نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: باز کردن یک فایل یا پوشه

  1. #1

    Red face باز کردن یک فایل یا پوشه

    سلام.
    دوستان من تازه شروع کردم به برنامه نویسی با C#‎
    متاسفانه هر چی تو راهنمای برنامه سرچ کردم چیزی برای باز کردن یه فایل یا پوشه پیدا نکردم.
    اگه امکان داره راهنمایی بفرمایین.
    دقت کنید که می خوام فایلم که یه برنامه یا سند یا پوشه است باز بشه، مثله دوبار کلیک.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    سلام
    توی msdn کلید واژه های file,directory را سرچ کنید .(البته سرچ که نه با indexش هم میاد)
    دقت کنید که می خوام فایلم که یه برنامه یا سند یا پوشه است باز بشه، مثله دوبار کلیک.
    در مورد این هم بیشتر توضیح بدین

  3. #3

    Exclamation نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    سلام. ممنون.
    چندین بار با حالتهای مختلف سرچ کردم. چیزی پیدا نکردم.
    فرض کنید که شما تو Explorer هستید و تو یکی از پوشه ها یه فایل txt، تصویر یا یه فایل اجرایی (مثلا یه Setup) را با دو-بار کلیک اجرا می کنید.
    می خوام اینکار رو از طریق برنامه نویسی انجام بدم.
    مثلا ساخت یه Autorun برای چند تا برنامه. البته نمی خوام Autorun بسازم، فقط می خوام روش انجام این کار رو یاد بگیرم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    شما میتونی از کنترل listview استفاده کنی هر چند تا item میخوای توش add کنی با ایکن های مختلف ، بعد توی رویداد doubleClick هر ایتم میتونی هر چی خواستی رو اجرا کنی
    اگه خواستی بگو تا برات نمونه بزارم

  5. #5

    نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    شما میتونی از کنترل listview استفاده کنی هر چند تا item میخوای توش add کنی با ایکن های مختلف ، بعد توی رویداد doubleClick هر ایتم میتونی هر چی خواستی رو اجرا کنی
    اگه خواستی بگو تا برات نمونه بزارم
    ممنون.
    من فقط کد اجرای فایل رو می خوام. همین.
    اگه محبت کنید یه پروژه با سه دکمه ی
    Setup
    Browse
    ReadMe
    بگذارید که دکمه ها به ترتیب یه فایل با نام
    Setup.exe
    مسیر فایل اجرایی
    و یک فایل txt
    را باز کنند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    من هم دقیقا متوجه منظور شما نشدم. به هر حال برای مثال با کد زیر می‏تونید یک فایل را اجرا کنید.

    کد:
     
    Process.Start("C:\Users\Parham\Desktop\test.txt")


  7. #7

    نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    دقیقا منظورم همین بود. مرسی.

  8. #8

    Question نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    سلام مجدد.
    شما تو کد زیر
    Process.Start("C:\Users\Parham\Desktop\test.txt")

    دستور اجرای یه فایل با نام test.txt رو از دسکتاپ محلی خودتون دادید.
    اگه بخوام جنبه ی عمومی داشته باشه و این کار رو تو همه ی سیستما انجام بده باید چیکار کنم.
    من کد زیر رو نوشتم:
    System.Diagnostics.Process.Start(Environment.Speci  alFolder.Desktop + "\\Test.txt")

    اما برنامه با خطا مواجه میشه.
    این پوشه های خاص با آدرسهای متغیر رو چه جوری باید با مقادیر ثابت ترکیب کنم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    سلام مجدد.
    شما تو کد زیر
    کد:
    Process.Start("C:\Users\Parham\Desktop\test.txt")
    دستور اجرای یه فایل با نام test.txt رو از دسکتاپ محلی خودتون دادید.
    اگه بخوام جنبه ی عمومی داشته باشه و این کار رو تو همه ی سیستما انجام بده باید چیکار کنم.
    من کد زیر رو نوشتم:
    کد:
    System.Diagnostics.Process.Start(Environment.Speci alFolder.Desktop + "\\Test.txt")
    اما برنامه با خطا مواجه میشه.
    این پوشه های خاص با آدرسهای متغیر رو چه جوری باید با مقادیر ثابت ترکیب کنم؟
    System.Environment.GetFolderPath(Environment.Speci  alFolder.Desktop)

  10. #10

    نقل قول: باز کردن یک فایل یا پوشه

    System.Diagnostics.Process.Start(Environment.Speci  alFolder.Desktop + "Test.txt")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •