نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چجوری دو تا فیلد را باهم مقایسه کنم؟

  1. #1

    چجوری دو تا فیلد را باهم مقایسه کنم؟

    با سلام
    من پروزه ای دارم که یه جاش باید محتویات فیلد زمان را که در یک جدول هست را با فیلد زمان جدید را باید مقایسه کند که در صورتی که هر دو زمان برابر بود نتیجه فالس شود و در غیر اینصورت ترو که در صورت ترو بودن فیلد جدیدم ثبت شود

    حالا من اینجویر کد رو نوشتم اما جواب نمیده
    کد HTML:
               SqlConnection conn = new SqlConnection(GetConnStr());
                SqlCommand cmd = new SqlCommand("select times,days from entekhabv where ID_Group='" + Convert.ToInt32(txtgroup.Text) + "' and term='" + lblTerm.Text + "'", conn);
                SqlDataReader dr;
                conn.Open();
                dr = cmd.ExecuteReader();
                if (dr.Read())
                {
                    time1 = dr[0].ToString();
                    day1 = dr[1].ToString();
                    dr.Close();
                    cmd = new SqlCommand("select times,days from lecture_term where Lgroup='" + Convert.ToInt32(txtgroup.Text) + "' and term='" + lblTerm.Text + "'",conn );
                    dr = cmd.ExecuteReader();
                    while (dr.Read())
                    {
                        time2 = dr[0].ToString();
                        day2 = dr[1].ToString();
                        if (time1 == time2 && day1 == day2)
                        {
                            time = false;
                            lblerr.Text = ("تداخل زمانی دارید");
                            
                        }
                        else
                            time = true;
                    }
    
                }
                else
                    time = true;

  2. #2

    نقل قول: چجوری دو تا فیلد را باهم مقایسه کنم؟

    یعنی یه مسلمونی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟/////
    اگر اینجوریه پس در برنامه نویس رو ببندید بره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: چجوری دو تا فیلد را باهم مقایسه کنم؟

    سلام
    یک BP روی این خط بذار ببین مقدارها و محتوای Dr چگونه است شاید اصلا رکورد fetch نشده است

    if (time1 == time2 && day1 == day2)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: چجوری دو تا فیلد را باهم مقایسه کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط farshadvl مشاهده تاپیک
    یعنی یه مسلمونی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟/////
    اگر اینجوریه پس در برنامه نویس رو ببندید بره
    سلام
    عزیز یه نگاه اساسی به دستور اس کیو الت بنداز.
    فیلدهیی که به صورت عدیدی در اس کیو ال تعریف کردی برای بدست آوردنش نیازی به ' ***** 'ندارد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •