارش در قالب فايل fp3 است که همراه اطلاعات نمايشی است و من نمدونم که چطوی بايد اونو تهيه کرد؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه ذخيره قايل FP3 يا همان نسخه پيش نمايش گزارش در fast report در برنامه

    در واقع من میخوام تحت وب از خروجی اين سيستم استفاده کنم.
    در حال حاضر از EXPORT های خود فست رپرت استفاده میکنم. اما در گزارش خاص با زيرگزارشهای زياد و مباحثی مانند يونيکد و برخی مسائل ديگر در اين EXPORTها به مشکل بر میخورم. خصوصا با خروجی HTML که خروجی مناسبی نيست.
    بنابراين فکر میکنم اگر در سمت سرور فايل fp3 گزارش رو بسازم و VIEWER خود فست رپرت را برای دانلود برای کاربرم بزارم. حالا کاربر تح وب میتونه از خروجی پيش نمايش اصلی خود فست رپرت استفاده کنه و گزارش رو اونجوری که من میخوام ببينه.
    اگه کسی نظری داره ممنن میشم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار DataMaster
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    634

    نقل قول: نحوه ذخيره قايل FP3 يا همان نسخه پيش نمايش گزارش در fast report در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط elahi123 مشاهده تاپیک
    در واقع من میخوام تحت وب از خروجی اين سيستم استفاده کنم.
    در حال حاضر از EXPORT های خود فست رپرت استفاده میکنم. اما در گزارش خاص با زيرگزارشهای زياد و مباحثی مانند يونيکد و برخی مسائل ديگر در اين EXPORTها به مشکل بر میخورم. خصوصا با خروجی HTML که خروجی مناسبی نيست.
    بنابراين فکر میکنم اگر در سمت سرور فايل fp3 گزارش رو بسازم و VIEWER خود فست رپرت را برای دانلود برای کاربرم بزارم. حالا کاربر تح وب میتونه از خروجی پيش نمايش اصلی خود فست رپرت استفاده کنه و گزارش رو اونجوری که من میخوام ببينه.
    اگه کسی نظری داره ممنن میشم.
    دقیقا یادم نیست
    ولی فکر کنم برای اینکار فست ریپورت یه نسخه Client/server هم داشت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: نحوه ذخيره قايل FP3 يا همان نسخه پيش نمايش گزارش در fast report در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط elahi123 مشاهده تاپیک
    دستور فوق خروجی fr3 مربوط به گزارش را میده. اين خروجی همان خروجی قابل طراحی است و بدون داده است.

    خروجی پيش نمايش گزارش در قالب فايل fp3 است که همراه اطلاعات نمايشی است و من نمدونم که چطوی بايد اونو تهيه کرد؟
    از کد زیر استفاده کن من امتحان کردم درست کار میکنه
    frxReport1.LoadFromFile('H:\Temp\test report\MyReport.fr3');
    frxreport1.preparereport;
    frxReport1.PreviewPages.SaveToFile('h:\new.fp3');

  7. #7

    نقل قول: نحوه ذخيره قايل FP3 يا همان نسخه پيش نمايش گزارش در fast report در برنامه

    سلام
    با تشکر از nice boy. براساس گفته شما حل شد.
    اما آيا کسی در مورد گفته DataMaster بيشتر مِدونه. يعنی مشیه یه جوری client/server مسئله رو برای تحت وب حل کرد؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •