صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 49

نام تاپیک: عکس در دیتا بیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    عکس در دیتا بیس

    سلام خدمت شما اساتید محترم
    یه سوال دارم که راستش خیلی مهمه اگه زحمت بکشید و بگید دعاتون می کنم
    عزیزان می تونید بهم بگید که چطوری میتونم یه فیلد عکسی رو که در یه فایل بانک اطلاعاتی دارم رو تو دیتا ریپورت وقتی اسم یه شخصی میاد عکسش هم جلوش بیاد منظورم اینکه چجوری میتونم این عکسایی رو که توی فایلم دارم با یه شی ارتباطش بدم چون اون ایمیجی که تو ریپورت هست خاصیت دیتا نداره
    خیلی خیلی ممنون می شم اگه بگید خدایی لنگم
    خدا حافظ

  2. #2

    اینو تست کن

    :lol: با سلام

    این کد رو یکی از بچه ها روی همین سایت گذاشته بود. هم امکان ذخیره و هم بازیابی رو داره.
    البته من خودم که با DataEnvironment کار می کنم نتونستم با قسمت Load عکس کار کنم ولی ذخیرش مشکلی نداشت.

    امیدوارم به دردتون بخوره.

    با احترام- خدانگهدار

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    Re: اینو تست کن

    نقل قول نوشته شده توسط Ruhollah
    :lol: با سلام

    این کد رو یکی از بچه ها روی همین سایت گذاشته بود. هم امکان ذخیره و هم بازیابی رو داره.
    البته من خودم که با DataEnvironment کار می کنم نتونستم با قسمت Load عکس کار کنم ولی ذخیرش مشکلی نداشت.

    امیدوارم به دردتون بخوره.

    با احترام- خدانگهدار
    منظورم آوردن عکس تو دیتا بیس تو یه دیتا ریپورت
    اگه میشه زودتر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    sgh

    به خدا خیلی فوریه اگه میشه بگین
    من میخام از یه فایل بانک اطلاعاتی که دوتا فیلد داره یکی اسم و یکی عکس استفاده کنم و دیتا ریپورتی درست کنم که عکس هر کس رو جلوی اسمش بندازه
    شرمنده ببخشید که همچین سوالایی می پرسم
    اگه میشه زودتر کفته برنامم رو اگه عکس نزارم نمی گیره
    دستتون درد نکنه
    بازم میگم اگه میشه زودتر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    سلام

    کمک :(

  6. #6
    مهمان
    سلام
    من این کار را با VB.Net و SQL Server تست کردم ... هیچ مشکل خاصی وجود نداشت :!: :?: :!:
    در دیتابیس Northwind و جدول Categories یک فیلد وجود دارد که نوع آن Image است، یک گزارش روی این جدول درست کنین اگر عکس ها را در گزارش دیدین، مشکل از فیلد عکس شماست ولی اگر روی این جدول هم نتونستین انجام بدین، بگین تا براتون یک مثال درست کنم.
    در ضمن شما می تونین از فیلد عکس در گزارش مانند فیلدهای معمولی استفاده کنین .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    sghl

    من با بیسیک 6 کار می کنم و در ضمن من نمیتونم از ایمیج مثل یه فیلد تکست استفاده کنم اگه میشه برام یه مثال بیارید خیلی ممنون میشم
    اگه میشه زودتر
    باتشکر
    ام.ای.اس

  8. #8
    مهمان
    متاسفانه من با VB6 کار نکردم ..
    در ضمن شما از CrystalReport استفاده می کنین ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط شیما
    متاسفانه من با VB6 کار نکردم ..
    در ضمن شما از CrystalReport استفاده می کنین ؟
    کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
    شمارو به خدا یکی به من بگه چیار کنم
    شاید سوالم روخوب نپسیدم
    ببینید عزیزان ما یه فایل بانک اطلاعاتی داریم که دوتا فیلد داره اسم و عکس و 100 تا رکورد داره می خایم یه دیتا ریپورت درس کنیم که اسم افراد رو جلو عکسشون بنویسه
    تورو خدا کمکم کنید

    :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    دوست عزیز بعید میدونم توی DataReport امکان استفاده از فیلد تصویری وجود داشته باشه. چون اگه امکان داشت حتما تا الان یکی از دوستان راه حلش رو به شما گفته بود.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    دوست عزیز بعید میدونم توی DataReport امکان استفاده از فیلد تصویری وجود داشته باشه. چون اگه امکان داشت حتما تا الان یکی از دوستان راه حلش رو به شما گفته بود.
    تورو به خدا این رو نگو
    بدجوری وضع خرابه
    پس چیکار کنم؟
    یعنی برنامه نویسای ویژوال بیسیک برای عکس فکری نکردن
    فک نمیکنم
    بازم از تون ممنون میشم که از راه های دیگه راهنمایی م کنید

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    باید از Crystal Reports استفاده کنید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    سلاک

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    باید از Crystal Reports استفاده کنید
    ببخشید ولی چطور،یعنی چی؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    یعنی باید برید نرم افزار Crystal Reports که یک نرم افزار گزارشگیری قوی هست رو از بازار تهیه کنید و گزارشهاتون را با اون بسازید.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    یعنی باید برید نرم افزار Crystal Reports که یک نرم افزار گزارشگیری قوی هست رو از بازار تهیه کنید و گزارشهاتون را با اون بسازید.
    تو اینتر نت نمی شه پیداش کرد
    منظورم اینه حجمش چقدره

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    فکر نمیکنم بصورت کامل از Internet بشه داونلودش کرد چون حجمش تقریبا زیاده. (البته بستگی به نوع اتصال شما داره)
    به هر حال من الان آدرسی رو سراغ ندارم.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    فکر نمیکنم بصورت کامل از Internet بشه داونلودش کرد چون حجمش تقریبا زیاده. (البته بستگی به نوع اتصال شما داره)
    به هر حال من الان آدرسی رو سراغ ندارم.
    عباس جان اصمینان داری با اون کارمون را میوفته؟
    البته واقعا از لطفی که کردین ممنونم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    بله. چون Crystal دیگه آخرشه. همین الان هم من یه تست کردم و دیدم که مشکلی نداره.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    بله. چون Crystal دیگه آخرشه. همین الان هم من یه تست کردم و دیدم که مشکلی نداره.
    خیلی آقایی
    حتما پیداش می کنم

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    قربون شما. شما لطف دارید. چون کار خاصی نکردم.

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    بله. چون Crystal دیگه آخرشه. همین الان هم من یه تست کردم و دیدم که مشکلی نداره.
    خیلی آقایی
    حتما پیداش می کنم

  22. #22
    دوستان عزیز در وبلاگ خودم یک مقاله با فرمت PDF در زمینه ذخیره و بازیابی تصاویر ترجمه کرده ام. می توانید آن را دانلود کنید و از آن استفاده کنید. البته این مقاله در مورد ریپورتها نیست ولی می توانید آن را بسط دهید چون خیلی کلی است.

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Voldemort
    دوستان عزیز در وبلاگ خودم یک مقاله با فرمت PDF در زمینه ذخیره و بازیابی تصاویر ترجمه کرده ام. می توانید آن را دانلود کنید و از آن استفاده کنید. البته این مقاله در مورد ریپورتها نیست ولی می توانید آن را بسط دهید چون خیلی کلی است.
    جادوگر جون اونرو قبلا خوندم ولی نتونستم جوابی برای خودم پیدا کنم
    اگه میشه کمک

  24. #24
    فکر می کنم مشکل در اینجاست که شما می خواهید از طریق Bind یک کنترل این کار را انجام دهید. اگر به مقاله بیشتر توجه کنید می بینید که این مقاله در ارتباط با ذخیره و بازیابی تصاویر در حقیقت با کدنویسی با فیلد Memo و فایلهای معمولی کار می کند و بنابراین محدودیتی در مکان اجرای آن نیست. چه در Report ها از آن استفاده کنید و چه در فرمها و یا هرجای دیگر. یکبار دیگر سعی خودتان را بکنید.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Voldemort
    فکر می کنم مشکل در اینجاست که شما می خواهید از طریق Bind یک کنترل این کار را انجام دهید. اگر به مقاله بیشتر توجه کنید می بینید که این مقاله در ارتباط با ذخیره و بازیابی تصاویر در حقیقت با کدنویسی با فیلد Memo و فایلهای معمولی کار می کند و بنابراین محدودیتی در مکان اجرای آن نیست. چه در Report ها از آن استفاده کنید و چه در فرمها و یا هرجای دیگر. یکبار دیگر سعی خودتان را بکنید.
    جادوگر جون کمک حل نمیشه
    برنامرو ازم می خان
    کمک :( :( :( :( :( :(

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    Re: سلام

    نقل قول نوشته شده توسط mes
    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    بله. چون Crystal دیگه آخرشه. همین الان هم من یه تست کردم و دیدم که مشکلی نداره.
    خیلی آقایی
    حتما پیداش می کنم
    شرمنده من این رو ÷یداش کردم و این فیلد عکس رو هم قرار می دم تو صفحه آما انگار نه انگار
    اگه میشه یه کمک دیگه
    ممنوم
    قربان شما
    ام ای اس

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    اگه میشه دقیقا بگید چیکار کردید تا شاید ما بتونیم اشکال کار رو متوجه بشیم.

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    اگه میشه دقیقا بگید چیکار کردید تا شاید ما بتونیم اشکال کار رو متوجه بشیم.
    ببین من هیچ کاری نکردم اگه میشه بگید که چطور میتونم بعد از اد کردن یه کریستال ریپورت تو برنامم میتونم دو تا فیلد نام خانوادگی و عکس رو بیارم که جلوی هم نشون بده البته اتصال با بانک اطلاعاتی ش درسته
    ممنونم که کمکم میکنید
    نمیدونم چطور از شما تشکر کنم
    قربان شما
    ام.ای.اس

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    وقتی از منوی Project شما Crystal Report رو اضافه میکنی یک دیالوگ ظاهر میشه. از Option ها همون اولی و از قسمت انتخاب Expert همون اولی یعنی Statndard (هر دو بصورت پیش فرض همین هستند)



    وی OK کلیک کن.

    در صفحه ای که ظاهر میشه روی Project کلیک کن. فرم انتخاب DataSource ظاهر میشود.



    گزینه دوم یعنی ADO and OLE DB رو انتخاب کن و روی Build کلیک کن.



    فرم انتخاب provider ظاهر میشه. Connection string رو مثل همونی که برای ADO ساختی اینجا هم بساز.

    فرم بعدی که ظاهر میشه فرم انتخاب Recordset هست. روی SQL کلیک کن و روی TextBox پرس و جوی مربوط به رکوردست رو بنویس مثلا: SELECT * FROM Table1



    روی OK کلیک کن. حالا روی همون صفحه اول (Standard Report Expert) روی Next کلیک کن تا به برگه بعدی ویزارد بری. اینجا محل ورود فیلدهاست. رو Add All کلیک کن تا همه فیلها به Report اضافه شوند.



    حالا روی Finish کلیک کن.
    الان Report آماده است ولی فیلد عکس رو اون نیست. برای آوردن فیلد عکس رو TreeView که سمت چپ Report قرار داره (Main Report) گره Database Fields رو باز کن با ماوس فیلد مربوط به عکس رو بگیر و بیار ش روی بخش Detalis گزارش (Drag&Drop)
    تموم شد. فقط باید یه کم به ظاهر گزارش برسی.

    امیدوارم که دیگه کارت راه بیفته.

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    سلام عباس جان

    عباس جان البته کریسال من ورژن 9 و یکم با این فرق می کنه البته من همه این کارارو می کنم وعکس رو هم می کشم میاد و فیلش میاد ولی تو اصلی که ریپورت میاد عکس رو نشون نمی ده
    نمی دونم چرا
    بازم ممنون

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    من توی ورژن همراه VS.NET (فکر کنم 9.2 باشه) هم بدون مشکل این کار رو انجام میدم. نمیدونم مشکل شما از کجاست؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    آقای عریضی عزیز دوست ما مشکلش تو vb6 است نه تو vb.net و فکر می کنم این دو محیط تا حدودی با هم فرق کنند :?: :?:
    البته من نمی دونم که این جوریه یا نه ولی چون شیما خانم هم که مثل شما .net کار می کنه همین پیشنهاد را داده بود ولی این دوستمون موفق به انجامش نشده بود :oops:

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    خب مثال اولی با VB6.0 بود. ضمن این که اونجوریام نیست که من فقط با NET. کار کنم. VB6.0 ویژگیهایی داره که فکر نمیکنم هیچ وقت کسانی که باهاش کار کردن بتونن به طور کامل از اون جدا بشن و من اصلا با کسانی که سعی در کوبیدن اون دارن موافق نیستم. :oops:

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    خب مثال اولی با VB6.0 بود. ضمن این که اونجوریام نیست که من فقط با NET. کار کنم. VB6.0 ویژگیهایی داره که فکر نمیکنم هیچ وقت کسانی که باهاش کار کردن بتونن به طور کامل از اون جدا بشن و من اصلا با کسانی که سعی در کوبیدن اون دارن موافق نیستم. :oops:
    عباس جان منو ببخش چون اشتبا نوشتم 9 در صورتی که 9.2 بوده
    ببخش :oops:
    عباس جان کمک کن داداش
    فهمیدی چی شد
    عزیز من همه اون کارا و میکنم ولی وقتی که میاد اون عکس رو نشون نمی ده در صورتی که تو فایلم تو اون رکورد عکس هست اما..
    ممنونمیشم اگه بازم با صبر مارو را بندازی

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    شما توی DB از چه نوع فیلدی استفاده کردی. ممکنه اون فیلد از نوع سازگار نیست. یعنی توی Access میتونی اون فیلد رو به عنوان یک OLE OBJECT ببینی یا نه؟ اصلا از بانک Access استفاده میکنی یا چیز دیگه؟

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi
    شما توی DB از چه نوع فیلدی استفاده کردی. ممکنه اون فیلد از نوع سازگار نیست. یعنی توی Access میتونی اون فیلد رو به عنوان یک OLE OBJECT ببینی یا نه؟ اصلا از بانک Access استفاده میکنی یا چیز دیگه؟
    عباس جان بلی حتی تو فرممم از اون استفاده میکنم و مثلا ثبت نام میکنه و خیره

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    متاسفانه من عقلم دیگه به جایی قد نمیده. :oops: از سایر دوستان تقاضا دارم که به یاری این دوست عزیز بشتابند. من هم روش فکر میکنم بلکه بفهمم گیر کارت کجاست؟
    راستی میتونی فایل DB رو با EMail برای من بفرستی؟ البته یه رکورد توش باشه.

  38. #38
    با سلام

    یک راه هست اما چندان جالب نیست
    در کریستال ریپورت می‌توان یک فایل تصویری روی ریپورت قرار داد . اگر این دوستمان
    برایشان مقدور باشد که موقع گزارشگیری برای هربار فقط یک صفحه به چاپگر ارسال کنند ( یعنی نخواهند که چند صفحه را در یکبار چاپ به چاپگر ارسال کنند ) برنامه ای هست که تصویر را از دیتابیس بخواند و درون یک فایل تصویری ذخیره کند.

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    سلام

    نور عزیز اصلا نمیشه ازش اسفتاده کرد چون اطلاعات حدود 170 نفر رو باید یه جا چاپ کنه
    عباس جان اینم دیتا بیسم که خاسته بودی

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    من دیتابیس رو نگاه کردم. چیزی که فهمیدم اینه که مشکل شما در گزارش نیست بلکه در نوع ذخیره سازی تصویره و باید اون رو تغییر بدی.
    میتونی بگی الان چه جوری عکسهارو ذخیره میکنی؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •