نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مقایسه تاریخ از جنس string

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    مقایسه تاریخ از جنس string

    سلام برای مقایسه تاریخ از جنس nchar از دستور زیر استفاده کردم اما error میده چی کار باید بکنم؟
    datetoday = Convert.ToInt32 (ps.DateToPersian(DateTime.Now).ShortDate.ToString  ());
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from users where iduser = (select iduser from amanat where dateback >" + datetoday + ")", con);

    مرسی

  2. #2

    نقل قول: مقایسه تاریخ از جنس string

    نقل قول نوشته شده توسط saba106 مشاهده تاپیک
    سلام برای مقایسه تاریخ از جنس nchar از دستور زیر استفاده کردم اما error میده چی کار باید بکنم؟
    datetoday = Convert.ToInt32 (ps.DateToPersian(DateTime.Now).ShortDate.ToString  ());
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from users where iduser IN (select iduser from amanat where dateback >" + datetoday + ")", con);

    مرسی
    سلام،
    = را تبدیل به IN کنید و دوباره کد را اجرا کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: مقایسه تاریخ از جنس string

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    سلام،
    = را تبدیل به IN کنید و دوباره کد را اجرا کنید
    مرسی از جوابتون. ولی همچنان error میده. error اینه:
    Input string was not in a correct format.

    یه سوال دیگه هم داشتم چجوری میتونم با استفاده از دستورات sql تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل کنم؟
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: مقایسه تاریخ از جنس string

    با سلام / Convert.ToInt32 را حذف بفرمایید. بایستی از نوع رشته ای باشد. int و nchar دو نوع متفاوتند. / در ضمن از In به جای مساوی استفاده نمایید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    483

    نقل قول: مقایسه تاریخ از جنس string

    برای تبدیل رشته به عدد از نوع int می تونی از تابع Int.Parse استفاده کنی. البته اگه C#‎‎ باشه.اینم بدون که برای تبدیل رشته به عدد باید تمام کاراکترهای رشته عددی باشند یعنی 0 تا 9 باشند در غیر اینصورت همون پیغامی رو می ده که گفتی.

    برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی دستور SQL ای نیست ولی می تونی کد های اون رو توی اینترنت پیدا کنی.من کد تبدیل تاریخ میلادی به شمسی رو دارم و عکسش رو ندارم.وگرنه برات میگذاشتم.
    به قسمت زیر برو شاید چیزی پیدا کردی.
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=69042

    امیدوارم که کارت رو راه بندازه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •