نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مسترپیج های مختلف برای سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    مسترپیج های مختلف برای سایت

    سلام
    در حالت عادی در مسترپیج یک سری آبجکت های مشخص مانند DIV و غیره وجود داره و با استفاده از theme و Skin ها می توان رنگ بندی ، عکس ها و ... مختلفی بنا به سلیقه کاربر داشت . ولی من می خوام جوری برنامم رو بنویسم که ممکنه توش تعداد آبجکت های مسترپیج تغییر کنه و به همین خاطر هر مسترپیج Thmeme و Skin های مخصوص به خودش رو میخواد . چیزی شبیه CMS هایی که میشه بهشون Skin های جدید اضافه کرد با این تفاوت که تعداد آبجکت های مسترپیج ثابت نیست

    1 - آیا میشه چند تا مسترپیج داشت و بنا به خواسته کاربر یکی از اون ها اعمال بشه ؟ اگه میشه آیا میشه بعد از کامپایل و پابلیش سایت مستر پیج ، Thmeme و Skin های جدید اضافه کرد ؟

    2 - اگه نمیشه راه حل چیه ؟

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله maxpayn2 : یک شنبه 09 اسفند 1388 در 18:39 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: مسترپیج های مختلف برای سایت

    میشه چند تا MasterPage داشت و یک BasePage که توی اون داشته باشیم :


    protected override void OnPreInit(EventArgs e)
    {
    base.OnPreInit(e);
    this.Page.Master.MasterPageFile = "~/MasterPage.master";
    }
    که البته مقدار MasterPageFile میشه از دیتابیس یا Web.config خونده بشه و تمام صفحات از BasePage ارث ببرن

    حالا فقط یه مسئله میمونه اونم اینکه آیا میشه بعد از کامپایل و پابلیش سایت ، مستر پیج ، Thmeme و Skin های جدید اضافه کرد ؟
    آخرین ویرایش به وسیله maxpayn2 : دوشنبه 10 اسفند 1388 در 08:11 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: مسترپیج های مختلف برای سایت

    نصف جواب رو که خودم دادم ، لطفا باقیش رو شما کمک کنید

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: مسترپیج های مختلف برای سایت

    به شرطی می توانید Master Page را در هنگام اجرا تغییر دهید که تعداد ContentPlaceHolder ها و ID های آنها در همه آنها یکسان باشد.

    Theme و Skin را بعد از کامپایل نیز می توانید اضافه کنید، چون نیازی به کامپایل ندارند. در ضمن، Theme و ... ربطی به Master Page ندارد، چون خود Master Page مشخصه Theme ندارد و Style های خود را از Content Page اش دریافت می کند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611

    نقل قول: مسترپیج های مختلف برای سایت

    سلام
    Style های خود را از Content Page اش دریافت می کند.
    من فایلهای css رو به Master میدم و Content ها از اون استفاده میکنن..

    Master که از Content استفاده نمیکنه...Content از Master استفاده میکنه...

    اگه اشتبه میگم توضیح بدین..

    ممنون
    یاعلی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •