نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آدرس دهی از ریشه در php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    آدرس دهی از ریشه در php

    من میدونم که در xhtml اگر در ابتدای هر آدرس از "/" استفاده بشه آدرس دهی فایل یا صفحه از ریشه سایت انجام میشه.
    اما این کاراکتر ظاهرا در php کاربرد نداره چون تست کردم فایل رو پیدا نکرد.
    این کد رو ببینید :
    include_once("samplefolder/samplefile.php");

    من توی ریشه سایتم یه فولدر دارم به نام samplefolder و یه فایل به نام samplefile که توی تمام صفحات سایتم بهش احتیاج دارم.
    اگر بخام همین اینکلود رو توی چند دایرکتوری پایین تر انجام بدم به جز گذاشتن ".." راهی هست که بتونم از ریشه به فایلم اشاره کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    نقل قول: آدرس دهی از ریشه در php

    میتونی از کد زیر استفاده کنی :

    $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: آدرس دهی از ریشه در php

    خب میشه بگید که آدرس زیر با کد شما چه شکلی میشه ؟؟؟
    include_once("samplefolder/samplefile.php");  

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: آدرس دهی از ریشه در php

    فکر کنم این جوری بشه
    include_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."samplefolder/samplefile.php");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: آدرس دهی از ریشه در php

    ممنون
    درستش میشه این :
    include_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/samplefolder/samplefile.php");

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •