صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 109

نام تاپیک: سيستم فارسي نويس NTL_font

  1. #41

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام به همه دوستان برنامه نویس خودم مخصوصا آقای حسینی
    یه سوال داشتم
    آیا با این فونت شما می شه داخل برنامه یه متنی رو نوشت و چاپ کرد.... یه مثال ساده بزنم.... مثلا زمان فعلی گوشی رو میشه با فونت شما نشون داد.....
    پیشاپیش متشکر از توجه شما......................

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام
    لطفا پست های قبلی رو بخون. ما برای نوشتن متون فارسی باید از اطلاعات char تحت عنوان ntl-code استفاده کنیم.
    در 4-5 پست بالاتر (صفحه قبل)کلاس هایی رو ارائه دادم که البته دارای مثال هم هست.
    توی اون مثال ما اطلاعات رو از unicode به ntl_code به طور مستقیم در داخل گوشی تبدیل میکنیم.( بدون نیاز به برنامه PC)

  3. #43

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام،ممنون که به سوالات بچه ها جواب میدین،واقعا لایبرری که نوشتین عالیه
    یه سوال دارم،میشه در مورد این که چطور میشه از کاربر متن فارسی رو در چیزی مثل textfield با استفاده از لایبرری شما دریافت کرد کمی بیشتر توضیح بدین؟
    ممنون

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام
    برگردم مشهد یک مثال ساده میذارم.
    با مبایل بیشتر از این نمیشه.

  5. #45

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام آقای حسینی
    میشه یه فونت با سایز بزرگتر روی سایت بزارید
    من نتونستم از نرم افزار فونت ساز شما استفاده کنم.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام
    7 مرداد کنکورمه، بعدش چشم حتما این کار رو انجام میدم!

    دعا کنید برای همه کنکوری ها!

  7. #47

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام عرض می کنم خدمت افشین حسینی عزیز و دیگر دوستان این فوروم .
    افشین جان لایببری شما را تقریبا تست کردم ، واقعا لذت بردم از چاپ متنش ! خصوصا وقتی یه متن فارسی را بغل یه متن انگلیسی گذاشتم و نتیجه اش را دیدم !
    واقعا ممنونم ازت و اینکه واقعا این کارت شایسته تقدیره که بدون هیچ چشمداشتی ( فقط ایستک ) این لایببری را خصوصا به صورت اوپن سورس ارائه کردید .

    من جسارت کردم و یکم سورس شما را دستکاری کردم و یه function به کلاس font اضافه کردم که دیگه دوستان راحت متنشون را به صورت String و به صورت معمولی به برنامه بدن تا واسشون چاپ کنه و لایببری را compile کردم تا دوستان فقط با اضافه کردن فایل jar به راحتی بتونند از این لایببری ارزشمند استفاده کنند ، سورس لایببری ( بعد از تغییرات ) و یک سورس به همراه یک مثال که با لایببری کامپایل شده به صورت jar نوشته شده را برای دوستان آپلود می کنم ( هر کاری کردم توی سایت آپلود نشد ) تا بتونند استفاده کنند ( فایل jar لایببری توی مثال هستش )

    فقط میشه گفت دو مشکلی که من مشاهده کردم یکی توی نمایش حرف " ی " بود ، البته زمانی که این حرف را به صورت Shift + X وارد می کنی ، مشکلی نیست ، اما در غیر اون صورت جای این حرف " ؟ " نشان داده میشه . که اگه شما برایش راه حلی دارید ؛ بگید که این مشکل را نیز رفع کنیم ، البته خودمم تلاش می کنم .

    و دیگری هم توی ساخت فونتش بود ، اگه لطف کنید و کمی در مورد ساخت فونتش هم توضیح بدی ، لطف خود را به ما کاملا تکمیل کردید .

    در پایان جا داره از این کار شما دوباره تقدیر کنم و همین جا یه آرزویی کنم و اونم اینکه انشالله این فرهنگ بین همه ما ایرانیا جا بیافته و صد البته استفاده کنندگان ، که حق کپی رایت سازنده را حفظ کنند .

    موفق باشید


  8. #48
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام،
    میدونی، از ایستک 2 چیز خوش مزه تر هم وجود داره:

    1- قبول شدن در کنکور کارشناسی، که خیلی سخت بود! (انشاالله)
    2- اینکه یک نفر در برنامه متن بازت تغییرات بوجود بیاره و در اختیار دیگران قرار بده.

    من واقعا خوشحال شدم که بالاخره یکی در دل این کلاس دست برد. البته این یکی فارسی نویس هم قدیمی شد و نسخه بعدی با یک سری تغییرات اساسی و مهندسی تر در راهه.

    گرچه روش ساخت فونت رو هم در پست های قبلی توضیح دادم، ولی چشم، یک مرتبه دیگه با جزییات بیشتر توضیح میدم. البته اگر وقت کنم یک برنامه کاملا دقیق تر هم میسازم.

  9. #49

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام،
    این که قصد دارید این لایببری را آپدیت کنید ؛ می تونه خبر خیلی خوبی باشه .
    فقط چند تا پیشنهاد داشتم واسه ورژن بعدی ، یکی اینکه یه function بهش اضافه کنی مثلا setFont که در حین کار باهاش بتونیم از چند تا فونت ، هنگام نوشتن استفاده کنیم ( البته میشه یه شی دیگه ایجاد کرد با فونت دیگه ، اما خوب همانطوری که مشخص هست اگه بشه روی همون شی ، فونت را تغییر داده ، بهینه تر و حافظه Heap کمتری هم اشغال میکنه )

    و دیگری هم اینکه اگه بشه ، فونت تولید شده را طوری کرد که خود سیستم از یک فایل ، هم png را بخونه و هم طول کاراکتر هارو ، خیلی بهتر میشه ( مثل همان لاییبری معروف Polish )

    قسمت مهم این لایببری هم فونت میکرش هست ، در واقع میشه به جرات گفت که لطف لایببری به ساخت فونتشه که خیلی مهمه ! لذا اگه لطف کنی یه وقتی هم روی این مسئله بگذاری ، ممنونت میشیم .

    در آخر هم اگه کمکی از دست من و دوستان بر می یاد ، ازمون دریغ نکنید .

    انشالله توی کنکورتون هم قبول بشید ( واسه منم امسال باید از این دعا ها کنید )

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    دقیقا من هم به همین مسائلی که فرمودید فکر کردم، به علاوه یه سری توابع دیگه مثل، قرار دادن تصویر در بین خط، نه بین خطوط، هایلایت و تغییر رنگ متن، لیک کردن متن و گزارش کلیلک روی یک قسمت از متن و ...

    ورژن بعدی رو فکر کنم در آبان تموم کنم. توی تابستون یه عالم پروژه رو سرمون ریخته!

    برای همه کنکوری ها دعا میکنم. اگر بریم سربازی دیگه هرچی تو سرمونه از سرمون میپره!

  11. #51

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    ممنون از شما آقای حسینی.

  12. #52

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    من با چاپ عکس بین خطوط مشکل دارم. ممنون میشم اگر کسی از دوستان توضیح بده. گفته بودید باید برای این کار بین متون تگ قرار داد. من متن مثال اول خودتون که در انتهاش یک عکس هم داشت با لایبراری که برای تبدیل کدک ها به utf قرار دادید. برگرداندم. ولی هیچ تگی ندیدم.

    اگر میشه یکم در مورد ساختار تگ هم توضیح بدین

    موفق باشید.

  13. #53

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام.
    راستش من تونستم از برنامه استفاده کنم اما با کار با فایل مشکل دارم. من قبلا کار با فایل انجام دادم اما نمی تونم توی برنامه آقای حسینی چطوری باید اطلاعات رو توی فایل ذخیره کنم .برنامه آقای داوود هم نمی شه با فایل کار کرد.

  14. #54

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    من با اجازه آقای حسینی یک کلاس به لایبراریشون اضافه کردم که یک خورده کار باهاش راحت تر بشه.
    برای نوشتن فونت کافیه به جای ساخت شیئ از روی کلاس Font از روی کلاس easyFont بسازید. با همون پارامتر های قبلی.

    easyFont eFont=new easyFont("/hello/1.png", character_bounds);
    حالا هرجا خواستید متنی بنویسید از دستور زیر استفاده کنید

    eFont.AppendText("من می توانم");

    و هر جا خواستید یک عکس اضافه کنید از دستور زیر که پارامتر اول آن شی ای از نوع Image، پارامتر دوم نام عکس و پارمتر سوم هم alignment عکس هست

    eFont.AppendImage(Image, Text, eFont.pic_Middle)
    این توابع هیچ کدوم چیزی چاپ نمی کنه. فقط بافر می کنه. هر فقط خواستید متن و عکس هایی که اضافه کردین چاپ بشه از دستور رایت استفاده کنید. این دستور دقیقا همون تابع write قبلی هست با این تفاوت که دیگر آرایه ای کاراکتری نمی گیره. چون توسط دستورات قبلی رشته ورودیش را دریافت کرده.

    موفق باشید

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #55
    کاربر جدید آواتار mhd33pol
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    16

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    با عرض سلام به تمامی عزیزان مخصوصا ً افشین جان که برای دنیا و آخرتش آرزوی خیر و کمال میکنم.
    تقریبا ً همه ی پست ها رو به دقت خوندم و ضمیمه های لازم رو هم دانلود کردم و کمی هم سورس ها رو مطالعه کردم و با اینکه روزه بودم ولی گذر زمان رو متوجه نشدم.
    کار واقعا ً بی نظیریه. در آینده مطمئنا ً به دقت تستش خواهم کرد.
    اما یه سوالی برام پیش اومد و اونم این که چرا از NTL_codec استفاده شده؟
    اگه از همون اول از unicode استفاده میشد بهتر نبود؟ که دیگه برای کارهایی مثل گرفتن متن از کاربر در حین اجرا مجبور به تبدیل نباشیم؟ و اینکه آیا این تبدیل سرعت رو کاهش نمیده مخصوصا ً برای جستجو در متون؟
    و سوال دیگه اینکه اگه من به عنوان مثال بخوام همه ی کاراکترها رو با همون رنگ پیش فرض ، یعنی مشکی ، چاپ کنم ولی همه جای برنامه علامت سوال و علامت تعجب رو قرمز چاپ کنم ، چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
    چیزی که فعلا ً به ذهنم میرسه اینه که فایل png رو با فوتوشاپ ویرایش کنم و این دو کاراکتر رو قرمز کنم. که البته باید سر فرصت تست کنم یا اگه شما نظری دارید بهم بگید.
    بازهم ازتون از صمیم قلب تشکر میکنم و الان که نزدیک افطاره بازهم دعا میکنم خیر دنیا و آخرت رو ببینی.

  16. #56
    کاربر جدید آواتار mhd33pol
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    16

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    راستی یه نکته ی مهم دیگه!
    من برنامه ای که به عنوان نمونه توی فایل rar گذاشتید رو تست کردم.
    اشکالی که هست اینه که با گوشی لمسی سازگار نیست. به عنوان مثال اگه برنامه ی آرمان شهر رو دیده باشید:
    http://www.xpm.ir/main/index.php?option=com_content&view=article&id=63:13  89-01-26-21-01-02&catid=45:products&Itemid=68

    کاملا ً با گوشی لمسی سازگاری داره.
    اما برنامه ی شما مثلا ً scroll را با لمس انجام نمیده. ضمن اینکه اون دکمه ی close که گذاشتید ، توی گوشی لمسی کار نمیکنه. البته من برنامه رو توی گوشی غیر لمسی هم تست کردم ولی اگه اشتباه نکنم بازهم اون دکمه کار نمیکرد.

  17. #57

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام آقای حسینی
    من با استفاده از لایبرری شما یه برنامه نوشتم.تو شبیه ساز اکثر گوشیها خوب کار می کنه ولی وقتی تو خود گوشی برنامه رو نصب می کنم. تو warp کردن متن مشکل داره .البته warp میشه ولی تعداد کلمات بیشتری در یک سطر قرار می گیره و این باعث کوچک شدن سایز متن میشه.مثلا در n95 شش کلمه در یک سطر قرار می گیره ودر k800 هم شش کلمه.

  18. #58

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط mhd33pol مشاهده تاپیک
    راستی یه نکته ی مهم دیگه!
    من برنامه ای که به عنوان نمونه توی فایل rar گذاشتید رو تست کردم.
    اشکالی که هست اینه که با گوشی لمسی سازگار نیست. به عنوان مثال اگه برنامه ی آرمان شهر رو دیده باشید:
    http://www.xpm.ir/main/index.php?option=com_content&view=article&id=63:13  89-01-26-21-01-02&catid=45:products&Itemid=68
    کاملا ً با گوشی لمسی سازگاری داره.
    اما برنامه ی شما مثلا ً scroll را با لمس انجام نمیده. ضمن اینکه اون دکمه ی close که گذاشتید ، توی گوشی لمسی کار نمیکنه. البته من برنامه رو توی گوشی غیر لمسی هم تست کردم ولی اگه اشتباه نکنم بازهم اون دکمه کار نمیکرد.
    سلام ، با اجازه ی آقا افشین ، من پاسخ شما را می دم .
    اضافه کردن عملکرد لمسی ربطی به لایببری نداره ! آقا افشین اونو ساخته تا واسه اسکرول روش کار را توضیح داده باشه ، اضافه کردن عملکرد لمسی به عهده خود شما می باشد .

  19. #59
    کاربر جدید آواتار mhd33pol
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    16

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    توی تستی متوجه شدم ، برنامه به جای چاپ "ـة" (یعنی تاء گرد) حرف "ض" رو چاپ میکنه.

  20. #60
    کاربر جدید آواتار mhd33pol
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    16

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    و نکته ی دیگه اینکه یک متن چند خطی رو وقتی با حرکتها (فتحه و کسره و تشدید و ضمه و ...) مینویسی برنامه توی محاسبه ی طول یک خط اشتباه میکنه و زود به خط بعد میره. در صورتی که گاها ً نصف خط خالی میمونه.
    به عنوان مثال شما اگر ابتدا متن زیر که همراه با حرکات هست رو اجرا کنید :
    بِسم ِالله الرّحمن ِ الرّحیم
    اَللّهمّ کُن لِولیّکَ الحُجَتِ ابن ِ الحَسَن صَلَواتُکَ عَلیه وَ عَلی آبائِه فی هذهِ السّاعتِ و فی کلِّ ساعَتِ ولیّاً و حافِظاً و قائِداً و ناصِراً و دَلیلاً و عَیناً حتی تُسکِنَه ارضَکَ طَوعاً و تُمَتِعَه فیها طَویلاً

    و بعد همین متن رو بدون حرکات در برنامه اجرا کنید :
    بسم الله الرحمن الرحیم
    اللهم کن لولیک الحجت بن الحسن صلواتک علیه و علی آبائه فی هذه الساعت و فی کل ساعت ولیا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتی تسکنه ارضک طوعا و تمتعه فیها طویلا

    تفاوت را مشاهده خواهید کرد. فکر کنم اشکال از اینه که برای حرکاتی که گفتم و تنوین هایی مثل " ً " و " ٌ " و امثال اینها توی محاسبه ی طول خط نباید اعمالشون کنیم چون در واقع تاثیری توی اون ندارن. اگه اشتباه نکنم توی یکی از پستها گفته بودید این برنامه مشتری عرب هم داره که در این صورت این یک نقطه ضعف حساب میشه. البته من هم توی برنامم میخواستم قسمتیش رو عربی کار کنم که نمیدونم چکار کنم.

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام
    از همه متشکرم!
    این روز ها روی یه پروژه کار میکنم که تمام وقتم رو گرفته!

    فارسی ساز فعلی مشکلات بسیار زیادی داره! همون طور که خودتون هم مشاهده کردید!

    چون برنامه از اول دارای اشکالات پایه ای بوده!
    البته دیگه زمانش رسیده که فارسی نویس کامل رو طراحی کنم و تمام مشکلات رو از بین ببرم و امکانات جدید رو اضافه کنم.

    توی آبان یا اوایل آذر نسخه کامل تموم میشه!

    ----
    به MHD33POL : کاراکتر ها در این ورژن نمیتونن دارای رنگ مخصوص به خودشون باشن. دستکاری با فتو شاپ هم بی فایده است.
    این مورد هم در ورژن نهایی درست میشه!

    البته دوستان میتونن از فارسی ساز "روان نویس" در وب سایت GSM ARIA استفاده کنند. که ظاهرا هم خیلی بهتره. البته فکر کنم پولی باشه!
    دقیق نمیدونم!

    متشکرم!

  22. #62

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط trustmiracle مشاهده تاپیک
    من با اجازه آقای حسینی یک کلاس به لایبراریشون اضافه کردم که یک خورده کار باهاش راحت تر بشه.
    برای نوشتن فونت کافیه به جای ساخت شیئ از روی کلاس Font از روی کلاس easyFont بسازید. با همون پارامتر های قبلی.

    easyFont eFont=new easyFont("/hello/1.png", character_bounds);
    حالا هرجا خواستید متنی بنویسید از دستور زیر استفاده کنید

    eFont.AppendText("من می توانم");

    و هر جا خواستید یک عکس اضافه کنید از دستور زیر که پارامتر اول آن شی ای از نوع Image، پارامتر دوم نام عکس و پارمتر سوم هم alignment عکس هست

    eFont.AppendImage(Image, Text, eFont.pic_Middle)
    این توابع هیچ کدوم چیزی چاپ نمی کنه. فقط بافر می کنه. هر فقط خواستید متن و عکس هایی که اضافه کردین چاپ بشه از دستور رایت استفاده کنید. این دستور دقیقا همون تابع write قبلی هست با این تفاوت که دیگر آرایه ای کاراکتری نمی گیره. چون توسط دستورات قبلی رشته ورودیش را دریافت کرده.

    موفق باشید

    سلام. برای استفاده از اسپرایت چی ؟ هیچ مشکلی نداره؟؟راستش می خواستم بدونم چرا وقتی یه جمله می نویسیم و بعد میخوایم از چند تا اسپرایت و عکس خارج از نوشته استفاده کنیم مشکل ایجاد می شه و باید از توابع ntl-font استفاده کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله hanieh_zakeri : یک شنبه 14 شهریور 1389 در 11:19 صبح

  23. #63

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام. برای استفاده از اسپرایت چی ؟ هیچ مشکلی نداره؟؟
    سلام. اسپرایت نمی دانم چیه. ممنون میشم اگر توضیح بدین

    راستش می خواستم بدونم چرا وقتی یه جمله می نویسیم و بعد میخوایم از چند تا اسپرایت و عکس خارج از نوشته استفاده کنیم مشکل ایجاد می شه و باید از توابع ntl-font استفاده کرد؟
    چه مشکلی؟ اگر منظورتون اینه که متون قبلی دوباره چاپ میشه به خار این هست که هنگام چاپ بافر را خالی نمی کنه. اون دوتا وکتور را تو تابع چاپ خالیش کنید.

  24. #64
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    30

    Unhappy نقل قول:دو برابر کردن سایز فونتها

    اولا از این کد که گذاشتین متشکرم
    من می خوام این فونت دوبرابر بشه برای همین فایل فون را تو فوتوشاپ دو برابر کردم یعنی از 3715*19 به 7430*38 تغییر دادم و داخل کدم هم اندازه هر خانه آرایه character_bounds را در 2 ضرب کردم ولی دیگه برنامه اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان

  25. #65
    کاربر جدید آواتار omid3g
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    نیاوران
    پست
    13

    نقل قول: براي NTL_font فونت طراحي كنيد!

    salam
    az poste mashtitun mamnoon kheily hal dad

  26. #66
    کاربر جدید آواتار omid3g
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    نیاوران
    پست
    13

    نقل قول: NTL_font

    با سلام آقا افشين نگفتي تندازه فونت رو چه جوري ميشه تغيير داد يعني اينكه كاربر هر موقع مثلا كليد # رو زد هر بار اندازه فونت تغيير كنه
    راستي بي زحمت زود جواب بدين كه درگيرم ممنون

  27. #67

    مشکل داشتن لینک

    نقل قول نوشته شده توسط D.A.V.O.O.D مشاهده تاپیک
    سلام عرض می کنم خدمت افشین حسینی عزیز و دیگر دوستان این فوروم .
    افشین جان لایببری شما را تقریبا تست کردم ، واقعا لذت بردم از چاپ متنش ! خصوصا وقتی یه متن فارسی را بغل یه متن انگلیسی گذاشتم و نتیجه اش را دیدم !
    واقعا ممنونم ازت و اینکه واقعا این کارت شایسته تقدیره که بدون هیچ چشمداشتی ( فقط ایستک ) این لایببری را خصوصا به صورت اوپن سورس ارائه کردید .

    من جسارت کردم و یکم سورس شما را دستکاری کردم و یه function به کلاس font اضافه کردم که دیگه دوستان راحت متنشون را به صورت String و به صورت معمولی به برنامه بدن تا واسشون چاپ کنه و لایببری را compile کردم تا دوستان فقط با اضافه کردن فایل jar به راحتی بتونند از این لایببری ارزشمند استفاده کنند ، سورس لایببری ( بعد از تغییرات ) و یک سورس به همراه یک مثال که با لایببری کامپایل شده به صورت jar نوشته شده را برای دوستان آپلود می کنم ( هر کاری کردم توی سایت آپلود نشد ) تا بتونند استفاده کنند ( فایل jar لایببری توی مثال هستش )

    فقط میشه گفت دو مشکلی که من مشاهده کردم یکی توی نمایش حرف " ی " بود ، البته زمانی که این حرف را به صورت Shift + X وارد می کنی ، مشکلی نیست ، اما در غیر اون صورت جای این حرف " ؟ " نشان داده میشه . که اگه شما برایش راه حلی دارید ؛ بگید که این مشکل را نیز رفع کنیم ، البته خودمم تلاش می کنم .

    و دیگری هم توی ساخت فونتش بود ، اگه لطف کنید و کمی در مورد ساخت فونتش هم توضیح بدی ، لطف خود را به ما کاملا تکمیل کردید .

    در پایان جا داره از این کار شما دوباره تقدیر کنم و همین جا یه آرزویی کنم و اونم اینکه انشالله این فرهنگ بین همه ما ایرانیا جا بیافته و صد البته استفاده کنندگان ، که حق کپی رایت سازنده را حفظ کنند .

    موفق باشید

    درود بر دنیای سورس باز(البته اگه جنبش رو داشته باشیم)
    مثه اینکه لینک ها وجود نداره
    اگه امکان داره این فایل ها رو دوباره بذارید ممنون از همگی

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    Wink نقل قول: مشکل داشتن لینک

    سلام،
    خوبین؟
    خوشین؟
    سلامتین؟
    میزونین؟

    اینم فونت ساز که به کمک دوست عزیزم جناب مهندس جلال امینی ساخته شده...!
    این برنامه با دات نت 3.5 است، و کلا دارای چند تا تنظیم ساده یه :
    1- از دکمه font برای تعیین font استفاده میشه... ( نه پس میخواستی برات آپولو هوا کنه )
    2- از دکمه Ident برای تعیین فاصله کاراکتر ها نسبت به هم استفاده می کنید... در ضمن قابلیت ذخیره و بازیابی این IDENT ها هم وجود داره، البته در پوشه Font samples علاوه بر چند تا فونت، یک Ident استاندارد هم قرار دادیم.
    3- یه Check box هم هست که جلوش نوشته Enable Antialising که بله دیگه.... دور کاراکتر ها رو براتون خوجگل میکنه....
    4- رو دکمه Save هم که کلیک کنید، براتوم یک فایل شامل اطلاعات فونت، با پسوند mf تولید میکنه....


    تو کلاس NTL_font هم که یک تابع به نام LoadFont() وجود داره که نام فایل و یا Stream همون فایل mf رو میخواد. بقیش هم که مثه قبلی هاست...
    در ضمن پکیج NTLfont_codeGen رو هم جای گذین قبلی کنید. با حال تره....

    دیگه.......

    آها یک کلاس linearwriter هم اضافه شده که برای نوشتن متن یک خطی کار میکنه، کاربردس برای ساخت منو ها به همراه اسکرول متن و ..... و البته سرعتشم خیلی بالا تره...

    سرعت بار گذاری و تغییر فونت رو هم خودتون چک کنید، اونقدر بالا هست که توی یک برنامه چند تا فونت رو داشته باشین...

    دیگه....
    آها، استفاده از NTL_font در هرگونه پروژه ای مجازه، و به سازندگانش هیچ ربطی نداره که تو چه جور پروژه ای استفاده میکنید، و ما هیچ مسئولیتی نداریم. باز فردا کسی نگه این کتابخونه ماله فلانیه و ....

    در ضمن چند نفری سوال کردن واسه استفاده تو برنامه های تجاری و پرسیدن حلاله....
    والا ما این کتابخونه رو از گلو و با دست زبح کردیم، دیگه نمیدونم قبلش چی خورده بوده، محض احتیاط 40 روز بذارینش زیر آفتاب....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mic_r_c : سه شنبه 02 فروردین 1390 در 10:31 صبح دلیل: ای بابا حواس نمیذارین که....!

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    درضمن مدتیه که میخوام نسخه نهایی این سیستم فارسی نویس رو کامل و کنم و واسه همیه بذارمش کنار. البته قصد کردم این کار رو تو تابستون انجام بدم، چون بیش از اندازه سرم شلوغ شده....!
    اگر کسی تمایل به همکاری داره به من یک میل بزنه، تا ببینم چی میشه....

    afshin.hoseini@gmail.com

    مرسی

  30. #70

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    شاید باورتون نشه ولی من همه پست هارو خوندم،الآن نمیدونم باید از کدوم ضمیمۀ پست استفاده کنم؟
    نمیدونم چطوری استفاده کنم؟آیا باید کامپایل کنم،لایبراریش کنم،بعد استفاده کنم؟
    اون برنامه های سی شارپی رو کی استفاده کنم؟
    اون نسخه ای که یکی از دوستان آماده کردند که گفتند دیگر لازم نیست SRF رو توی پی سی بسازیم،آیا نسخۀ آخر آقا افشین،همین پست بالایی رو دستکاری کردن؟
    اون داکیومنتی که میگفتین،اصلا توی فایل ها نبود!
    راستی،اینم بگم که جاهایی دارن کار شما رو میفروشن.گفتم بگم،اینجام گیر کرده بود.واقعا حرصم درومده

  31. #71

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    راستی شما لطف کردین و برای اولین ورژن یک مثال هم دادین،ولی این نسخۀ جدید نداره.
    میشه یک مثال هم با این پکیج جدیده برامون بزارین؟

  32. #72

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    مشکل:
    من از نسخۀ شماره دویی که دادین دارم استفاده میکنم.
    ولی توی این قسمت که میرسه،گیر میکنه،و هیچ نوشته ای رو نمایش نمیده
    >>>
    در تابع GetImg
    int len = NTL_chars_color_data[Ch].length;

    ونمیتونه طول رو حساب کنه. null است.
    trace که کردم،هیچی توی آرایۀ NTL_chars_color_data نیست. توو هیچ رنجیش نیت.( 0-99 و به بالا ) !
    ایندکس آرایه هه هم 57 است.

    وقتی تریس یه اونجا میره،این exception رو میده:
    . length = > malformed exception : >"ERROR"<

    توی watch هم میبینم،اینطوریه که
    0-99 رو باز میکنم
    [0] رو باز میکنم (بقیه نال هستند ولی این #409603(length=3399) )
    بعد همه رنج های 0 تا 3398 پر هستند.
    آخرین ویرایش به وسیله dr_jacky_2005 : پنج شنبه 19 خرداد 1390 در 13:08 عصر

  33. #73

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    با تریس های بیشتر به اینجا رسیدم که:
    توی این تابع:

    private void loadFont(String font_file,int[] bounds)

    وقتی روی idx++; BreakPoint میزارم، هی F5 رو میزنم،... میره میره، بعد که روی

    catch(Exception e)
    {


    بریک میزارم،و بریک رو از روی idx برمیدارم،و F5 رو میزنم، میاد توی کچ!
    و اینم مقدار e است:
    IllegalArgumentException

    پس در نتیجه طبق این تیکه کد:

    idx++;
    }
    PAlpha = null;
    System.gc();

    template_font = new int[600];

    for(int lp=0; lp<600; lp++)
    template_font[lp] = 0x00000000;

    }
    catch(Exception e)
    {

    دیگه قسمت های آبی رنگ ( بعد از idx++ ) رو اجرا نمیکنه
    واسه همین template_font نال میماند.


    اینم بگم که این تریس دومی ( همین پست ) ، با کلاس font ورژن یک انجام دادما.
    (البته فقط فونت رو از ورژن یک برداشتم، بقیه همون ورژن جدیده هستند ).ایرادی نگرفت از کلاسای دیگه،منم کاری نکردم.

    فرض میگیریم که ارور این پستم،از همینه که نصفش از کلاس جدیدست و نصف دیگش از کلاس قدیمی....
    قبول

    مشکل پست قبلیم چی میشه!؟

  34. #74

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    دوستان مشکل از این نیود که کلاس فونتم ورژن قبلی بوده،کلاس های دیگم جدیده!
    همه رو کردم قبلی،باز میره توی Catch!

  35. #75

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    اینم اضافه کنم که در مورد این قسمت»

    colored_points = new LIST();
    cnt = 0;
    for(i=0; i < len; i++ )
    {
    if(RGB[i] != omit)
    {
    colored_points.set_data(i);
    cnt++;
    }
    }

    NTL_chars_color_data[idx] = new int[cnt];

    با تریس این رو فهمیدم که مقدارi از 239 به بعد ( تا آخر یعنی len =350 )
    باعث میشه که بریم توی این if:

    if(RGB[i] != omit)

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    سلام،
    1- من نمیگم این برنامه خیلی عالیه.... ولی قبل از شما خیلی دیگه از دوستان با این سیستم برنامه های تجاری نوشتن و برنامشون رو هم فروختن.
    2- برنامه C#‎ جهت نوشتن متن های بزرگ + عکس استفاده میشه.
    3- فرق ورژن اول با دوم در سرعت نوشتن و سرعت لود کردن متنه. مثال های ورژن قبلی برای ورژن جدید هم کاربرد داره و در ضمن، برای تغییرات هر ورژن یک مثال ارائه شده.
    4- از کاملترین نسخه ارائه شده استفاده کنید که روش بارگذاریه فونتش قوی تر و بسیار سریع تره.

    یه نکته مهم اینه که ممکنه شما فایل و BOUND هایه فارسی نویس رو به تابع Loadfont ارائه ندادین، یا اینکه اشتباه ارائه دادین.
    پیش نهاد بهتر اینه که یکبار دیگه با دقت پستها رو مطالعه نمایید، تک تک پیوست ها رو آزمایش کنید و این پست رو هم با دقت بخونید:
    آخرین نسخه

    در ضمن من مطمئنم اگر با دقت تمام پستها رو بخونید و آزمایش کنید، بیشتر از 4 ساعت زمان نمیگیره ولی در عوض، شما هم به راحتی میتونید از این سیستم رایگان برای رسیدن به اهدافتون استفاده کنید.

    راستی: اگر کسی با این محصول برنامه تجاری بنویسه و کسب درآمد داسته باشه، مشکلی نداره ( حالا اگه واقعا راضی بود، خوش حال میشم واسم ایستک بگیره ) ولی اگر کسی خود کتابخانه فارسی نویس رو بدون هیچ تغییره حائز اهمیتی به کس دیگری بفروشد، حق دارد، چون خریدار زحمت یه جستجوی ساده را به خود نداده است.


    بیشتر دقت کن، به جواب میرسی، اونقدرا هم NTL_Font بی در و پیکر نیست....

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    درضمن، قراره توی تابستون آخرین ورژن رو به کمک یکی از دانشجویانم تمام و در همین جا عرضه کنیم. در آخرین نسخه اکثر کاراکتر های عربی و فارسی و انگلیسی و علائم خاص و معمولی حمایت میشن. سرعت لود شدن و نوشتن به حد اکثر خودشون میرسن و برای همیشه در فارسی نویس NTL_Font بسته میشه.
    و البته یک کتاب برای توضیح روش کار + تمامی الگوریتم های مورد استفاده هم به صورت الکترونیکی منتشر و به جامعه متن باز، تقدیم میشه.

  38. #78

    Question نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط mic_r_c مشاهده تاپیک
    4- از کاملترین نسخه ارائه شده استفاده کنید که روش بارگذاریه فونتش قوی تر و بسیار سریع تره.
    من ازین دارم استفاده میکنم:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1233778

    دیدم نشد،اولین پست تاپیک رو هم استفاده کردم،بازم نمیشه
    _________
    نقل قول نوشته شده توسط mic_r_c مشاهده تاپیک
    یه نکته مهم اینه که ممکنه شما فایل و BOUND هایه فارسی نویس رو به تابع Loadfont ارائه ندادین، یا اینکه اشتباه ارائه دادین.
    نه دیگه! اینطوری میدم:

    private char[] MainUpText = {231,82,65,68,231,231,82,84,76,231,57,71,78,243,11 0,59,243,70,55,243,70,83,243,70,55,243,230,243,231 ,82,84,76,231};// </editor-fold>

    public int colors[] = {0xff000000,0xfcff0000,0xff00ff00,0xff0000ff,0xfff fffff};

    public font Series1;

    Series1 = new font("/FNT/1.png",character_bounds);


    پست هارو دونه دونه خوندم

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار mic_r_c
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    159

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    باشه، ظاهرا چاره ای نیست....

    لطفا برنامه ای رو که نوشتی به همراه پروژه برام میل کن.
    ولی این روزها دارم برای امتحانات پایان ترم میخونم، قول نمیدک که سریع جواب بدم....

  40. #80

    نقل قول: سيستم فارسي نويس NTL_font

    نقل قول نوشته شده توسط mic_r_c مشاهده تاپیک
    باشه، ظاهرا چاره ای نیست....

    لطفا برنامه ای رو که نوشتی به همراه پروژه برام میل کن.
    ولی این روزها دارم برای امتحانات پایان ترم میخونم، قول نمیدک که سریع جواب بدم....
    فرستادم

    لطفا SPAM رو هم نگاه کنید...
    فکر کنم رفته باشه اونجا
    آخه تووش فارسی نوشتم

    واقعا مرسی

    پروژه ام نیست.
    یه نمونه از مشکلم رو شبیه سازی مردم توی یک پروژۀ فوق الهاده کوچیک...
    اگه بشه زود نگاش کنید،ممنونتون میشم

    چون باید تا چند روز دیگه کار رو تحوبل بدم

    مرسی

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •