نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل یک عدد به مبنای2(باینری) در C فقط با استفاده از Printf و چهار عمل اصلی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    2

    Post تبدیل یک عدد به مبنای2(باینری) در C فقط با استفاده از Printf و چهار عمل اصلی

    سلام خدمت دوستان گرامی.
    کسی میتونه به من بگه که چه جوری با استفاده از تابع printf و چهار عمل اصلی میشه یک عدد دلخواه رو به مبنای 2 برد؟
    من این کد رو برای C میخوام نه ++C
    ممنون از کمکتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: تبدیل یک عدد به مبنای2(باینری) در C فقط با استفاده از Printf و چهار عمل اصلی


    int source;
    char* bin;
    int i;
    while(source > 0)
    {
    bin[i] = tochar(source % 2);
    source /= 2;
    i++
    }


    فکر می کنم یک چیزی مثل کد بالای . خودم امتحان نکردم
    تابع tochar هم منظورم تبدیل عدد به کاراکتر هست

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    2

    نقل قول: تبدیل یک عدد به مبنای2(باینری) در C فقط با استفاده از Printf و چهار عمل اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط #target مشاهده تاپیک

    int source;
    char* bin;
    int i;
    while(source > 0)
    {
    bin[i] = tochar(source % 2);
    source /= 2;
    i++
    }

    فکر می کنم یک چیزی مثل کد بالای . خودم امتحان نکردم
    تابع tochar هم منظورم تبدیل عدد به کاراکتر هست
    ممنون دوست عزیز،
    اما من گفتم فقط با printf و چهار عمل اصلی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: تبدیل یک عدد به مبنای2(باینری) در C فقط با استفاده از Printf و چهار عمل اصلی

    اینم من نوشتم

    #include <stdio.h>
    void main(){
    int x=5;
    for (;;){
    printf("%d",x%2);
    x /= 2;
    if (x<2) break;
    }
    printf("\n");
    }

    با تقسیم و باقی مانده
    شما اگه باقی مانده رو خودت بدست بیاری یعنی حاصل تقسیم ضرب در 2 - عدد اصلی می تونی این عملگر رو حذفش کنی و به چهار عمل اصلی تبدیلش کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: تبدیل یک عدد به مبنای2(باینری) در C فقط با استفاده از Printf و چهار عمل اصلی

    اینم با استفاده از چهار عمل اصلی

    #include <stdio.h>
    #include <string.h>
    void main(){
    int x=15;
    char n[1],tmp[32]="\0",num[32]="\0";
    for (;;){
    sprintf(n,"%d",(x-((x/2)*2)));
    strcat(tmp,n);
    x = x / 2;
    if (x<1) break;
    }
    for(int i=strlen(tmp);i>=0;i--){
    sprintf(n,"%c",(tmp[i]));
    strcat(num,n);
    }
    printf("%s\n",num);

    }
    آخرین ویرایش به وسیله amin1softco : یک شنبه 09 اسفند 1388 در 20:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •