نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن فایل text با vb و ذخیره خروجی در یه text (فوری)

  1. #1

    خواندن فایل text با vb و ذخیره خروجی در یه text (فوری)

    سلام به تمام دوستان
    من یه فایل exe دارم که ورودی را از vb توی یک فایل text دریافت میکنه و خروجی exe هم فایل text هستش که توسط vb باید خوانده و نمایش داده بشه. من نمی تونم text ورودی و خروجی را با vb ارتباط بدم.ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2

    نقل قول: خواندن فایل text با vb و ذخیره خروجی در یه text (فوری)

    این واسه خوندن فایل هستش یا لود کردن خط به خط و همه محتویات فایل :

    فقط خودت ویرایش کن

    Sub loodfile()
    Text1.Text = ""

    Dim iFile As Integer
    Dim sCDKeys() As String
    Dim iItem As Integer

    'Instead of hardcoding a file number (12 in your case)
    'use Freefile to ask VB which numbers are available
    iFile = FreeFile

    'Notice I've changed your path, so I can test the code
    Open "kala.txt" For Input As iFile

    'Read the entire file and break it all up into
    'an array in one line of code
    sCDKeys = Split(Input$(LOF(iFile), iFile), vbCrLf)

    'Close the file
    Close iFile

    'Now, fill the combo and get outta here
    With List1
    .Clear 'get rid of anything currently loaded
    'Loop thru the array, adding as we go
    For iItem = 0 To UBound(sCDKeys)
    If Len(sCDKeys(iItem)) > 0 Then 'no blanks allowed
    .AddItem sCDKeys(iItem)
    End If
    Next

    'Now, select the first item in the combo
    If .ListCount > 0 Then
    .ListIndex = 0
    End If

    End With
    End Sub


    ذخیره فایل :
    Dim a, str1 As String
    str1 = Text1.Text
    Open "kala.txt" For Input As #1
    k = 0
    Do While Not EOF(1)
    Input #1, a

    k = k + 1
    If k = 1 Then
    str1 = str1 & vbNewLine & a
    Else
    str1 = str1 & vbNewLine & a
    End If
    Loop
    Close #1
    Open "kala.txt" For Output As #1
    Print #1, str1
    Close #1
    MsgBox "˜ÇáÇí ãæÑÏ äÙÑ Èå áíÓÊ ÇÖÇÝå ÔÏ", , "Mobile Service"
    Text1.Text = ""
    loodfile
    Text1.SetFocus

  3. #3

    نقل قول: خواندن فایل text با vb و ذخیره خروجی در یه text (فوری)

    از منوي رفرنس در پروجكت ايتم "Microsoft Scripting Runtime" را انتخاب كنيد ، حالا شما ميتوانيد ازامكانات "File System Object" در برنامه تان استفاده كنيد از جمله كار با فايلهاي TXT ....

    Sub Read_Files()
    Dim fso As New FileSystemObject, txtfile, _
    fil1 As File, ts As TextStream
    fso.CreateTextFile "c:\testfile.txt", True
    MsgBox "Writing file"
    ' Write a line.
    Set fil1 = fso.GetFile("c:\testfile.txt")
    Set ts = fil1.OpenAsTextStream(ForWriting)
    ts.Write "Hello World"
    ts.Close
    ' Read the contents of the file.
    Set ts = fil1.OpenAsTextStream(ForReading)
    s = ts.ReadLine
    MsgBox s
    ts.Close
    End Sub

    مثال از MSDN بود.

  4. #4

    نقل قول: خواندن فایل text با vb و ذخیره خروجی در یه text (فوری)

    دوست عزيز...سوالت يه كم مبهمه
    فايل exe قراره از vb متن بگيره؟
    يا من متوجه نميشم يا منظورت اينه كه فايل exe مي خواد از يه فايل exe ديگه كه با vb درستش كردي اطلاعت بگيره.اگه اينطوره كه بگو تا راه حلش رو بهت بگم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •