نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از توابع

  1. #1

    استفاده از توابع

    سلام
    من 3 تا فیلد دارم و می خوام تو فیلد چهارمم جمع اون سه فیلد رو بزارم
    چطوری می تونم کوییریشو تو select یک دستور بنویسم
    نکته: اون سه فیلدم null پذیرن

    به نظرم باید از تابع isnull استفاده کنم و نظر شما برام خیلی اهمیت داره

  2. #2

    نقل قول: استفاده از توابع

    SELECT Col1, Col2, Col3, Col4 = COALESCE(Col1, 0) + COALESCE(Col2, 0) + COALESCE(Col3, 0) FROM table_name WHERE 2 * 2 = 4--d

  3. #3

    نقل قول: استفاده از توابع

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    SELECT Col1, Col2, Col3, Col4 = COALESCE(Col1, 0) + COALESCE(Col2, 0) + COALESCE(Col3, 0) FROM table_name WHERE 2 * 2 = 4--d

    ممنون از شما
    فقط یه مقدار در رابطه با where که گذاشتید توضیح میدید

  4. #4

    نقل قول: استفاده از توابع

    نقل قول نوشته شده توسط Mooojy مشاهده تاپیک
    ممنون از شما
    فقط یه مقدار در رابطه با where که گذاشتید توضیح میدید
    نتیجه ی شرطی که در WHERE وجود داره برای تمام سطرهای جدول برابر با True خواهد بود و همه ی سطرهای جدول انتخاب میشن.

    اونو برای شوخی گذاشتم تا کمی حال و هوا عوض بشه
    به قول معروف " دو دو تا چهار تا"

  5. #5

    نقل قول: استفاده از توابع

    دمت گرم خیلی حال دادی
    آقا بی زحمت این سوال آسونمو هم پاسخ میدی!
    نوع دیتا money چند کاراکتر(length) می پذیرد؟ پش فرض خودش مثلی اینکه رو 8
    چجوری میشه تعداد کارکترشو عوض کرد؟

  6. #6

    نقل قول: استفاده از توابع

    نقل قول نوشته شده توسط Mooojy مشاهده تاپیک
    دمت گرم خیلی حال دادی
    آقا بی زحمت این سوال آسونمو هم پاسخ میدی!
    نوع دیتا money چند کاراکتر(length) می پذیرد؟ پش فرض خودش مثلی اینکه رو 8
    چجوری میشه تعداد کارکترشو عوض کرد؟
    دو نوع دیتا تایپ money وجود داره: money و smallmoney که نوع اول 8 بایت فضا اشغال می کنه. و دومی 4 بایت. رنجشونم از این قراره:

    money
    -922,337,203,685,477.5808 to 922,337,203,685,477.5807

    smallmoney
    - 214,748.3648 to 214,748.3647

  7. #7

    نقل قول: استفاده از توابع

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    دو نوع دیتا تایپ money وجود داره: money و smallmoney که نوع اول 8 بایت فضا اشغال می کنه. و دومی 4 بایت. رنجشونم از این قراره:

    money
    -922,337,203,685,477.5808 to 922,337,203,685,477.5807

    smallmoney
    - 214,748.3648 to 214,748.3647
    من رو money گذاشتم اما وقتی عددم از 8 حرف بیشتر میشه ارور لبریز شدن میده؟!!

  8. #8

    نقل قول: استفاده از توابع

    داخل SQL Server که این اتفاق نمی افته باید ببینید داخل کدهای برنامه چه اتفاقی می افته که باعث میشه اررو صادر بشه.

    مثلا این کد رو داخل SQL Server اجرا کنید هیچ پیغام خطایی صادر نمیشه:
    DECLARE @m MONEY
    SET @m = $123456789000
    SELECT @m

  9. #9

    نقل قول: استفاده از توابع

    برای ریختن پول نوع money بهتره یا float (آخه یه جا خوندم که float بهتره ولی به نظر خودم اینطور نیست).

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •