صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 109 از 109

نام تاپیک: سيستم فارسي نويس NTL_font

  1. #81

    Question نقل قول: روش كار با نرم افزار NTL_font maker

    نقل قول نوشته شده توسط mic_r_c مشاهده تاپیک
    اما نكته مهم:
    هر كاراكتر در زبان فارسي ممكن است بيش از يك حالت داشته باشد.
    در هر حال 4 حالت كلي وجود دارد:
    1 - حالت تنها، (alone)
    2- كاراكتري كه از عقب مي چسبد به كاراكتر جلويي (prefix)
    3- كاراكتري كه از جلو مي چسبد به كاراكتر عقبي (postfix)
    4- كاراكتري كه از هر دو طرف به كاراكتر هاي عقب و جلو مي چسبد (midfix)

    در حالت اول خطوط قرمز از سمت راست بايد كاملا روي اولين خط پيكسل كاراكتر باشد و خط دوم در سمت چپ بايد حدود 2 يا 3 پيكسل از آخرين خط پيكسلي كاراكتر فاصله داشته باشد.

    در حالت دوم اوليم خط قرمز از سمت راستبايد كاملا روي اولين خط پيكسلي قرار گيرد و خط دوم نيز بايد دقيقا روي آخرين نقطه پيكسلي در سمت چپ باشد.

    در حالت سوم اولين خط قرمز بايد دقيقا روي اولين نقطه پيكسلي كاراكتر در سمت راست قرار گيرد و خط قرمز بعدي بايد 2 يا 3 پيكسل از آخرين خط پيكسلي فاصله بگيرد.

    در حالت چهارم خطوط قرمز بايد دقيقا روي نقطه هاي اول و آخر كاراكتر قرار بگيرند.

    موفق باشيد!
    من این قسمت رو نفهمیدم...!
    مگه خود این برنامه اون خطوط رو نمیسازه!؟
    چرا اینارو به ما میگید؟
    مگه قراره ما این کارو کنیم؟

    2- راستی،من ساختم عکس رو ( فونتم رو )، حالا چرا این عکس قسمت اضافه داره سمت راستش؟!
    در صورتی که مثال فونت شما ( 1.png )
    فیت است!

  2. #82

    Question نقل قول: NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط mic_r_c مشاهده تاپیک
    سلام،
    براي استخراج تمامي تصاوير داخل متن تنها كافيه متن خود را كه به صورت آرايه اي از كاراكتر است، به همراه مسيري كه تمام تصاوير مورد نياز متون چند صفحه اي شما است را به عنوان پارامتر به تابع زير بدهيد. البته ابتدا بايد كلاس زير را به بسته NTLfonts اضافه كنيد.

    روش استفاده از كلاس:

    public void init_pictures()
    {
    PIC_page[] pics = (new Image_exctractor()).extract_Images(text, "");
    ft.PIC_IMGs = pics;
    }
    من کاربرد این کلاس رو نفهمیدم!
    خب یعنی چی؟!
    عکس هارو بکشیم بیرون که چی؟

  3. #83

    Question نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط D.A.V.O.O.D مشاهده تاپیک
    سلام عرض می کنم خدمت افشین حسینی عزیز و دیگر دوستان این فوروم .
    افشین جان لایببری شما را تقریبا تست کردم ، واقعا لذت بردم از چاپ متنش ! خصوصا وقتی یه متن فارسی را بغل یه متن انگلیسی گذاشتم و نتیجه اش را دیدم !
    واقعا ممنونم ازت و اینکه واقعا این کارت شایسته تقدیره که بدون هیچ چشمداشتی ( فقط ایستک ) این لایببری را خصوصا به صورت اوپن سورس ارائه کردید .

    من جسارت کردم و یکم سورس شما را دستکاری کردم و یه function به کلاس font اضافه کردم که دیگه دوستان راحت متنشون را به صورت String و به صورت معمولی به برنامه بدن تا واسشون چاپ کنه و لایببری را compile کردم تا دوستان فقط با اضافه کردن فایل jar به راحتی بتونند از این لایببری ارزشمند استفاده کنند ، سورس لایببری ( بعد از تغییرات ) و یک سورس به همراه یک مثال که با لایببری کامپایل شده به صورت jar نوشته شده را برای دوستان آپلود می کنم ( هر کاری کردم توی سایت آپلود نشد ) تا بتونند استفاده کنند ( فایل jar لایببری توی مثال هستش )

    فقط میشه گفت دو مشکلی که من مشاهده کردم یکی توی نمایش حرف " ی " بود ، البته زمانی که این حرف را به صورت Shift + X وارد می کنی ، مشکلی نیست ، اما در غیر اون صورت جای این حرف " ؟ " نشان داده میشه . که اگه شما برایش راه حلی دارید ؛ بگید که این مشکل را نیز رفع کنیم ، البته خودمم تلاش می کنم .

    و دیگری هم توی ساخت فونتش بود ، اگه لطف کنید و کمی در مورد ساخت فونتش هم توضیح بدی ، لطف خود را به ما کاملا تکمیل کردید .

    در پایان جا داره از این کار شما دوباره تقدیر کنم و همین جا یه آرزویی کنم و اونم اینکه انشالله این فرهنگ بین همه ما ایرانیا جا بیافته و صد البته استفاده کنندگان ، که حق کپی رایت سازنده را حفظ کنند .

    موفق باشید

    لینک ها که کار نمیکنن!
    برشون داشتین؟

  4. #84

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    میدونید کجای قضیه جالبه؟
    این که من اون مثالی که داره واسم کار میکنه و از این تاپیک دانلود کردم ( همون که پسره دست به سینست ) ، رو عینش رو کپی کردم،هیچی نمایش نمیده.
    ( نه که بگیرم کلش رو کلیک راست کپی پیست ها، نه . یعنی یه پروژه ساختم،کلاس هارو تک تک عین اون نوشتم )

    ولی چیزی نمایش نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #85

    Question نقل قول: مشکل داشتن لینک

    نقل قول نوشته شده توسط mic_r_c مشاهده تاپیک
    اینم فونت ساز که به کمک دوست عزیزم جناب مهندس جلال امینی ساخته شده...!
    این برنامه با دات نت 3.5 است، و کلا دارای چند تا تنظیم ساده یه :
    1- از دکمه font برای تعیین font استفاده میشه... ( نه پس میخواستی برات آپولو هوا کنه )
    من این رو میزنم، فونت رو هم انتخاب میکنم.اوکی که میکنم،چیزی توی اون کادر نشون نمیده!

  6. #86

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    من بالاخره تونستم یه نوشته رو بیارم
    چطور؟
    از فونت ساز مهندس جلال امینی استفاده کردم...
    چه فونتی ساختم؟
    Tahoma 12 با اسکریپت وسترن.

    مشکل کجاست؟
    اینجا:

  7. #87

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    در مورد این مشکلم که چرا عکس میزارم ( 1.پی ان جی ) چیزی نشون نمیده ولی mf میزارم،یه چیزایی نشون میده:

    trace کردم،اینا رو دستگیرم شد که نوی مثال خود تاپیک ، توی این تابع :

    private void loadFont(InputStream is)

    وقتی روی charIdx++; بریک پوینت میزارم،میرسه بهش
    ولی توی مثال خودم، ( که موو نمیزنه با این مثال دست به سینۀ فروم ) ، به charIdx++; نمیرسه.
    و میره توی catch
    و اینو میگه:
    ArrayIndexOutOfBoundsException

    ________________________________
    تریس رو دقیق تر کردم،دیدم که وقتی که readLinesCounter برابر با 26 میشود،
    و
    در

    for(lp = 0; lp < pointsCnt; lp++, coloredPixelsCounter++)

    مقدار lp برابر با 133 است،
    میرسه به این خط:

    NTL_chars_color_data[charIdx][coloredPixelsCounter] = (alpha | pixelPos);

    با مشکل مواجه میشه
    و میره توی catch که گفتم!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله dr_jacky_2005 : شنبه 21 خرداد 1390 در 15:36 عصر

  8. #88

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    هر کی میخواد لطف کنه و مشکلم رو از نزدیک ببینه و حسش کنه...
    این پروژه ام:
    http://www.4shared.com/file/IXcHrb4k...ntProblem.html
    p a s s w o r d : 123

  9. #89

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    مـــــــشـــــــــکــــــ ــــل حــــــــــــــــــــــــ ـــل شــــــــــــــــــد

    چطور؟
    نمیدونم حاجی!
    1.png بودش؟ خب؟! اون
    یه بار دیگه کپی پیست کردم،یه دو سه بار Clean Build کردم...
    درست شد!

    ____________
    حالا سوال...
    من 3 مدل فونت میخوام
    tahoma
    باشه...
    12
    14
    16

    چطور بسازم؟
    من که مشکلم رو با ساخت فونت توی اینجا گفتم:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1279915
    البته این به شرطیه که از FontBuilder.exe برای ساخت فونت استفاده کنم...
    اون یکی برنامه هم هست که NTL_fontMaker.exe ، که خروجی عکس میده..
    که مشکل با اون برنامه رو هم هم من داشتم هم یه یوزری به نام mahdi68 . که مشکل اینه که
    https://barnamenevis.org/showthread.p...l=1#post959960


    خب حالا باید چه کرد؟

  10. #90

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    مشکل برنامۀ NTL_fontMaker.exe رو حل کردم...
    مشکلش این بود که عکس دو برابر بود ( حالا چرا،نمیدونم! )
    چطور حل شد:
    توی سورس سی شارپ برنامه
    font_pic.Width = width*2;
    رو کردم:
    font_pic.Width = width;

    حالا شاید دارم اشتباه میکنم،دلیل علمی داره که دو برابر میکرد و سمت راست عکسمون همیشه خالی بوده...
    ولی فعلا که ادامۀ سورس سی شارپ ان تی ال رو نخوندم.

  11. #91

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    مشکل ساخت فونت هم یه جورایی حل شد...
    فقط یه مساله ای...
    فونت های 12 tahoma از لایبراری آقای جوانشیر واقعا 12 بودند و ریز بودند و عالی.
    ولی با این NTL وقتی میزنم 12
    خیلی بزرگه!!!
    قضیه چیه؟


    ____________________________
    اگه دارم هر کاری میکنم،اینجا مینویسیم،واسه اینه که اگه یکی از این مشکلات واسه حتی یک نفر هم پیش اومد، قاطی نکنه و مثل من دیوانه نشه

  12. #92

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    همچینام حل ندشه...
    میزنم tahoma 8
    میسازم...
    استفاده که میکنم...
    فقط کلمۀ اول رو میکشه ( کلمه = صف پیوستۀ حروف،تا رسیدن به یک space )

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    من احساس میکنم کمی گیج شدی!
    ببین، قضیه اینه که سیستم فارسی نویس از 2 بخش طراستفاده میکنه:
    1- فارسی ساز که کاراکتر ها رو به هم میبنده
    2- فارسی نویس که اونا رو چاپ میکنه

    شما بیا از این کلاسی که در آخرین نسخه ارائه شده استفاده کن

    خوب قسمت J2ME side که در داخل برنامه موبایل استفده میشه که هیچی، براش مثال هایی هم آوردم.
    یه برنامه تایپ هم هست که توضیح دادم مورد استفادش چیه.
    یه برنامه فونت ساز هم هست که ظاهرا ازش استفاده هم کردی ولی باید 2 نکته رو برای تهیه فونت مد نظر داشته باشی:
    1 - فونت بهتره Anti alised باشه، پس اون تیک Antialise رو بزن
    2- کاراکتر ها باید از هم فاصله داشته باشند که در مورد تنظیم فاصله ها در همون پست نسخه آخر، تمام توضیحات رو دادم. بعد میبینی که متنت بسیاز زیبا نوشته میشه.

    باز هم تاکید میکنم، عجله نکن و راهنمایی ها رو کامل مطالعه کن....
    آخرین ویرایش به وسیله mic_r_c : شنبه 21 خرداد 1390 در 18:49 عصر

  14. #94

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط mic_r_c مشاهده تاپیک
    1 - فونت بهتره Anti alised باشه، پس اون تیک Antialise رو بزن
    2- کاراکتر ها باید از هم فاصله داشته باشند که در مورد تنظیم فاصله ها در همون پست نسخه آخر، تمام توضیحات رو دادم. بعد میبینی که متنت بسیاز زیبا نوشته میشه.
    1-مرسی که جوابم رو میدین . من تیک رو زدم،ولی دیدین که عکس رو.چطوری زشت میشن فونت ها!
    2-من دست به فاصله هاشون نزدم اصلا.
    راستی...قضیه اون فاصله دو برابر چی بود توی کد سی شارپ NTL ساز ( فونت ساز ) ؟ من ضربدر 2 اش را برداشتما! ( تا اون فضای خالی دیگه نباشه. الآن کل حرف،کل عرض عکس رو پوشوندن . عین عکس 1.پی ان جی ، مال مثال RTL_folaaan... )

  15. #95

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    من از کلاس آخر استفاده میکنم،هیچی نشون نمیده!
    ولی با لایبراری اولی،نشون میده

  16. #96

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    ببخشید پکیج ServicesHost.UTF8 رو چطوری باید به پروژه اضافه کنیم؟ روی این خط از کلاس NTLcode_gen ارور میده:
    import ServicesHost.UTF8;

  17. #97

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    1.png بودش؟ خب؟! اون
    یه بار دیگه کپی پیست کردم،یه دو سه بار Clean Build کردم...
    درست شد!
    میشه عکسی رو که الان استفاده می کنید آپلود کنید؟ چون منم همین مشکلو دارم

  18. #98
    کاربر تازه وارد آواتار smartleopard
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    38

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام
    آیا امکان الحاق عکس در میان خط (نه بین خطوط) در این کتابخانه وجود دارد؟

  19. #99

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    مشکلم تقریبا حل شد.
    تونستم شاداب متن بنویسم.
    هم توی ورژن یک
    هم دو

    البته دوست خیلی خوبم lyrebird خیلی بهم کمک کرد.
    فقط چند تا سوال:
    1- واسه کنجکاویم میپرسم،چرا فونت تاهومای 12 لایبراری دیگه 12 است.ولی 12 این لایبراری گنده تر! و توپولتر و bold!

    2-دارم از اون کلاسایی که باعث میشه مستقیما فارسی بنویسی توی برنامه،استفاده میکنم ( دیگه با اون کد های NTL نه )
    حالا سوال اینجاست که چطور اینتر بزنم،برم خط بعد؟
    \n
    هم میزنم،نمیشه . ( بک اسلش ، إن )

  20. #100

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    مشکل:
    من این جمله رو نوشتم:
    this is a test

    اینو نمایش میده:
    his is a es

    یعنی t رو نمایش نمیده!!!!!!!!!

    -از ورژن دو(آخر) استفاده میکنم.
    -از متد make_code_char مه در کلاس NTLcode_gen است استفاده میکنم. که مستقیما بتونم فارسی بنویسم.

  21. #101

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    مشکل بعدی نمایش الکی ض است.
    گفتین واسه رفعش از تابع Correct_Char استفاده کنیم
    کردم
    حل نشد.

    راستی،مگه این تابع static نیس! پس چرا من میتونم به طور مستقیم ازش استفاده کنم؟
    حتما باید از کلاس NTLcodes_to_utf8 یه اینستنس بگیرم،تا بتونم به تابع دسرسی داشته باشم!

  22. #102

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    مشکل:
    من این جمله رو نوشتم:
    this is a test

    اینو نمایش میده:
    his is a es

    یعنی t رو نمایش نمیده!!!!!!!!!

    -از ورژن دو(آخر) استفاده میکنم.
    -از متد make_code_char مه در کلاس NTLcode_gen است استفاده میکنم. که مستقیما بتونم فارسی بنویسم.
    مشکل از ورژن 2 است.
    از ورژن یک استفاده کردم ( ورودی پی إن جی + کاراکتر بوندز ) : نمایش درست شد.
    فقط برمیگردیم به سوال روزهای اول:
    با چه برنامه ای میشه فونت پی ان جی ساخت؟
    یه برنامه هست که عکس رو میسازه،ولی سمت راستش خالیه
    (دقیقا به اندازۀ طول کاراکتر ها)

  23. #103

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    مشکل بعدی نمایش الکی ض است.
    گفتین واسه رفعش از تابع Correct_Char استفاده کنیم
    کردم
    حل نشد.

    راستی،مگه این تابع static نیس! پس چرا من میتونم به طور مستقیم ازش استفاده کنم؟
    حتما باید از کلاس NTLcodes_to_utf8 یه اینستنس بگیرم،تا بتونم به تابع دسرسی داشته باشم!
    نیازی نیست ازش Instance بگیرین، همین NTLcode_to_utf8.correct_chars(text) رو که بنویسید کافیه، فقط باید کلاسی که این خط رو توش می نویسید کلاس NTLcodes_to_utf8 رو بشناسه، یعنی اگه تو یه پکیج دیگه هست Importش کنید

  24. #104

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط lyrebird مشاهده تاپیک
    نیازی نیست ازش Instance بگیرین، همین NTLcode_to_utf8.correct_chars(text) رو که بنویسید کافیه، فقط باید کلاسی که این خط رو توش می نویسید کلاس NTLcodes_to_utf8 رو بشناسه، یعنی اگه تو یه پکیج دیگه هست Importش کنید
    مرسی
    بله
    درسته
    چون استاتیک هست،نیازی به اینستنس نیس

    ولی مشکل حل نشد!

    اینجاها که میرسه، ض چاپ میکنه:

    space

    عدد های فارسی مثلا ٢٠٠٠

    یا این کاراکتر فارسی ای که با Shift+J نوشته میشه.
    مثلا اگه بنویسیم: مرســـــــــی
    میشه: مرس ض ض ض ض ض ی
    آخرین ویرایش به وسیله dr_jacky_2005 : شنبه 18 تیر 1390 در 11:28 صبح

  25. #105

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام بچه ها خسته نباشید!
    بچه ها میشه یکم درموردNTL_Fontراهنماییم کنید.مثلاچجوری ازورژن دومش استفاده کنم یا اینکه چجوری واسه ورژن اولی فونت بسازم,ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.باتشکر

  26. #106

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    یکی نمیخوادجواب من بدبختوبده!!

  27. #107
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    7
    پست
    2

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    با سلام و تشکر مخصوص از آقای افشین حسینی
    یک سوال داشتم
    :
    اگه بخوایم یک نوشته را به Image تبدیل کرد از این فارسی نویس میشه استفاده کرد؟

  28. #108

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام،
    براي بعضي از كارها كه انيميشن و ندارند و سرعت نوشتن خيلي مهم نيست و فقط سرعت بارگذاري مهمه، مثل كتابهاي الكترونيكي ساده، ميشه از اين كلاس استفاده نمود.
    اگر شما 80 صفحه داشته باشيد كه هر صفحه 1 يا 2 تصوير داشته باشه و بخواهيد متن و تصوير رو در صفحه نمايش دهيد، برنامه اي بنويسيد كه محتويات اطلاعات NTL_code رو بررسي كنه و نام تصاويري كه درخواست شده را استخراج نمايد تا با استفاده از اين نام تصوير، تصوير يا تصاوير مورد نظر بارگذاري شود.











  29. #109
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    45

    نقل قول: اصول فونت هاي NTL_font و نحوه ايجاد يك شي از كلاس font

    این روش برای من جواب داد

صفحه 3 از 3 اولاول 123

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •