نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: فرستادن اطلاعات - beforefilter

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    فرستادن اطلاعات - beforefilter

    توی یک پروژه به این مشکل برخورد کردم و اون اینه که مقادیری که توسط تابع Set برای viewها میفرستم قابل دسترسی نیستند و ارور Undefined variable میده.
    فقط یکی از پروژه های کیک این مشکل رو داره و بقیه درست کار می کنند

  2. #2

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    تابع set باید با حرف کوچیک باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    نقل قول نوشته شده توسط maysamscript مشاهده تاپیک
    تابع set باید با حرف کوچیک باشه
    با حروف کوچیک هست.
    مشکل مال تابع و این بخش کد نیست. همون تابع رو که توی یک پروژه که کار میکرد کپی کردم برای این.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    از app_controller.php هم استفاده میکنید؟

    کلا کد کنترل تون رو اینجا قرار بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    این رو از جایی برداشتم که درست کار می کرد

    class AppController extends Controller
    {

    function beforeFilter()
    {
    $this->set('aaa', 'test');
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله reza.palang : سه شنبه 11 اسفند 1388 در 23:06 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    date_default_timezone_set('Asia/Tehran'); رو تو bootstrap.php بزارید

    و بفرمائید از چه ورژنی استفاده می کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    نقل قول نوشته شده توسط zoghal مشاهده تاپیک
    date_default_timezone_set('Asia/Tehran'); رو تو bootstrap.php بزارید

    و بفرمائید از چه ورژنی استفاده می کنید.
    با عرض پوزش... کد رو اشتباه گزاشتم. البته شما ناحواسته یکی دیکه از مشکلات من رو حل کردید و از این بابت ممنونم
    ===============
    توضیح کد تصحصح شده:
    من توی viewهام از متغیر $aaa نمیتونم استفاده کنم. در حقیقت این متغیر undefined گزارش میشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    1- نگفتید از چه ورژنی استفاده میکنید.
    2- فقط در app-controller این مشکل هست؟ آیا با نام دیگری متغیر پارس می شود؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    ورژن 1.25 استفاده میکنم
    بله فقط توی app_controller.php -> beforefilter() این مشکل وحود داره.
    توی کنترلرهای خودشون که استفاده میکنم درست کار میکنه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    فکر میکنم باید این کار رو انجام بدید
    این کد رو در تمومی کنمترلر ها تون اضافه کنید.
    function beforeFilter()
    {
    parent::beforeFilter();
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    نه درست نشد.
    آخه توی پروژه های دیگه درست کار میکنه و فقط اینجا این مشکل رو داره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    من تا الان به این مشکل بر نخوردم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    سلام. مشکل همون بود که zoghal عزیز توی پست آخرش گفته بود. با تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: فرستادن اطلاعات - beforefilter

    رضا جان خوشحال میشیم شما رو تو cakephp.ir ببینیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •