نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: این کد چی کار میکنه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    این کد چی کار میکنه؟

    سلام
    این کد چیکار میکنه؟
    اگه ممکنه سطر به سطر باشه.
    ممنون.
        XOR     EAX, EAX

    PUSH OFFSET @@Handler
    PUSH DWORD PTR FS:[EAX]
    MOV DWORD PTR FS:[EAX], ESP
    MOV EAX, 564D5868h
    MOV EBX, 3c6cf712h
    MOV ECX, 0Ah
    MOV DX, 5658h
    IN EAX, DX
    MOV EAX, True
    JMP @@NotHandle
    @@Handler:
    MOV EAX, [ESP+$C]
    MOV TContext(EAX).EIP, OFFSET @@Handled
    XOR EAX, EAX
    RET
    @@Handled:
    XOR EAX, EAX
    @@NotHandle:
    XOR EBX, EBX
    POP DWORD PTR FS:[EBX]
    ADD ESP, 4

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: این کد چی کار میکنه؟

    شما باید تمام کد رو ارسال میکردید نه تکه از آن را.
    مثل این میماند که یه ورق از داستان رو پاره کنید و بگید موضوع داستان چیه؟
    ولی از نظر کدینگ کاری جز پرش به یک ادرس مشخص و مقدار دهی رجیستر ها و قرار داده آدرس مکانهایی از حافظه داخل پشته انجام نمیدهد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: این کد چی کار میکنه؟

    به این تاپیک یه سر بزنید:
    http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=10279

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: این کد چی کار میکنه؟

    خب برای چی از اونجا پیگیری نمیکنید؟
    ولی زیاد با آدرسهای مستقیم کار شده به نظرم برای لینوکس و یا داس باشه نه ویندوز.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: این کد چی کار میکنه؟

    خب برای چی از اونجا پیگیری نمیکنید؟
    آخه انجمنش زیاد فعال نیست......
    دوستان کرکر چی؟
    ممنون.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hoax3r
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171

    نقل قول: این کد چی کار میکنه؟

    اگه یه کوچولو جستجو کنید به نتیجه می رسید، اصل کد همون چنتا دستور MOV و IN هست برای شناسایی VMWare که تو لینک هایی که گزاشتم توضیحاتی داده مابقی کدا برای ایجاد یه هندلر به زنجیره ی SEH هست، (همون try - except در زبان های سطج بالا)


    http://www.securiteam.com/securitynews/5OP0B1PCAA.html



    http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/backdoor.html
    آخرین ویرایش به وسیله hoax3r : شنبه 15 اسفند 1388 در 07:46 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    109

    نقل قول: این کد چی کار میکنه؟

    دستور IN در لايه Application قابل استفاده نيست و منجر به Exception مي شود. VMWare از اين روش براي كنترل و ارتباط بين Host و Client استفاده مي كند. كدي كه در بالا آمده است در سي به شكل زير پياده سازي مي شود.

     
    // This Code , Bans VMWare
    BOOL DetectVMWare(void)
    {
    __try
    {
    __asm mov ecx,0ah
    __asm mov eax,'VMXh'
    __asm mov ebx,0x86D48565
    __asm mov dx ,'VX'
    __asm in eax,dx
    __asm cmp ebx,'VMXh'
    __asm je OutCode
    return FALSE;
    }
    __except(EXCEPTION_EXECUTE_HANDLER)
    {
    return FALSE;
    }
    OutCode:
    return TRUE;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •